Sari la conținut

Transalpina pentru ultima data anul asta


uzunu
 Share

Postări Recomandate

Din motive de program, eu nu pot pleca decat luni din Bucuresti. E vorba de o tura la noroc si la rupere, plecat dimineata devreme rau in asa fel incat sa ajungem la Ranca la ora 12-1. In ritmul meu as ajunge acolo in 3.5-4 ore, dar daca mai vrea cineva sa mearga, ora de plecare ar fi 7. Traseul: Bucale - A1 - Pitesti - Rm Valcea - Horezu - Ranca - Obarsia Lotrului - Brezoi, apoi catre Bucuresti. E de rupere, vreo 700km, de dimineata devreme pana seara tarziu.

 

Vremea ar trebui sa fie, teoretic, buna, maxima pe la 10 grade si soare, iar sansele de a gasi zapada pe traseu, mai ales la data aceea, sunt slabe atat timp cat soarele se mentine pe cer. Priviti cum e la Balea si ganditi-va ca zapada de pe TransAlpina se topeste intotdeauna mai repede decat cea de pe TransFagarasean. http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-55.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate nu imi intra in plan dar am vesti.

 

Am fost ieri si alaltaieri prin zona. La obarsie nu era zapada dar nu trecea de 2 grade in conditiile in care in Ramnic erau 15 iar in petrosani / hateg am ajuns la 20. Sus la limita dintre judete erau -1 si un soare frumos pe cer. In pas e zapada maricica, basculantistii ziceau ceva de 70 de centime. In schimb se lucreaza in draci asa ca cine mai vrea sa plece cu Uzunu grabiti-va... e ultima sansa pana da dezghetul asfaltul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar putea sa fie zapada destul de serioasa..

 

Am fost ieri pe transfagarasan pe partea sibiana pana la balea si erau cam 25 de cm de zapada pusi sus..plus ca era inchis tunelu :kiss:

am mentionat ca erau -8 grade?

 

oricum drum bun!! asteptam detalii despre aventura la intoarcere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre, bine ca nu te-ai mai dus ca uite altii ce au patit:

 

Trei autoturisme s-au răsturnat pe drumul spre Rânca, în județul Gorj, din cauza poleiului

NewsIn: 2009-11-02 12:35:02

Doi gorjeni au ajuns, luni, la Spitalul Județean din Târgu-Jiu cu mai multe traumatisme, după ce autotursimul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului pe drumul ce duce spre Rânca, iar pe acelaÂşi tronson alte două autoturisme au ieÂşit în afara carosabilului din cauza poleiului.

 

ÂŞoferii celor trei autoturime au pierdut controlul volanului Âşi s-au răsturnat în afara carosabilului, din cauza poleiului.

Un bărbat de 56 de ani, din Novaci, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) cu fractură deschisă la gambă Âşi luxație de cot, după ce, într-o curbă, a pierdut controlul volanului Âşi maÂşina pe care o conducea s-a răsturnat.

 

"A fost adus un pacient care are o fractură deschisă de gambă Âşi luxație la cot. Un alt bărbat, care era cu el în maÂşină, acuză dureri la umăr Âşi cot. Au fost implicați într-un accident rutier la Rânca", a spus Ramona Oprea, medic la UPU Târgu-Jiu.

 

Alte două maÂşini s-au răsturnat, din cauza poleiului, dar nu au fost victime. "O echipă de salvamontiÂşti, care venea spre Târgu-Jiu, a întâlnit pe drum două autoturisme care ieÂşiseră în afara carosabilului. Au acordat primul ajutor victimelor, care erau doar Âşocate de ceea ce se întâmplase. Din cauza faptului că au pornit la drum cu maÂşinile neechipate, fără lanțuri Âşi fără cauciucuri de iarnă, din cauza poleiului, au ieÂşit în afara carosabilului", a declarat Sabin Cornoiu, Âşeful Salvamont Gorj.

 

Targu Jiu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exista "prea mare" pt bmw ????

:kiss:

Sa te vad pe tine anul viitor in noiembrie punand genunchiul jos pe nou asfaltata Transalpina cu zapada de 10 cm pe ea. De fapt, stai, ca tie nu-ti mai merge mobra daca sunt mai putin de 10 grade, nu ti se incalzesc gumele, nu mai vorbesc de zapada :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa te vad pe tine anul viitor in noiembrie punand genunchiul jos pe nou asfaltata Transalpina cu zapada de 10 cm pe ea. De fapt, stai, ca tie nu-ti mai merge mobra daca sunt mai putin de 10 grade, nu ti se incalzesc gumele, nu mai vorbesc de zapada :kiss:

 

 

mai bine veneai cu noi

si drum tare si mancare buna

de, ai vrut tu sa fii patriot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa te vad pe tine anul viitor in noiembrie punand genunchiul jos pe nou asfaltata Transalpina cu zapada de 10 cm pe ea. De fapt, stai, ca tie nu-ti mai merge mobra daca sunt mai putin de 10 grade, nu ti se incalzesc gumele, nu mai vorbesc de zapada :friends:

 

atentie la afirmatii, se pare ca noul vfr e de 640lc nu stiu cum...

tanaaaaaa B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...