Alex The Ripper Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Multzumexc papparazzilor ca ma vaneaza sa apar zambind in poze. In viitor vor aparea poze pe forum cu ripperu` cand zambeste atunci cand face pishu. Tine-ti aproape pentru caci nici nu stiti decat ce pierdeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Multzumexc papparazzilor ca ma vaneaza sa apar zambind in poze. In viitor vor aparea poze pe forum cu ripperu` cand zambeste atunci cand face pishu. Tine-ti aproape pentru caci nici nu stiti decat ce pierdeti. Dati si autografe?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Daca e cazul dau Raw(.nef)-ul direct de pe card... dovada ca nu ie trucata. Nu am futosopat nimic, doar le-am reglat balansu' de alb si luminozitatea din Camera Raw, am cropuit si am facut conversie in JPG-uri (ca sa le puteti folosi cand va cere careva aslplsjpg si cheshtii d'astea) Rugamintea completa este "asl pls jpg rpd ctf smc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Rugamintea completa este "asl pls jpg rpd ctf smc". Cum spui tu acolo..... nu ne punem cu expertii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Adi Foarte misto pozele! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu cunosc nici macar jumate din fomeile care au facut poze cu mine sau care mi-au pus mana pe qur si/sau tzatze.. Nu stiam ca va fi concurs, da' nu pot sa zic ca nu mi-ar fi suras sticla aia de Chivas Regal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 emotzionibil!!! continuatzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu cunosc nici macar jumate din fomeile care au facut poze cu mine sau care mi-au pus mana pe qur si/sau tzatze.. Nu stiam ca va fi concurs, da' nu pot sa zic ca nu mi-ar fi suras sticla aia de Chivas Regal.. Bre, life will never be the same ! Nu pot sa cred ca ai venit deghizat in chestia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Bre, life will never be the same ! Nu pot sa cred ca ai venit deghizat in chestia aia si el se minuneaza, bre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 ai agrii, gud posting...se vede clar ca e lucrata in futoshop. Pesonajul din poza nu seamana deloc cu mine. Ce rai e uamenii, daca a ajuns ei sa faca d-astea. Se duce tara de rapa, toar`shi. Si asta e trucata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Si asta e trucata? Da! ori nu e ripperu' in poza, ori nu suntetzi voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Pai eu nu eram sigur, mai ales in fusta scurta... Editat Noiembrie 1, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Pai eu nu eram sigur, mai ales in fusta scurta... Q.E.D. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Bre, life will never be the same ! Nu pot sa cred ca ai venit deghizat in chestia aia Am avut ajutoare!! si el se minuneaza, bre!!! Nope.. ma minunez, in schimb, ca am avut mai mult succes la fomei in seara aia decat in tot anul.. si anu' asta n-a fost deloc seceta!! Oricum, la "complimentul" facut de Ana ("Arati mai bine decat multe din fetele de-aici!!"), m-am hotarat sa-mi cresc o burta decenta, care sa ma faca "respectat ca barbat"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Am avut ajutoare!! Nope.. ma minunez, in schimb, ca am avut mai mult succes la fomei in seara aia decat in tot anul.. si anu' asta n-a fost deloc seceta!! Oricum, la "complimentul" facut de Ana ("Arati mai bine decat multe din fetele de-aici!!"), m-am hotarat sa-mi cresc o burta decenta, care sa ma faca "respectat ca barbat"... Ahahahahahahaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nope.. ma minunez, in schimb, ca am avut mai mult succes la fomei in seara aia decat in tot anul.. si anu' asta n-a fost deloc seceta!! Oricum, la "complimentul" facut de Ana ("Arati mai bine decat multe din fetele de-aici!!"), m-am hotarat sa-mi cresc o burta decenta, care sa ma faca "respectat ca barbat"... vechea meteahna de lezbian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu cunosc nici macar jumate din fomeile care au facut poze cu mine sau care mi-au pus mana pe qur si/sau tzatze.. Nu stiam ca va fi concurs, da' nu pot sa zic ca nu mi-ar fi suras sticla aia de Chivas Regal.. Eu trebuie sa ma plang ca am pipait/am fost pipaita/bulanita doar (de) barbati combinati sau fomei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Eu trebuie sa ma plang ca am pipait/am fost pipaita/bulanita doar (de) barbati combinati sau fomei 'eh, maicutza, tz'ai facut-o cu mana ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 'eh, maicutza, tz'ai facut-o cu mana ta... Eu nu m-am plans ca am fost....ci ca toti erau combinati sau fomeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Eu nu m-am plans ca am fost....ci ca toti erau combinati sau fomeie De cand constituie asta un impediment pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) De cand constituie asta un impediment pt tine? A fost mereu .... si nu ma provoca Editat Noiembrie 1, 2009 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Nu cunosc nici macar jumate din fomeile care au facut poze cu mine sau care mi-au pus mana pe qur si/sau tzatze.. Nu stiam ca va fi concurs, da' nu pot sa zic ca nu mi-ar fi suras sticla aia de Chivas Regal.. Asa am zis si eu - pacat de sticla ... macar o lasau ca premiu de consolare Dar daca tii neaparat mai am 500ml din sticla mea proprie si personala - Chivar Regal 12 ani. De obicei se degusta martea la Ursu, ora 19.00. Si asta e trucata? Nu cred. Pe acesta cale va anunt oficial ca l-am pozat pe Ripper in buda de la Paw. Nu mai ramane decat sa iau autograful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 super party ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 super party ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 A fost mereu .... si nu ma provoca ce tip de reactii ai? explozive, cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate