UzZy Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Salutare. Am gasit de inchiriat un garaj la casa de cultura, peste drum de magazinul Athos. Omu vrea 50 de euro pe luna. Presupun ca incap cel putzin 4 motoare in garaj. Daca mai sunt doritori, ar fi o treaba. Datzi un semn daca suntetzi interesatzi. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ce are in garaj omu de vrea 50E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ce are in garaj omu de vrea 50E? jacuzzzziiii si 2 blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ce are in garaj omu de vrea 50E? Mai stii...Da cu siguranta nu e ca al meu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UzZy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Draq shtie ce are??? Cica e gol...deci 3 peretzi shi un acoperish. Dar daca e hapsan, ce sa-i faci?? Singur oricum nu-l iau ca e o avere . Asha ca...ghinion...fir-ar mama lui de garaj. Eu speram la vreo 5-6 sute de mii. Dar...daca vreau sa tzin "ditamai" motoru in garajul dotat cu ushi metalice pe care il are...tre sa platesc...sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 stai linistit, ca nu-i mult. la 2-3 motoare se imparte altfel. sa vezi ce misto este cand iti cere 100 euro... ofera-i 150 ron, si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 jacuzzzziiii si 2 blonde parcamias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 parcamias Stai la coada frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 stau breh da sa fie pe bon de ordine sa nu sara toti coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salutare! Am gasit un garaj de inchiriat in spatele bloculuiu meu (vis-a-vis de Colonadelor). E de beton, cu usa metalica. Incap foarte lejer doua motoare. Nu am vorbit inca cu proprietara de impartit, dar nu cred ca va fi o problema. 60 de lei pe luna de caciula (sper sa nu creasca pretu daca zic ca o sa fim 2) Daca sunteti interesati, vorbim saptamana viitoare - eu acum plec catre Turda si stau cateva zile. Contact pe forum sau la tel. 0745-509654 Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 up Chiar nimeni nu sta aproape de centru?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 M-ar interesa pe mine. Prima data vreau sa vad exact unde e, cand as putea sa fac asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Azi intre 5 si 8 seara. Da-mi un telefon si vorbim. Daca nu raspund la ala de mai sus, 0742-060011. La unul cel putin raspund sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UzZy Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 stai linistit, ca nu-i mult. la 2-3 motoare se imparte altfel. sa vezi ce misto este cand iti cere 100 euro... ofera-i 150 ron, si gata... Pai tocmai asta e problema...de unde iau alea 2-3 motoare...( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 maine plec la Galatzi si stau vro 2 zile. Poti sa ma suni joi dupamiaza poate aranjam ceva... sau de atunci incolo, ca o sa stau prin zona o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Te sun maine sa ne intalnim mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 din cei care sunt la mine in fata blocului... cel cu aprilia n-are bani de garaj, cel cu gfx-ul il vinde, al 3-lea si l-a vandut deja si eu il am stricat, nu mi-l fura nimeni, poate gasesc un mecanic bun cu timp sa mi-l puna la punct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocugpl Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Salutare Permiteti-mi sa ma prezint sunt Sorin am 25 de ani si o mare dilema....mai sunt cateva saptamani si trebuie sa-mi vina si mie dupa indelungi asteptari si sacrificii facute, motoreta, am inceput sa realizez ca nu am unde sa o tin, multi m-au sfatuit sa nu o tin in aer liber ca romanu' are simtul proprietatii f dezvoltat si se poate servi oricand, deci o solutie ar fi un garaj asa ca daca e cineva care sta in Tomis Nord pe Badea Cartan sau in apropiere sau care stie pe cineva...care stie pe cineva care ar fi dispus sa ma primeasca si pe mine in barlogul lui (contra cost bineinteles) i-as fi f recunoscator voi de altfel unde va tineti motoretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Salut. Eu unul nu te-as sfatui sa o o lasi in aer liber in fata blocului decat daca ai prelata la ea, un sistem antifurt si o alarma. Mie mi-au furat bateria la una din motociclete (si o tineam in scara blocului) iar unei cunostinte care sta vis-a-vis de mine i-au furat oglinzile. In plus mai e si faza ca poate sa ti-o zgarie vreunu doar asa ca "sa moara si capra vecinului". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Salutare Permiteti-mi sa ma prezint sunt Sorin am 25 de ani si o mare dilema....mai sunt cateva saptamani si trebuie sa-mi vina si mie dupa indelungi asteptari si sacrificii facute, motoreta, am inceput sa realizez ca nu am unde sa o tin, multi m-au sfatuit sa nu o tin in aer liber ca romanu' are simtul proprietatii f dezvoltat si se poate servi oricand, deci o solutie ar fi un garaj asa ca daca e cineva care sta in Tomis Nord pe Badea Cartan sau in apropiere sau care stie pe cineva...care stie pe cineva care ar fi dispus sa ma primeasca si pe mine in barlogul lui (contra cost bineinteles) i-as fi f recunoscator voi de altfel unde va tineti motoretele? shefule daca gasesti si mai are loc una ma primiti si pe mine? cotizez la timp si corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocaine Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 fratilor ..eu vi le pot tine,insa la munca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 fratilor ..eu vi le pot tine,insa la munca!! sarumana de oferta...si pe cam prin ce zona ar fi munca asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocugpl Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 chiar unde ar fi acesta munca.......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate