MVA Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 am si eu o rugaminte la unu dintre voi. . imi puteti numara cate zale are lantul vostru de la varianta X? mai exact cate nituri are? ideea e ca eu neavand carnet motoru meu e la 20 km de buc si nu pot ajunge prea des la el. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 burdufele da... le tragi peste ele.. atunci cand le schimbi.. pana atunci nu are rost sa le pui. si atunci cand te duci la mecanic sa iti schimbe simeringurile, ii dai si burdufele si ti le trage el peste simeringuri si o sa fie totu ok... la ce iti trebuie sa stii cate zale are lantul? eu oricum nu mai am lantul original, eu mi-am luat kit de lant si pinioane ca ale mele erau duse de la prea mult mers pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 pt ca schimb kitu de lant si m-a rugat nenea de la care iau lantu sa ii zic cate nituri am pe lantu asta . daca nu aveti chef sa va uitati lasati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 burdufele da... le tragi peste ele.. atunci cand le schimbi.. pana atunci nu are rost sa le pui. si atunci cand te duci la mecanic sa iti schimbe simeringurile, ii dai si burdufele si ti le trage el peste simeringuri si o sa fie totu ok... la ce iti trebuie sa stii cate zale are lantul? eu oricum nu mai am lantul original, eu mi-am luat kit de lant si pinioane ca ale mele erau duse de la prea mult mers pe o roata MULTUMESC din nou, pentru amabilitate. Te rog sa imi mai spui, daca stii, pinionul spate il pot gasi , NUMAI PIESA ORIGINALA, de YAMAHA, sa se potriveasca pe prinderea originala de pe roata spate, DAR sa aiba cativa DINTI mai putini, eu merg numai pe asfalt , iar asta ar ajuta cu cativa KM/ ora, fara pierderea prea mare a puterii, ma gandeam la un mers de 85-90 la ora, la drum intins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinderella Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salut, Stie cineva de unde pot sa cumpar un display pt un xt125 x din 2005? Am cautat pe ebay si nu am gasit (probabil nu am cautat ce trebuie ) Nu tin neaparat sa fie original Yamaha, poate fi si Vapor sau ceva de genul....al meu e ...un pic stricat, in sensul ca are o mare pata neagra si nu mai vad viteza . Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 a incercat cineva sa bage benzina de 100 in moto? se simte ceva diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salut, Stie cineva de unde pot sa cumpar un display pt un xt125 x din 2005? Am cautat pe ebay si nu am gasit (probabil nu am cautat ce trebuie ) Nu tin neaparat sa fie original Yamaha, poate fi si Vapor sau ceva de genul....al meu e ...un pic stricat, in sensul ca are o mare pata neagra si nu mai vad viteza . Multumesc anticipat ! Du-te la o reprezentanta Yamaha da o sa iti ceara ceva bani pe el. a incercat cineva sa bage benzina de 100 in moto? se simte ceva diferenta? Parca mergea ceva mai frumos motorul dar ca performante nimic, cel putin eu nu am observat.Oricum XT-ul merge cu minim 92 asa ca ii ajunge si 95. Eu am pus o singura data de 100 si am zis ca nu merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Alte enduro de 125 ce mai exista ? ...in afara de xt,vroiam sa ma uit la mai multe ,sa am de unde sa aleg... Care stie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 yamaha dt 125-2t honda xlr 125-4t aprilia rx125-2t ktm 125- 2t husqvarna 125-2t + multe altele gen:tomos,rieju,fb,pgt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) yamaha dt 125-2thonda xlr 125-4t aprilia rx125-2t ktm 125- 2t husqvarna 125-2t + multe altele gen:tomos,rieju,fb,pgt. 4t ma intereseaza... O sa ma uit la xlr ms L.e. e mai dragut XR-ul decat XLR Editat Octombrie 29, 2008 de hector_4me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Cumpar un butoias pentru lichidul de frana spate. un site ceva? multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Cumpar un butoias pentru lichidul de frana spate. un site ceva? multumesc anticipat! http://lh5.ggpht.com/_UKTuE2hvrhs/R30oIlTN...%83bune+037.jpg am auzit ca sunt ok la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 http://lh5.ggpht.com/_UKTuE2hvrhs/R30oIlTN...%83bune+037.jpgam auzit ca sunt ok la pret Multumesc dar link-ul nu e functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Cred ca asta era http://lh5.ggpht.com/_UKTuE2hvrhs/R30oIlTN...%83bune+037.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Cred ca asta era http://lh5.ggpht.com/_UKTuE2hvrhs/R30oIlTN...%83bune+037.jpg Nu merge! hai ca am nevoie urgent de unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Nu merge! hai ca am nevoie urgent de unul Asta era , plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 e cam mic,si e din plastic,eu vreau din fier va rog ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Asta era , plm abia pot sa mai respir : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 pt ca schimb kitu de lant si m-a rugat nenea de la care iau lantu sa ii zic cate nituri am pe lantu asta . daca nu aveti chef sa va uitati lasati salut. daca ai rezolvat problema, poti sa i-mi spui cam cat costa un kit complet in tara ? (in Germania am gasit cele 2 pinioane si lantul in jur de 100 euro) Are cineva de vanzare o roata spate completa? ( janta echipata cu pinion si disc frana, chiar fara anvelopa , XT 125 R, deci 18 '') Multumesc. (Poate nu a-ti pus toti motoarele la hibernare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Salut. Chiar nimeni nu mai discuta pe tema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 nu prea din cate vad cam putine persoane care au xt pe la noi din cate vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 eu mai am xt 125X, si a murit bateria, ok, am incarcat-o dar acum trebuie sa aleg varianta X pe display, probabil stiti ce vb. doar ca nu exista varianta X sau R exista "Endr" si "nTdr" aveti idee care e pt varianta supermoto(X)? eu tind sa cred ca "endr" e cea R de enduro...da nu stiu multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 eu mai am xt 125X, si a murit bateria, ok, am incarcat-o dar acum trebuie sa aleg varianta X pe display, probabil stiti ce vb. doar ca nu exista varianta X sau R exista "Endr" si "nTdr" aveti idee care e pt varianta supermoto(X)? eu tind sa cred ca "endr" e cea R de enduro...da nu stiu multumesc iti spun eu maine, am un prieten care are un xt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ok, intreba-l te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ok, intreba-l te rog nTdr este pentru SM din ce an e xt-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate