joee_cretz Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Si la mine pe strada a rasarit soarele pentru aIIa oara. A implinit frumoasa varsta de 13 anisori si se tine bine... Este achizitionata in w-endul cu 1 mai tocmai de la Bistrita. De atunci si pana acum am facut aproape 2600 km Ne simtim bine impreuna, chiar daca este mai naravasa decat "fosta". Va doresc tuturor tot binele din lume si sa ne intalnim sanatosi pe drumurile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 oo doctore... sa o stap sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Sa-ti traiasca si sa te poarte pe coclaurile pe care le "doresti" atat de mult.Esti gata de drumul pana la Maramures? ps: te-am vazut ieri cred calare si-i dadeai la pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 mult noroi intre crampoane! te-am ars de-o bere aka citirika... poate o probez shi io, ca-mi plac astea cu tupeu! shi ai grija prima luna, nu-i testa extremele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Sar'na pentru vorbele frumoase. PS: vreau si eu niste gume enduro-strada pt ea (usor cramponate). Stie cineva ceva mai ieftinache? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 foarte frumoasa cretzule....sa o stapanaesti sanatos si fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Sa o stapanesti sanatos!!!! In legatura cu cauciucurile...daca vii la Ploiesti ia si tu niste bani la tine fiindca de obicei vin si bajetii cu diverse ) poate gaseti p'acolo ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 sa te "poarte" sanatos ...pe meleaguri necunoscute:D asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Felicitari pe achizitie. Sa te bucuri de ea cat mai mult si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 S-o stapanesti sanatos , mi-ai suflat-o (ca sa exageram un pic) ! Km multi , am si o poza/doua cu tine sa ti le dau (de la popas )! Ne vedem la Motorrock . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 felicitari si sa te bucuri de ea a max. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 s-o stapanesti sanatos man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 braco mah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 S-o stapanesti sanatos , mi-ai suflat-o (ca sa exageram un pic) ! Km multi , am si o poza/doua cu tine sa ti le dau (de la popas )! Ne vedem la Motorrock . neaparat sa mi le trimitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 foarte frumoasa S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Si la mine pe strada a rasarit soarele pentru aIIa oara. A implinit frumoasa varsta de 13 anisori si se tine bine... Ne simtim bine impreuna, chiar daca este mai naravasa decat "fosta". Va doresc tuturor tot binele din lume si sa ne intalnim sanatosi pe drumurile patriei. ce poveste frumoasa de dragoste:)))...sper sa iasa si la mine soarele...candva...(eu cred ca sunt din familia adams...am un norisor permanent deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 felicitari pt capra! sa te duca sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 frumusica s-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 mult mai buna decat aprilica, daca vrei sa te duci pe la munte cu ea . S-o calaresti sanatos, si pune-i niste cauciucuri mai de doamne-ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate