Ravenitza Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 da e ca al meu, o sa vin sa te ajut daca ai probleme. numa sa iau carnetu pana atunci... imi pare rau de accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Bafta la examen! daca ai luat sala ai permis, e foarte usor poligonul. Dar ai mare grija cu fzr-ul ca e nervos, si mergi cat mai legal in oras ca nu sti de unde iese vreunu si te da pe jos (din experienta zic). Pupici si iti doresc un sezon moto fara evenimente, atat tie cat si celorlalti. PS: intentia conteaza, multumesc si cred ca peste vreo 1 luna si ceva vor ajunge la vopsitorie in cel mai bun caz carenele Editat Martie 28, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Salut tocmai mi-am tras si eu un fzr genesis de 600. E beton motoru asta. Vorba cuiva zici ca are turbo. Mere de rupe, da mai mult de 170 nu i-am dat Mai vorbim, beliti ochii, sa nu vi beleasca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 bikerboy-iuliano - merci da stiu, un prieten foarte bun care se plimba momentan cu motorul meu mi-a povestit cat de frumos merge, cat de usor ia curbele, numai ca sa am grija ca are o putere foarte mare. si o sa am...oricum la inceput o sa-mi fie frica sa bag mana in acceleratie mult succes la cerene, probabil ca te costa. unde le faci? nu de alta dar cunosc pe cineva care face cerene si poate era mai ieftin... DanLudus - stai in orasul cu 2 prieteni de-ai mei foarte buni. felicitari pentru achizitie! si bun venit in clubul fzr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 bikerboy-iuliano - merci da stiu, un prieten foarte bun care se plimba momentan cu motorul meu mi-a povestit cat de frumos merge, cat de usor ia curbele, numai ca sa am grija ca are o putere foarte mare. si o sa am...oricum la inceput o sa-mi fie frica sa bag mana in acceleratie mult succes la cerene, probabil ca te costa. unde le faci? nu de alta dar cunosc pe cineva care face cerene si poate era mai ieftin... DanLudus - stai in orasul cu 2 prieteni de-ai mei foarte buni. felicitari pentru achizitie! si bun venit in clubul fzr! pai inca nu am facut carenele o sa o bag la yamaha - otopeni pentru devizul la piese, ca sa imi pot lua banii sa repar motoru, apoi ma apuc de cautat piese si carene, da-mi te rog un pm cu numarul de tel si un pret daca stii pt full carenare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TufY Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 as vrea sa imi iau un fzr de 600 ce imi puteti spune de ele??? an '90-'94 va multumesc si astept si eu pareri ca pe net nu prea am gasit mare lucru mai bine spus mai nimic (sau nu am stiu eu unde sa caut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salutare, mi s-a dus cablu de km, care ma puteti ajuta sau eventual da o informatie buna ? ca dau Am sunat la motomobil (gt mures) si e 70 ron cu montat cu tot. E scump ??? Merci Asfalt uscat, si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Incearca sa dai un email la mymotopiese@yahoo.com si specifica modelu si ce ai nevoie si vezi daca au asa ceva si la ce pret poate e mai ieftin. am vazut adresa intr-un alt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salut uite idul meu de mess : bikeandcar intra sa iti spun ce stiu despre ele si sa iti recomand si de unde sa cumperi un fzr ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 pai inca nu am facut carenele o sa o bag la yamaha - otopeni pentru devizul la piese, ca sa imi pot lua banii sa repar motoru, apoi ma apuc de cautat piese si carene, da-mi te rog un pm cu numarul de tel si un pret daca stii pt full carenare salut la motomania in 2 saptamani vine 50 ron, am luat eu de la ei asta vara, montaj ?)) il poti monta si tu in maxim 3 minute. P.S. iti trebuie o fata cu mana subtire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 aseara m-am intalnit cu cineva pe un FZR cred ca de mures...se simte cineva? eu eram pe un transalp cu un prieten mi-a zis ca azi la 1 la gara de nord e o reuniune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherifelu Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 am trecut pe la gara si nu era nimic.. da ca tot veni ideea, noi de ce n-am iesi la o bere fizzeri din buc? fac eu primu' rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 am trecut pe la gara si nu era nimic.. da ca tot veni ideea, noi de ce n-am iesi la o bere fizzeri din buc? fac eu primu' rand Eu as fi primul care m-as baga la asta, doar ca momentan am motoru' in pionieze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Vand ansamblu superbike pt fzr 600 89-93 : jug, ghidon, oglinzi - 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Incearca sa dai un email la mymotopiese@yahoo.com si specifica modelu si ce ai nevoie si vezi daca au asa ceva si la ce pret poate e mai ieftin. am vazut adresa intr-un alt topic Cred ca cu mine vorbeai nu ?? Ps... S-a dus si ambreiaju... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 am trecut pe la gara si nu era nimic.. da ca tot veni ideea, noi de ce n-am iesi la o bere fizzeri din buc? fac eu primu' rand nuu, ma lasati pe mine prima ca sunt cea mai mica si sunt fata plss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Buna idee cu intalnirea! Poate in weekend-ul asta (sper sa iasa si Fizza mea din service) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Salutare, rog pe cei care detin un manual de fzr 600 din 1990 va rog un pm sau sa il puneti din nou... Mersi mult, Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Salut. Manualul de utilizator il gasesti aici: http://www.fzrarchives.com/fzr600/600_manual/ Manualul de service e prea mare, nu incape aici. Il pot trimite pe messenger, daca ai conexiune buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 new look am schimbat ghidonul de sbk cu originalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 mi-ar placea sa mi-l fac si eu alb complet sau negru mat...da e prea mare bataie de cap black spider: arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Cat are ? id mess nicoaradaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 cat are ce? yupiiiiii azi a plecat din germania fetitza mea!!! saptamana viitoare cred ca ma duc sa o iau de la sibiu poate cu inca putina ambitie din partea mea...iau si permisul pana pe 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 cat are ce? yupiiiiii azi a plecat din germania fetitza mea!!! saptamana viitoare cred ca ma duc sa o iau de la sibiu poate cu inca putina ambitie din partea mea...iau si permisul pana pe 1 mai Salut. Manualul de utilizator il gasesti aici: http://www.fzrarchives.com/fzr600/600_manual/ Manualul de service e prea mare, nu incape aici. Il pot trimite pe messenger, daca ai conexiune buna. deci... oare ce voiam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Id-ul de messenger il gasesti la profilul meu (dai click pe numele membrului). In alta ordine de idei: andrei_tatin. Oameni buni, a schimbat cineva arcurile din furca pana acum? Se stie ca furca de FZR e destul de slaba, asa ca ma bate gandul sa iau niste arcuri progressive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate