brakuLa Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Interesant... Baga mai multe detalii, ca deja am facut scurta la mana la cate becuri am schimbat. Gandestete k poate ai un scurt pe instalatzia electrica.....eu am avut un scurt si tot la fel imi ardea becurile...si pana la urma mi sa ars releul de incarcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 ajutatima am cumparat un FZR 400 si la service mam trezit ca este FZR 600 are schimbat ceva seri la el nu mai stiu ce sa fac daca ma duc la RAR o patesc? imi place motorul si vreau sa il pastrez ce ma sfatuiti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 pai dc iti place asa mult motoreta si vrei s-o pastrezi, eu zic sa-ti mai iei o dubita ca sa ai cu ce sa o cari pana la pista sau undeva unde stii ca nu e politie ca in cazul asta sigur nu treci de rar . sfatul meu este sa nu-l "slabesti" deloc pe ala care ti-a dat-o, pt ca ai de-a face cu una din multele clone moto din Romania, dar oricum ma surprinde reactia ta "vreau sa-l pastrez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 pentru cei cu fzr-uri de 600.... ce consum au? in oras mers linistit si inafara mers pe la 120? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 ce parere au posesorii de fzr-uri... ma intereseaza si pe mine sa achizitionez una... de prin 90-95 cam asa... ce probleme are in general? va multumesc. Uite un link interesant: http://www.motorcycle.com/mo/mccompare/opensportbikes.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 fain link... am auzit aproape numai lucruri bune despre dansa. ma incanta. acum mai trebuie sa fac creditul ala..... si na.. visul devine realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 cine doreste o roata mai lata pe spate are nevoie de : 1. brat oscilant spate de FZR 600 R 4 JH - YZF sau Thundercat 2. roata de yamaha dimeniunea J17xMT5.50 - suporta cauciuc de 180/55ZR17 roata originala este J18xMT3,5 si suporta maxim 150 pentru securitatea voastra eu am acte din germania care atesta acest lucru - brief-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) eu pe fzr-ul meu de 600 am 160 pe spate si e absolut ok. Nu atinge nimic, nu sta gogoasa si pe desupra parca se comporta si mai bine in viraje. Editat Martie 12, 2007 de Dan-Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 [eu pe fzr-ul meu de 600 am 160 pe spate si e absolut ok. Nu atinge nimic, nu sta gogoasa si pe desupra parca se comporta si mai bine in viraje. sal. ii fain si de 160 dar eu ma refeream la gume pe 17 nu pe 18 si d 180-190 ce dimensiune are janta ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Eu am janta pe 18. Stiu ca daca vrei sa treci pe 17 trebuie sa schimbi bascula (cea de YZF se potriveste). Pe mine unul nu ma tenteaza, parca ii ia din farmecul ala de motocicleta de viteza mai veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 intru si eu in categoria FZR cu motorul meu...momentan e in Germania, in cateva saptamani e in romania...abia astept. este o yamaha fzr600 si cred ca detalii deja stiti.. poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Bine ai venit! Arata chiar bine motoreta. Cat te-a costat (cu tot cu transport)? Ai luat-o de la o firma sau te-ai descurcat singura cu transportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Multumesc de primire. hmmm cat m-a costat? cu tot cu acte romania si transport ma ajunge la 1400 euro. dar am avut noroc, pentru ca m-a ajutat cineva...un inger pazitor nu am luat prin firma, pentru ca sunt mai scumpe asa, cu transportul ma descurc singura de la sibiu, adica vin pe ea pana in bucuresti . Pana acolo o aduce o cunostinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Foarte ieftin. Si din poze arata bine, genul de moto intretinuta. Asteptam vesti dupa ce vine: cum merge, in ce stare e etc. Bafta, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 merci. da o sa va spun parerea dupa prima tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Si la baieti cum e? Motocicleta frumoasa = baiat mai frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 ce rost mai are sa iti multumesc vincent?! deja e prea putin.... MULTUMESC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 intru si eu in categoria FZR cu motorul meu...momentan e in Germania, in cateva saptamani e in romania...abia astept. este o yamaha fzr600 si cred ca detalii deja stiti.. poze: bine ai venit printre noi sper sa-ti placa motorul asta cum ne place si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 multumesc! sunt sigura ca imi va placea...e primul meu motor, chiar daca sunt mica...19 ani...si e destul de puternic pentru o incepatoare...o sa am f mare grija. ma incred si eu putin (10%) in cuvintele celor care m-au vazut cum conduc, ca am asta in sange cand ajunge in ro, o sa va pun niste intrebari. am niste chestii in minte... vb diseara, acu tre sa plec la munca! o zi buna si o plimbare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 super motorul.... ai un pm de la mine cu niste intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) unde, cand, cum? nu am primit nici un pm! da hai pe mess... asa, intrebare...la fzrul meu as vrea sa ii pun o toba de carbon (era sa scriu carton...), intrebarea este: in ce fel tre sa se potriveasca, pentru ca toba o am de la cineva care si-a vandut motorul dar fara acea toba...si e in stare perfecta. Editat Martie 13, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 in primul rand trebuie sa te uti la prindere. cred ca fzr-ul are cu arcuri... ceva de genul cum au cele de enduro. sau poate are cu 3 suruburi... nu stiu. se poate pune toba oriucum. cu unele mici modificari se poate.iti doresc bafta la montaj si pui si tu un sound sa vedem cum se aude. ps. cat a costat toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 sunt invidios vreau si eu toba de carbon ... in momentul in care schimbi evacuarea tre sa tii cont ca se schimba modul in care respira motorul pt mai multe detalii legate de asta ia legatura cu yo4hgx te poate ajuta sa intelegi multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 multumesc...dar nu eu o montez! eu decat stau langa sa vad cum se face ca sa invat. nu ma arunc la asa ceva din prima. toba de carbon o am de la un prieten...deci no money sunt norocoasa. Tipul a vantut tot...motor, echipament si si-a luat masina, iar toba a ramas. in rest am un prieten cu atelier moto care se ocupa si cu facut carene si tobe de carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate