puya123123 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 am un rs125,si vreau sa-mi pun sub sha(acolo deasupra rotii spate) 2 neoane rosii,sau albastre..am vazut azi de vanzare pe la smaeb..dar nu stiu cum se pot fixa acolo..ma poate ajuta cineva cu montarea?contra cost evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 am un rs125,si vreau sa-mi pun sub sha(acolo deasupra rotii spate) 2 neoane rosii,sau albastre..am vazut azi de vanzare pe la smaeb..dar nu stiu cum se pot fixa acolo..ma poate ajuta cineva cu montarea?contra cost evident suna la 0720636028. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 zi si mie cat costa neonu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 nu m-am uitat la pret..doar am vazut ca era de vanzare... masterus: zi-mi intre ce ore pot suna sa nu deranjez,de cine intreb... multumescxcxcx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 off/on topic ? Ia-ti o cutie de neoane si aseaz-o pe motor ... sau numa' unu ... ..oricum o sa arati ca un licurici oricum asta-i parerea me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 preferabil din buc..haideti pls,mi s-a pus pata grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Chiar azi ma gandeam ce situatie nasoala ca nu putem sa ne agatam de oglinzi CD-uri. Am incercat io odata cu doua nutrii, dar la 180 s-au desprins de atata falfait si una mi s-a agatat de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Chiar azi ma gandeam ce situatie nasoala ca nu putem sa ne agatam de oglinzi CD-uri. Am incercat io odata cu doua nutrii, dar la 180 s-au desprins de atata falfait si una mi s-a agatat de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) ti le pun eu maine sau luni k am ceva timp liber, daca vrei. 0742081896 sau pm sau messenger k e mai eftin:d Editat Mai 6, 2006 de parly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Si pe mine ma bate gandul sa pun 2 albastre la motor. De care ti-ai luat (ce putere)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 m-a ajutat dark evil si mi le-a pus..pe aceasta cale ii multumesc,revin diseara si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 spune-mi neaparat cat costa si de unde!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 a fost un gest din partea lui dark evil..le-a luat de pe motoru lui accidentat urmeaza poze.. look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 asa am si eu, dar parca nu au atata putere. le-am pus fix sub motor. sa le porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 puya, militia n-are nimic cu nr tau indoit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 slab puya..de neonu asta ce zici? daca esti baiat bun poate iti pun si tie unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Faza: la iesire din smaeb era un politist pe motor... el de colo disperat semne la mine "stai,stai" eu de colo Vine el la mine si cica "vezi ca ai numaru indoit" eu- "DA?" si el mi a indreptat numarul fara ca eu sa ma dau jos de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 slab puya..de neonu asta ce zici? daca esti baiat bun poate iti pun si tie unu sunt cel mai cuminte puya, militia n-are nimic cu nr tau indoit? inca nu,probabil au ceva cu permisu meu..nu dau detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) reverse vreau si eu neon ca ala din poza cu yamaha!!! de unde l-ai luat si cu cat?? pls.. Editat Mai 7, 2006 de mariusweed_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Aveti girja cu neonele puternice ca incarcati instalatia o suprasolicitati, faceti o instalatie separata pentru neon si puneti o sigurantza sa nu aveti probleme arzatoare.Respect si bafta si tu Puya s-a le pastrezi santos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate