djdee Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Sal, a facut cineva raglajul la tacheti la diversion? in carte zice cum se face iar mecanicul zice ca se face altfel, aveti idee cum este corect? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Sal, a facut cineva raglajul la tacheti la diversion? in carte zice cum se face iar mecanicul zice ca se face altfel, aveti idee cum este corect? Multumesc Salut , eu stiu ca se regleaza pastilele, din pacate stiu doar in limba germana cum se face astfel vezi link-ul poate te ajuta. http://www.motorradonline24.de/mo24forum/index.php?page=Thread&threadid=622461 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryanus Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 salut ! Am o problema destul de serioasa cu blocul de carburatoare. Stie cineva unde sa gasesc un bloc de carburatoare sh, nou e foarte scump. (probleme seroase cu clapetele de de acceleratie ,nu mai inchid bine si au si un joc in axul clapetei ,care nu se inlocuieste .Model 4BR an 1996. Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 salut ! Am o problema destul de serioasa cu blocul de carburatoare. Stie cineva unde sa gasesc un bloc de carburatoare sh, nou e foarte scump. (probleme seroase cu clapetele de de acceleratie ,nu mai inchid bine si au si un joc in axul clapetei ,care nu se inlocuieste .Model 4BR an 1996. Multumesc . Salut, incearca la urmatoarele link-uri. /index.php?/topic/556800-dezmembrez-yamaha-xj-600-diversion/ http://www.pro-bike.ro/forums/topic/77514-dezmembrez-yamaha-xj600-diversion/ http://www.pro-bike.ro/forums/topic/77831-desmembrez-yamaha-xj-600/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djdee Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Salut , eu stiu ca se regleaza pastilele, din pacate stiu doar in limba germana cum se face astfel vezi link-ul poate te ajuta. http://www.motorradonline24.de/mo24forum/index.php?page=Thread&threadid=622461 Mare multam si eu am facut aproape la fel, numai ca nu imi place zgomotul produs de tacheti, o sa incerc saptamana asta sa mai verific inca o data cum a descris tipul in link, si daca nici asa nu o sa imi iasa o sa fac prin medoda clasica. Multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 salut. am si eu nevoie de scaritele spate, cele originale pentru diversionul meu .scaritza mea dreapta are o ureche rupta iar cea de p stinga nu e originala. am o yamaha diversion de 600. numarul de telefon 0723325611.victor.cine are sa dea un mesaj sau un tzarr. multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 cred ca ne-am vazut in benzinaria Mol Otopeni sambata ( eu cu bicicleta ) , Alex a postat mai sus niste link-uri cu Diversion-uri care se dezmembreaza , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 salut vitore. adica victore.cat ma bucur ca ne auzim din nou. uita vreau sa-i fac rost de scaritele originale ptr spate si am postat aici poate se rezolva. si musai sa ne vedem la o bere. nr meu este 0723325611. multa sanatate sai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) Mare multam si eu am facut aproape la fel, numai ca nu imi place zgomotul produs de tacheti, o sa incerc saptamana asta sa mai verific inca o data cum a descris tipul in link, si daca nici asa nu o sa imi iasa o sa fac prin medoda clasica. Multumesc inca o data cu placere Editat Decembrie 8, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 tuturor celor cu care am facut plimbari in anul ce se apropie de sfarsit si nu numai , va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un 2012 mai bun , sa petreceti cu bine atat de Craciun cat si de Revelion ! LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Sarbatori fericite! Editat Decembrie 22, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 LA MULTI ANI TUTUROR MOTOCICLISTILOR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djdee Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Sarbatori Fericite un an nou cu mult soare si cat mai mult asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adys28st Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Salutare si la multi ani Cine ma poate ajuta si pe mine cu un tablou de sigurante (sh) pentru o Yamaha 600 model 51j -89, sau ceva similar ca s-ar potrivi ca mi s-au rupt din urechiuse si nu mai stau la locul lor. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 salutari... si de ce nu La Multi Ani !!! am o yamaha din 92 la dezmembrat, am cam tot, in afara de segmenti. stiu ca am mai postat si am avut si cateva oferte, dar am avut niste probleme si nu am putut raspunde. imi cer scuze pt neplacerile cauzate dar... se mai intampla.. daca e cineva curios, PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whi5ky_man Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Salutare! Mi-ar trebui si mie capacul palier de la axul cu came (lagar) dreapta fata. Daca nu un pret pentru toata chiulasa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eugenjan21 Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 salutare tuturor. am si eu un xj 600s diversion an 1992 model motor 4br, ce tip de ulei sa folosesc. ma gandeam la motul 300v 15w50 sau un castrol 10w40 sau 10w50. km are vreo 40 mii orig. uleiurile full sintetic, astept pareri, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 salutare tuturor. am si eu un xj 600s diversion an 1992 model motor 4br, ce tip de ulei sa folosesc. ma gandeam la motul 300v 15w50 sau un castrol 10w40 sau 10w50. km are vreo 40 mii orig. uleiurile full sintetic, astept pareri, ms Eu am folosit motul 5100 10W40 semisintetic si a mers bine. Filtru de ulei fie MANN sau HILOFILTER (parca asa era) Si acuma la schimb tot 10W40 am bagat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) salutare tuturor. am si eu un xj 600s diversion an 1992 model motor 4br, ce tip de ulei sa folosesc. ma gandeam la motul 300v 15w50 sau un castrol 10w40 sau 10w50. km are vreo 40 mii orig. uleiurile full sintetic, astept pareri, ms Salut, nu baga ulei full sintetic ca o sa-ti patineze ambreiajul (nu este o regula), oricare din vascozitati alegi e in regula dar sa fie mineral sau maxim semisintetic! Bafta! Editat Ianuarie 31, 2012 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Se vinde Yamaha XJ 600 S - Diversion - an: 1993 - km: 93.000 - adus in tara in 2009 cu 78.000 km - Caucicuri michelin schimbate anul trecut, 90% - placutele de frana au fost schimbate anu trecut (au cam 5000 Km) - suport cutii original + topcase + sidecase-uri - itp valabil 2013 - revizie tehnica 30.01.2012 --- schimb ulei (10W40) + filtru --- schimabat bujii NGK --- curatat filtru de aer --- curatat si reglat carburatoarele --- schimb de ulei si semeringuri furca fata - motorul prezinta defecte optice (carena e fisurata - asa l-am cumparat candva) Pret: 1200 euro, negociabil tel: 0723129515 Motivul vanzarii: mi-am cumparat alt motor si nu pot sa tin 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 salutare tuturor. am si eu un xj 600s diversion an 1992 model motor 4br, ce tip de ulei sa folosesc. ma gandeam la motul 300v 15w50 sau un castrol 10w40 sau 10w50. km are vreo 40 mii orig. uleiurile full sintetic, astept pareri, ms Salut, pt. Diva cel mai bun ulei e mineral, 20W50, am trecut prin toate (mărci, vâscozități), ca fapt divers, Yamalube e de mare porc, Motul ok, Castrol Actevo ză best!(și cel mai eftin, normal, nu se mai găsește!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 cel mai bun ulei e mineral, 20W50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Pret: 1200 euro, negociabil Motivul vanzarii: mi-am cumparat alt motor si nu pot sa tin 2 În afară de ACEST motiv nu merită să vinzi Diva pe o miuță...într-adevăr nu e vre-un F 16 sau altfel de avioane, dar te duce ACOLO fără transpirații, ulei pe sub unghii și alte cele...Cel puțin a mea o țin până dau kilometrajul la 00000 (și nu înapoi, da? ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 salutare diversionisti de pretutindeni..am citit acest topic din scoarta in scoarta...super tare si de un real folos pentru cei ce au sub fund o yamaha diversion.manuale de reparatzii, pareri,opinii,,ce sa mai toate bune pina la dezbaterile p marginea uleiului . ei aci e treaba. 10 40...15 50...20 50...si asa mai departe.intrebarea este urmatoarea. de ce producatorul scrie la carte 10 40????si inca ceva... in 90....93 .... 96 la anu de fabricatie ma refer.. ce ulei sintetic,semisintetic sau mai stiu eu de care fel existau...poate prin japonia ca pe la noi nu cred. si eu am un x j si merg de cand ma stiu cu 15 50 de la motul. respect tuturor si sa vedem cu bine dupa ce s-o topi zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate