Sari la conținut

Choppers, a way of living!

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

:huh: Multumesc!

Ma gandeam chiar azi sa iau o decizie ca se apropie ziua cand o sa plec, si trebuiesc facute rezervari din timp. Ideea de baza e ca 1000 $ in plus sunt niste bani, dar dupa ce musc din Grand Cannyon si Death Valley pe un Harley, vor fi meritat fiecare cent in plus. Banii vin si se duc.. Abia astept sa plec! Va trimit poze :rolleyes:

P.S.: Mai vine cineva? Deocamdata sunt singur cuc :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

salutare am si eu o intrebare sper ca nu-i bai ca o pun pe topicul acesta dar mi se parea cel mai potrivit. care va mai aduceti aminte de serialele alea cu Renegade cu Lorenzo Lamas in rolul principal? eu tot incerc sa fac rost de episoade dar nu gasesc nicaieri si nici la tv nu mai ruleaza de mult timp. nu stiti careva ceva sau sa aveti o idee? ma apuca nostalgia dupa perioada "tineretii" ;)

Link spre comentariu

Billy Lane a intrat in inchisoare dupa ce a accidentat mortal un motociclist pe atustrada,conducand beat.

Link: http://www.floridatoday.com/article/200908...5001/1006/rss01

Mic citat din articol:

"Circuit Court Judge Robert Berger also sentenced Lane to three years of probation and suspended his driver’s license for life.

Lane also must attend a victim awareness class and undergo random drug and alcohol testing during his probation. He already has completed a court-ordered class about driving under the influence, his attorney said."

post-7907-1250435140_thumb.jpg

Editat de easybiker
Link spre comentariu

Billy Lane a intrat in inchisoare dupa ce a accidentat mortal un motociclist pe atustrada,conducand beat.

Link: http://www.floridatoday.com/article/200908...5001/1006/rss01

Mic citat din articol:

"Circuit Court Judge Robert Berger also sentenced Lane to three years of probation and suspended his driver’s license for life.

Lane also must attend a victim awareness class and undergo random drug and alcohol testing during his probation. He already has completed a court-ordered class about driving under the influence, his attorney said."

Nasol.... :cheers:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Revin cu vesti despre longest ride: Atlantic - Pacific (Cape Cod - New Hampshire - Niagara - Chicago route 66 - Tulsa - Flagstaff - Grand Cannyon - Hoover Dam - Las Vegas - Death Valley - Los Angeles)

M-am razgandit cu privire la inchiriatul motorului. Am pus frumusel mana pe computer, am cautat si am gasit: Cumparat Honda Shadow VT 700 cmc, 1986 all stock, cruiser style, sadle bags, black. Schimbat guma spate, placute, asigurare, inspectie.. Cumparat geaca din piele old school type cu zipper oblic, chaps, boots, manusi piele, GPS (used, dar eftin), cort, sac de somn, goggles, schimbat casca, pus priza pentru GPS.

Urmeaza un luciu sticla, o pereche de leather throttles si schimb fluide ambreiaj si frana.

Ma asteapta 4000 de mile.

Orice sfaturi sunt bine - venite. E prima mea experienta de gen. Daca e cineva in State si vrea sa vina, astept mesaj :)

Poze curand..

Mesaj completat

ai grije la sand people.

Pe drumul spre Vegas (sper ca nu uiti sa ajungi si acolo) gasesti spelunca unde zice-se ca sunt cei mai buni burgeri din lume, sau primii, sau dreaq stie.

Ce sand people frate? Ce-s aia? Un fel de rednecsi?

Burgerii de care am auzit eu sunt undeva la un restaurant pe route 66.. Cica sunt bestial de buni :)

Link spre comentariu

Revin cu vesti despre longest ride: Atlantic - Pacific (Cape Cod - New Hampshire - Niagara - Chicago route 66 - Tulsa - Flagstaff - Grand Cannyon - Hoover Dam - Las Vegas - Death Valley - Los Angeles)

M-am razgandit cu privire la inchiriatul motorului. Am pus frumusel mana pe computer, am cautat si am gasit: Cumparat Honda Shadow VT 700 cmc, 1986 all stock, cruiser style, sadle bags, black. Schimbat guma spate, placute, asigurare, inspectie.. Cumparat geaca din piele old school type cu zipper oblic, chaps, boots, manusi piele, GPS (used, dar eftin), cort, sac de somn, goggles, schimbat casca, pus priza pentru GPS.

Urmeaza un luciu sticla, o pereche de leather throttles si schimb fluide ambreiaj si frana.

Ma asteapta 4000 de mile.

Orice sfaturi sunt bine - venite. E prima mea experienta de gen. Daca e cineva in State si vrea sa vina, astept mesaj :)

Poze curand..

* bun asha.

cand pleci mai exact?

bafta multa si Fortza fie cu tine!

(astept poze si relatari detaliate de la fatza locului :) )

Link spre comentariu

* bun asha.

cand pleci mai exact?

neaparat poze.

cit te-a costat toata treaba si cit ar fi costat daca inchiriai moto?

ps:drum bun &ride hard!

Editat de TheFatBob
Link spre comentariu

* bun asha.

cand pleci mai exact?

Pe 15 septembrie, dar pentru mine e ca maine. Ma iau cu munca, si timpul trece pana sa realizez. Pana atunci mai strang ceva verzisori, ca dupa ce-am pus la punct Murgu` am ramas nitel cam chel. Mai am de umblat la roata fata - are putintel de joc (anormal cred, ca e cam marisor) si sta cam infranata (voi ce credeti?)

Off topic: Am un ventiltor electric pe radiator, insa nu l-am vazut niciodata in functiune. E normal? Motorul a fost si fierbinte rau, intr-o zi fierbinte. Motorul merge uns, nu zice nimic :)

Mesaj completat

neaparat poze.

cit te-a costat toata treaba si cit ar fi costat daca inchiriai moto?

ps:drum bun &ride hard!

Daca inchiriam un HD Heritage Softail ma ajungea 2200 $ pentru 10 zile (140 $ pe zi, la > 7 zile 114 $ pe zi + taxa de poluare + 750 $ drop off fee VEZI http://www.eaglerider.com). In afara de banii astia erau necesari inca 1000 $ in cont, polita in caz de furt.

Am cumparat Shadow cu 1400 $ in stare buna, schimbat guma spate si facut acte, asigurare, luat numere.. total in jur de 2000 $ deci cam aceeasi treaba. Ce e misto in toata faza asta e ca raman cu motocicleta, si nu ma grabeste nimeni sa ajung la destinatie. Unde am chef opresc, pot schimba oricand destinatia.. Vreau sa hoinaresc un pic, nu sa bat vreun record. In plus, oricum nu aveam inca 1000 $ de pus in cont la prafuit :)

Mesaj completat

....si sta cam infranata (voi ce credeti?)

Sa fie de vina frana sau rulmentii? Cine are Shadow, poate ma ajuta si pe mine

Editat de letgo
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

* da, a fost lansarea pe 8 septembrie, da' inca nu cred ca a aparut on-line. Mai astept...

stie cineva cum se cheama piesa din generic (de la inceputul fiecarui episod) si cine o canta?

Link spre comentariu

Bob Thiele Jr teamed up with guitarist/songwriter/and all around badass Dave Kushner of the band Velvet Revolver, as well as famed musician Curtis Stigers (who sings it.) The three are in works to lay down a full recording of the song to be available soon. Further details to follow…

Lyrics so far:

Ride into this world

All alone

God takes your soul

You’re on your own.

The crow flies straight

A perfect line

On the devil’s back

Until you die.

Gotta look this life in the eye.

Link spre comentariu

* da, a fost lansarea pe 8 septembrie, da' inca nu cred ca a aparut on-line. Mai astept...

stie cineva cum se cheama piesa din generic (de la inceputul fiecarui episod) si cine o canta?

Deja am primele doua ep. sunt penale rau :grinbandit: !

Link spre comentariu

Anuntul ala e destul de vechi, de pe vremea primului sezon, dar nimic. Eu unu am extras-o direct dintr-un episod. Pusa insa pe mobil ca ringtone, nu e suficient de "zgomotoasa". :grinbandit:

LE: ma refeream, bineinteles, la melodia de inceput. Episoadele pot fi gasite pe torrente, un tracker gratuit fiind http://eztv.it/ (specific seriale tv). Maine episodul 3 :unsure:

Editat de legionaru
Link spre comentariu

Anuntul ala e destul de vechi, de pe vremea primului sezon, dar nimic. Eu unu am extras-o direct dintr-un episod. Pusa insa pe mobil ca ringtone, nu e suficient de "zgomotoasa". :grinbandit:

LE: ma refeream, bineinteles, la melodia de inceput. Episoadele pot fi gasite pe torrente, un tracker gratuit fiind http://eztv.it/ (specific seriale tv). Maine episodul 3 :unsure:

Sa vedem ce surpriza ne rezerva si ep 3

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Victory

HD

Yamaha

Indian

Honda

......sau alte sugestii! Sper sa va ocupe timpul cu placere aceste video-uri!

Numa bine si sanatate :alcy:

Editat de IceLord
Link spre comentariu