Raul_R1 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) R.I.P. Iar... Editat Mai 18, 2006 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Cand se intampla asa ceva iti piere cheful de tot... stai si te gandesti daca merita sa risti tot pentru cateva secunde de adrenalina R.I.P. Chiar acum 20 de minute am trecut pe strada aia... si am vazut multa lume la o casa, probabil acolo statea... Si din cate am inteles, nu se punea problema de lipsa de experienta, pentru cei care au fost la Mall acum vreo 2 saptamani, acesta era unul din cei 2 cu motociclete Yamaha albastre care aratau la fel (cu nr. sub sa), asa mi s-a spus... Editat Mai 18, 2006 de Darius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 intr`adevar trist...RIP tipul a avut un fzr de 600 ...a fost la mall...dar doar ca spectator.si eu am fost acolo,si niciunul dintre noi nu il cunostea.motorul era un cbr de 900. Dumnezeu sa`l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kingu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Dupa doua saptamani de la accidentul meu abia merg incetisor prin casa, neavand mai mult de 20km\h in momentul impactului... Nu vreau sa ma gandesc ce a fost acolo... Cred ca ar trebui sa ne gandim de 10ori cat dam de acceleratie... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 ............R.I.P.................... ....pacat ca a murit un om....pacat.......dar daca ne gandim mai bine......sunt situatii si cand ne-o facem cu mana noastra....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 FIE-I TARINA USOARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 din nou RIP ...si totusi, stie cineva ce s-a intamplat de fapt? a derapat, a franat, a dat in groapa...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 din nou RIP ...si totusi, stie cineva ce s-a intamplat de fapt? a derapat, a franat, a dat in groapa...?? din cate stiu eu a tras prea tare de gaz....si la vitezane...daca tragi tare ...in lipsa amortizorului de directie...motorul intra in boblaj,voblaj,cum i`o zice....(aud 10 mi de variante)...ideea este ca pierzi controlul motocicletei.. aveti grija fratilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Sa-i fie tzarana usoara. Sincere CONDOLEANTE familiei si prietenilor. Sa trecem si peste asta. Sa auzim numai de bine. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 R.I.P ...Condoleante fam. si prietenilor....sper ca va veni si ziua aia cand nu o sa se mai posteze aici....visez la acea zi... Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneaca in PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 R.I.P. .... cred ca am facut o alegere inteleapta ca nu am inceput pe cbr 600 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Me..me Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 RIP ... imi pare tare rau cand aud asa ceva... sper macar sa invatam ceva din traba asta si ne alegem cu mai multa grija primul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 "acceleratia e in capul fiecaruia" RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 RIP condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate