ciudat... Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Salut!Am 14 ani si inca de la o varsta frageda au inceput sa imi placa chopperele.As vrea sa va rog ceva foarte tare...De multe ori am vazut acele "biciclete"(cadre de choppere cu pedale) si mi-as dori foarte tare una. Cu lichiditatile nu stau foarte bine dar sper ca o sa pot face rost de una(cu ajutorul vostru desigur) Multumesc foarte mult si sa stiti ca va respect...LASER FRATEE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Salut!Am 14 ani si inca de la o varsta frageda au inceput sa imi placa chopperele.As vrea sa va rog ceva foarte tare...De multe ori am vazut acele "biciclete"(cadre de choppere cu pedale) si mi-as dori foarte tare una. Cu lichiditatile nu stau foarte bine dar sper ca o sa pot face rost de una(cu ajutorul vostru desigur) Multumesc foarte mult si sa stiti ca va respect...LASER FRATEE!! baga un ochi aici,desi nu e chiar ieftin http://www.mybike.ro/modules.php?file=view...rums&t=6744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudat... Postat Septembrie 24, 2009 Autor Share Postat Septembrie 24, 2009 ma gandeam la ceva facut din vechituri adica stiti voi,din lucruri vechi care nu va mai trb(un cadru de ici,o roata de colo etc)Nu glumesc...cu lichiditatile sunt pe - :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Un R6 din bucati nu vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 doar daca are xenoane, toba after market, mansoane si semnalizari barakuda, crash paduri...aaa...si neaprat numar rabatabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 ...si neon,dedesubt. Acuma,serios vorbind,ce vrea el,costa vreo 500 euro.Cu banii astia,daca mai are rabdare vreo 2 ani,isi ia scuter tip chopper.S/h,chinezesc,da-si ia ceva cu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ai 14 ani si-ti plac chopperele, da? vrei o motocicleta chopper da? bun! la 14 ani ai timp liber cacaaaaaalau. Uite cum zic eu sa faci. Cadru - orice cadru de montain bike sau ruseasca d-aia veche, merge si Tohan...de preferabil ultimele doua....si-l tai la "gat", il faci sa aiba unghiul de iinclinare mai mare!...daca vrei...poti luat pedalierul, gatul si suportul de sa de la orice cadru de bicla....si restul ti-l faci tu din tzeava. Furca - cauti (sigur gasesti) un nene care vinde o minimobra ruseasca sau Carpati, si-i dai 2 sticle de tzuica sa-l scapi de furca fata...asta daca n-a dat-o la tigani la fiare vechi.... furca de minimobra se potriveste la fix in gatul de bicla DHS, sau Tohan....si ai si suspensie ....chiar si frana pe tambur Roti - fata: pui ori un de Tohan (sar putea sa fie cam mare) sau o lasi pe aia de minimobra....merge sa pui si una de MTB. Pe spate pui o roata de scuter stepthrough...gasesti si pe spite...piaggio mai vechi...daca nu, ori mtb ori de minimobra sau chiar mobra....ai grija la cauciuc...cu cat e mai gros, cu atat merge mai greu bicla. Pinioane si foi - MTB sau (semi)curisere Sa - de la pegas "coana mita"...d-ala mic, sa cunoscuta sub numele de "banana", sau "barca" Ghidon - de la acelasi pegas de mai sus...practic ghidonul ala e apehangerul de pe motociclete. Astfel, ti-o faci cum vrei tu, ce culoare vrei tu...si inveti sa tai cu flexul, sa sudezi si ceva mecanica de baza!...incat pana faci 16 ani si-ti iei A1, o sa fi in stare sa-ti faci un ciopar motorizat singur Bicicleta de mai sus a existat acum 8 ani construita de var-miu si era asa: cadru de mtb DHS, furca de minibobra cu tot cu roata, ghidon si sa de pegas, far, lampa, stop pe frana si semnale la baterie de 6V de scuter + minte de pustan la 14 ani tragea de ea ca de un cal mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Sau uita-te aici: chopper homemade Asta e cam off topic. Baiatu' intreba de BICICLETELE gen chopper. Editat Septembrie 25, 2009 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Ia spuneti baieti dk prin absurd intr o zi toate motoarele voastre ar disparea, v ati reprofila pe asemea biciclete? Am sa incep eu cu o colectie proprie de acest gen de biciclete, astept parerile voaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 nu e destul de buna si alegerea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) nu si nu E mult mai buna o cursiera... ajungi cu ea la 60 km/h si pe asfalt te duci cu ea glontz fata de un MTB. Am cateva mii de km pe o semicursiera Gazelle... pe vremea mea la 16 ani nu prea ne luam A1, aveam biciclete Editat Octombrie 18, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 nu si nu E mult mai buna o cursiera... ajungi cu ea la 60 km/h si pe asfalt te duci cu ea glontz fata de un MTB. Am cateva mii de km pe o semicursiera Gazelle... pe vremea mea la 16 ani nu prea ne luam A1, aveam biciclete eu cred k e destul de fragila ptr a o folosi zi de zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 NU. N-are motor, it's worthless. Nu e moral sa fiu si motor si pilot in acelasi timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Ia spuneti baieti dk prin absurd intr o zi toate motoarele voastre ar disparea, v ati reprofila pe asemea biciclete?Am sa incep eu cu o colectie proprie de acest gen de biciclete, astept parerile voaste Nu ma pronunt in legatura cu bicicletele (unele sunt minunate). Imi place sa cred ca daca intr-o zi motoarele vor disparea, va exista cel putin o persoana sa le reinventeze. Editat Octombrie 19, 2009 de KPax Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 NU.N-are motor, it's worthless. Nu e moral sa fiu si motor si pilot in acelasi timp... CORECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) eu cred k e destul de fragila ptr a o folosi zi de zi a mea a tinut 4 ani de mers aproape zi de zi...si n-am stat cu ea numai pe asfalt, a luat trante naspa. Cea mai naspa chestie patita - furca rupta (m-am dat peste cap intr-o podisca) si roata spate ovalizata grav (conservar m-a "impins" catre un canal descoperit) Mesaj completat era Gazelle, made in NL si cauciucurile aveau balon unpic mai mare decat cursierele Editat Octombrie 19, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) CORECT Mesaj completat a mea a tinut 4 ani de mers aproape zi de zi...si n-am stat cu ea numai pe asfalt, a luat trante naspa.Cea mai naspa chestie patita - furca rupta (m-am dat peste cap intr-o podisca) si roata spate ovalizata grav (conservar m-a "impins" catre un canal descoperit) Mesaj completat era Gazelle, made in NL si cauciucurile aveau balon unpic mai mare decat cursierele urata cazatura, cred ca au ramas ceva sechele Editat Octombrie 20, 2009 de nosferatum18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 tinere initiator de topic,acest topic este tolerat aici...macar ia exemplu de la ceilalti useri si completeaza-ti profil-ul...asta daca vrei sa mai scrii aici. succes. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 urata cazatura, cred ca au ramas ceva sechele la aia in podisca n-am avut mare lucru...cot dureros si vanat si durere naspa in noada kurului vreo 2 sapt. practic am facut tumba...si-am cazut in sant(nebetonat) La aia cu canalul n-am patit nimic, am apucat sa ridic fata si am dat doar cu spatele=> geanta stramba cu muchie...n-am mai putut s-o indrept nici din ciocan/presa...nici atat din spite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 la aia in podisca n-am avut mare lucru...cot dureros si vanat si durere naspa in noada kurului vreo 2 sapt. practic am facut tumba...si-am cazut in sant(nebetonat)La aia cu canalul n-am patit nimic, am apucat sa ridic fata si am dat doar cu spatele=> geanta stramba cu muchie...n-am mai putut s-o indrept nici din ciocan/presa...nici atat din spite. urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Salut!Am 14 ani si inca de la o varsta frageda au inceput sa imi placa chopperele.As vrea sa va rog ceva foarte tare...De multe ori am vazut acele "biciclete"(cadre de choppere cu pedale) si mi-as dori foarte tare una. Cu lichiditatile nu stau foarte bine dar sper ca o sa pot face rost de una(cu ajutorul vostru desigur) Multumesc foarte mult si sa stiti ca va respect...LASER FRATEE!! uite yo am doua, una e gata alta in costructie ,cea neagra e de vanzare vorbim si ne intelegem daca o vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 uite am doua, una e gata alta in costructie ,cea neagra e de vanzare vorbim si ne intelegem daca o vrei de la ce vrea el pana la ce-i oferi tu, e cale lunga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate