broscombe Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 V oi cu ce va curatati jantele ,in special spatele de uleiul aruncat de lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 cu lichid de curatat lantul. eu am de la putoline. un litru, cumparat acu 2 ani si inca mai am. e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 sau spalat cu detergent combinat cu axion. curata foarte bine, acum de pindesi de cat de vechi sunt petele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 cred ca mere si wd 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 incearca cu cola ... p bune cu cola ies dar dupa ce se usuca o sa fie un pic cam lipicios dar se ia rpd cu apa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Da pe janta cu niste motorina sa se inmoaie si lasi vreo 2 minute. Dai cu jet de apa si se curata foarte bine. Fara dero, fara sapun sau alte produse de curatat. Si iese de nici nu-ti vine sa crezi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 cel mai simplu, deschizi busonul, bagi un servetel un pic si stergi janta. E beton. Singura situatie nashpa: ai benzina pe fundul rezervorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Pai si daca janta e vopita, nu cromata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 eu cu motorina curat si nu conteaza cat de vechi is petele ca iese totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 eu cu motorina curat si nu conteaza cat de vechi is petele ca iese totul. CORECT ! Motorina e sfanta. De ce as da o groaza de bani pe tot felu de spray-uri, solutii, creme, cand pot sa ma balacesc in 250 ml motorina si ies jantele de iti faci mustata in ele. Reteta mea : motorina, lasat un pic la inmuiat, apoi buretele cu putin detergent de vase si apoi jetul de apa. Asa spalam si motorul de la masina (era Dacia, curgea ulei peste tot ), asa imi spal si labutzele dupa ce mesteresc cate ceva pe la motor. Succes, Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 -spray de curatat lantul -break cleaner -motorina (da' ramane mai gras si se aseaza prafu') -benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 bere cu bere iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) Folositi spray de lant de calitate (TEFLON) , atunci nu mai trebe sa curatati nimic. Editat Iunie 14, 2006 de BLB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Eu nu prea pun mana pe obiecte murdare, am fost la spalatorie si l-am intrbat pe ala daca poate sa o scoata la lumina, era neagra-neagra. Am platit 100.000lei pe o solutie degresanta (nu stiu ce a pus in steclutza) si mi-a facut-o bec! O alta rezolvare, acelasi rezultat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 cu o carpa uscata se curata f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate