jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 azi maine gasesc ashtia un virus shi la comuniste shi ne strics placerea si averea dom`le.hooooaaaa!!! azi maine gasesc ashtia un virus shi la comuniste shi ne strics placerea si averea dom`le.hooooaaaa!!! aloooo!!!salamul italian din carne de cal cu leucemie din Romania nu are nici un fel de impact la om?intreb shi eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 a? poti sa elaborezi un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Foarte adevarat...cred ca nici nu exista vre-un h5n1...sau daca exista e un cacao...doar asa sa aibe motiv sa ne distruga productia interna...ce ...carnea de pui din belgia ne strica!?... UE ! HUOOOO CU UE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Hehe, nici prin cap nu ne trece noua cati bani se fac cu aviara asta. Nici nu banuim macar. Multa stim noi cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 Hehe, nici prin cap nu ne trece noua cati bani se fac cu aviara asta. Nici nu banuim macar. Multa stim noi cui. explica-ne shi noua pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Citeste postu lu antemiu si te prinzi instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Citeste postu lu antemiu si te prinzi instant. hai ca am una tare cu aviara... DECLARATIE DE PRESA : "S-a confirmat existenta gripei aviare! Daca nu va vaccinati cocoselul, fierbeti macar ouale! Atentie la pasarici! Ardeti tot ce prindeti!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Pretene (acel care a facut topicul asta), EU CRED CA AI GRESIT ADRESA INCURCAND MOTOCICLISMUL CU SITE-UL MINISTERULUI SANATATI Mare plictiseala ii pe netu' asta ACUM SARITI-MI IN CAP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 degeaba spuneti voi ca nu e periculoasa ,pt ca e un virus f periculos,cel putin eu asa am inteles,si e bine sa fim precauti nu sa facem misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 degeaba spuneti voi ca nu e periculoasa ,pt ca e un virus f periculos,cel putin eu asa am inteles,si e bine sa fim precauti nu sa facem misto dute mah gugustiuc shi impuscate[cu sapa].serios! dute mah gugustiuc shi impuscate[cu sapa].serios! botanistule!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 bah cz-istule...pana una alta pustiu botanist te ingroapa in bani....asta dupa latura financiara.... ONTOPIC: Numai in cateva tari s-a descoperit ca se transmite si la om...si nu se numeste H5N1 ci H5 nusht cum asa ca nu va mai ingrijorati aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 bai, H5 asta nu e vreun viitor hummer? ca asa suna. H5N1 suan a dioda, o fi ruda cu 1N4001 si cu MBR2060CT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 bai, H5 asta nu e vreun viitor hummer? ca asa suna. H5N1 suan a dioda, o fi ruda cu 1N4001 si cu MBR2060CT nu ii lua frate cu diode shi alte circuite ca nu toata lumea shtie ce e alea un 1n4001 o sa creada ca e o noua tulpina de gripa avionara din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 degeaba spuneti voi ca nu e periculoasa ,pt ca e un virus f periculos,cel putin eu asa am inteles,si e bine sa fim precauti nu sa facem misto I don't give a fuck. Zice nevasta-mea ca nu se mai gaseshte pui in magazine. Ce tampenie! Nene, cine vrea, mananca, cine nu-nu! Am mancat sambata la o petrecere niscai pulpe (de pui! ) de m-am mushcat shi de degete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 bah cz-istule...pana una alta pustiu botanist te ingroapa in bani....asta dupa latura financiara.... ONTOPIC: Numai in cateva tari s-a descoperit ca se transmite si la om...si nu se numeste H5N1 ci H5 nusht cum asa ca nu va mai ingrijorati aiurea! totusi nu vad legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ce faci usere? infectezi si forumu' asta? ca sa fiu mai clar, voi servi cateva detalii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19030 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19028 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=13351 poti sa folosesti si alt username, ca amprenta IQ-lui tau se va face simtita mereu. esti unic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 ce faci usere? infectezi si forumu' asta? ca sa fiu mai clar, voi servi cateva detalii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19030 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=19028 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=13351 poti sa folosesti si alt username, ca amprenta IQ-lui tau se va face simtita mereu. esti unic. scuze tata dar aici ma tem ca faci o confuzie asha ca te iert vizavi de remarca cu IQ-ul.uitate mai atent shi ai sa vezi ca e asha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ok, daca ma insel, sorry........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 ok, daca ma insel, sorry........ apologies accepted.let`s shake hands. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate