Sari la conținut

Accident Timisoara


mateo45us
 Share

Postări Recomandate

TIMIÂŞOARA, 17 mai (MEDIAFAX) - Un bărbat de 34 de ani Âşi-a pierdut viața într-un accident petrecut, miercuri, pe o stradă lăturalnică din TimiÂşoara în timp ce-Âşi încerca motocicleta abia cumpărată, tânărul pierzând controlul vehiculului izbindu-se de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul îÂşi cumpărase motocicleta cu 6.000 de euro de la Baia Mare, iar în noaptea de marți spre miercuri o dusese la TimiÂşoara. Miercuri dimineață, a vrut să o Âşi testeze, astfel că a ieÂşit să se plimbe în fața casei, pe o stradă mai puțin circulată.

“N-a mai avut răbdare Âşi s-a cărat cu motocicleta. Nu avea cască, nu înțeleg de ce, că tot timpul o purta. Îi plăceau motoarele de ani de zile Âşi abia acum a putut să-Âşi cumpere”, a declarat prietenul său, Alexandru VereÂş.

Din cauza vitezei Âşi a lipsei de experiență, tânărul a pierdut controlul vehicolului, s-a izbit de un copac Âşi mai apoi de un taxi parcat, iar în urma impactului a murit pe loc.

“Avea viteză foarte mare. A intrat direct în pom Âşi după aia în partea dreaptă a maÂşinii. M-aÂşteptam să intre prin parbriz”, a declarat unul dintre martori, Mihai Ganea.

Potrivit inspectorului principal Eugen Sfichi, de la Poliția Rutieră TimiÂşoara, Âşoferul a pierdut controlul vehiculului din cauza lipsei de experiență, apoi a acroÂşat un autoturism staționat Âşi s-a izbit de un copac de pe marginea carosabilului, în urma accidentului pierzându-Âşi viața.

În maÂşina lovită se afla Âşoferul, care îÂşi aÂştepta comanda, dar nu a pățit nimic, ci doar maÂşina a fost grav avariată.

“Am auzit cum îl ambalează. M-am uitat în oglindă, l-am văzut balansându-se, am închis ochii Âşi m-am ghemuit. ÂŞi apoi am auzit un impact. Când am deschis ochii, numai geamuri sparte, tot, uÂşa, nu Âştiam ce s-a întâmplat, am văzut motorul rupt, el mort”, a spus Âşoferul de taxi, Grigore Hăruț.

Motocicleta s-a dezintegrat, iar bucăți s-au împrăÂştiat pe o rază de o sută de metri. Accidentul s-a petrecut sub privirile fratelui Âşi ale prietenilor tânărului, care îl urmăreau din stradă cum îÂşi încearcă motocicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 68
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Shit!!! Cine ii?!?!?! Cum il cheama pe tipu' care o murit?? Ce motor avea?

 

Dumnezeu sa-l ierte!!! Condoleantze familiei shi prietenilor!!

 

B)

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trist...A visat atata timp dupa acea motocicleta si nu a apucat sa o calareasca nici macar o zi.

R.I.P.

P.S. Ce motor avea ?

Editat de psy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma am vazut la shtirile Pro-TV... Motorul era ceva Honda roshie... Nu shtiu exact ce model, da' era ceva cu 4 cilindri in linie, dupa cate am vazut eu... Ceva motor de viteza...

 

Ziceau ashtia la shtiri ca asta o fost al 7-lea accident moto in Timisoara pe saptamana asta... de SAPTAMANA asta??? Groaznic!!!! Incep sa ma intreb daca merita sa ma sui din nou pe motor sau sa trec direct la camion...

 

R.I.P.

 

B) :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar ce aveti fratilor? Mai potoliti-va pentru numele lui Dumnezeu...maine ar trebui sa-mi vina motorul si ma intreb daca nu ar fi mai intelept sa renunt la el, chit ca pierd avansul...pe bune, mi se face pielea gaina de cate ori intru pe acest topic...si de fiecare data imi promit ca nu mai intru...

Dumnezeu sa-l odihneasca...

B) :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P.

Nu cred ca e cazul sa renunte cineva la motor, din cauza accidentelor. Trebuie doar ceva mai multa atentie, vointa sa renuntam la viteza exagerata si sa purtam echipament de protectie. Ieri era sa apar si eu la stiri, ca era cat p-aci sa ma ia un taximetrist pe bara de protectie, cu tot cu Honda mea de 190 de kile, chiar in intersectia de la Politehnica, cand mai aveam 500 de metri pana acasa.

Asadar, atentie, purtati echipament de protectie, mai usor cu viteza si... bulan exagerat!

 

Condoleante familiei si prietenilor celui decedat. Dumnezeu sa il odihneasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sustin ideea ca nu trebuie sa renunte nimeni la motor din cauza rubricii asteia. Ochiii mari cand cititi si o sa gasiti un numitor comun: VITEZA. Nu e singurul factor, dar e cel care decide daca mori pe loc sau doar stai cu o mana in ghips (desi nici asta nu-i o optiune).

Merg zilnic pe motor prin traficul Bucurestean si singurul incident l-am avut a fost anu trecut, cand abia imi luasem motorul si nu-l cunosteam (desi n-a fost vina mea - mi-a taiat unu fatza - puteam evita daca nu faceam exces de zel).

Nu conteaza ca ai 125cc sau 1200cc sub poponeata. Conteaza cati CC are capatana ta.

 

Poftiti de cugetati!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...