CobraArt Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Before the show! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 WTF ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 De abia astept sa vin sambata. Eu ajung mai greu Dar si cand ajung! sisi nu in ultimul rand: dupa care : SA NE VEDEM CU BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Venimmmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 beton motorul ala cu cosciugul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Mai sunt 4 ore si am taiat-o! Gatlejul mi-e uscat de'acuma dar nu pun nimic in gura sa fie setea cat capra. Cat franta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 inca 2 ore. deja tremurrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 hmmm...sambata! damn-it! mai e pana sambata! hate my job, hate my supervisor (Nepotu')... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Revin cu poze tot de astazi (vineri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Punetzi femeile la rece shi gagicile pe gratar!!!!!! acum lucrez la agenda....totul sa fie pregatit in detaliu pana maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Sa ne tineti la curent pe noi cei de-acasa . Momentan mi-am vandut motoru si in asteptarea vulcanului mor incet si ma uit cum pleaca lumea la intruniri .Oricum se anunta show puternic la voi la Ploiesti Rock hard, ride free! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Se pare ca vine din ce in ce mai multa lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Se pare ca vine din ce in ce mai multa lumea fir'aaaar sa fie a drq smekerye.anul trecut am avut motoreta lovita cand a fost bal la ploiesti,anul asta la fel.cel putin sper sa merg cum am mers anul trecut la targoviste...hmm.conserveleee asta e.cand iese cate un pui de tigan sa taie calea unei conserve,conservarul salveaza tiganul.eu...nu am mau putut salva botu motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 da pana la urma ai facut-o.... toba aia e cam...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 da pana la urma ai facut-o.... toba aia e cam...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 Parada guys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Mi-a placut mult parada, mi-au placut mult ploiestenii am stat la taclale cu niste fete si niste batrani. Trebuie sa-mi iau si eu un cort ca nu mai tine. Ne vedem la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Hai sa postez si eu cateva poze.... Si raiul pe pamant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Va spun eu concluzia mea. Sunt din Ploiesti, nu am motor, visez la unul, momentan am un amarat de Renault Clio . Mai departe : in seara asta ma tot plimbam pe la Bucov unde e si concertul si prin oras, pe varianta de ocolire a Ploiestiului pentru a ajunge la Brasov si rezultatul : CATASTROFAL. Am vazut n motoare, dintre care nici macar 5% din ei nu aveau echipament (adica doar casca o aveau), mergeau aiurea... offf... chiar se joaca aiurea cu viata lor. Ceilalti participanti la trafic adica, conducatorii de autovehicule ii ocoleau toti cum puteau dar... se joaca aiurea cu viata lor. P.S. Nu spun ca eu i-am vazut pe toti motociclistii dar cei pe care i-am vazut eu cam asa erau. Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 Haideti mai bine sa lasam acest topic doar pentru poze Avem aici topic de discutie /index.php?showtopic=38103 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Haideti mai bine sa lasam acest topic doar pentru poze Avem aici topic de discutie /index.php?showtopic=38103 demential.. superb harley-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Stau cocotzat intr-un varf de cladire inalta din Bucuresti, e sambata noapte, vad Herastraul, vad ce vreme frumoasa e, sunt de servicu si imi bag unghia in gat ca nu-s la Motorock. Asa ca va rog, bagati si mai multe poze, macar sa-mi mai clatesc ochii cu ce-am pierdut, poate intra unghia si mai adanc. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 seria a doua... seria a doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 niscaiva motorete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 ..pai..ie decat una.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate