MVA Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 nTdr este pentru SM din ce an e xt-ul tau? el este fabricat in 2005 insa a fost cumparat in mai 2007 si inmatriculat first time tot atunci si eu l-am cumparat de la primul proprietar in august 2008:) ms mult de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 cam slabuta activitatea aici eu inca ma dau pe o roata cu motoreta minune... pentru piese intrati pe ebay.de - puteti gasi orice piesa. eu de acolo mi-am luat kit de lant cu pinioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 cam slabuta activitatea aici eu inca ma dau pe o roata cu motoreta minune... pentru piese intrati pe ebay.de - puteti gasi orice piesa. eu de acolo mi-am luat kit de lant cu pinioane. cum reusesti sa te dai pe o roata cu xt-ul? am un prieten in oras care se chinuie de ceva vreme si nu reuseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Banuiesc ca din moment ce a zis ca si-a luat kit de lant cu pinioane , a schimbat pinioanele si i-a marit cuplul .. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 primul rand de pinioane si lant s-a stricat de la prea mult mers pe o roata trebuie sa tragi intr-adevar un pic de ea... dar se ridica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 primul rand de pinioane si lant s-a stricat de la prea mult mers pe o roata trebuie sa tragi intr-adevar un pic de ea... dar se ridica... ce rapoarte ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 stock.. exact ca cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 stock.. exact ca cele originale. salut, eu cand mi-am schimbat kitu de lant cu tot cu pinioane printr-o gresala mi s-a dat pinion spate de 48 zale nu de 45, care e viteza ta maxima cu alea originale? ai X sau R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 am R. viteza maxima e 109. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 am R. viteza maxima e 109. Salut. A avut cineva motorul limitat la 80 kmh (cu saiba in fata carburatorului,etc)? Eu am dat-o jos dar tot nu pot trece de 85-90 kmh. Aveti manual de reparatie pentru xt 125 r sau xt 125 x (dar model dupa 2005 !) ? Platesc pentru asa ceva ! Si daca aveti de vanzare un set de jante complete fata spate pt aceste motoare ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 nu prea exista manuale de reparatie in comert. am cautat si eu in zadar un set de jante pentru motocicleta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am eu owners' manual, da-mi un pm si ti-l aduc la xeroxat ... sau eventual ii fac poze pe fiecare pagina si iti trimit un folder arhivat cu toate ... cum preferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 am eu owners' manual, da-mi un pm si ti-l aduc la xeroxat ... sau eventual ii fac poze pe fiecare pagina si iti trimit un folder arhivat cu toate ... cum preferi Salut Nicole. In ce limba este manualul ? Al meu e in germana, inteleg cam jumatate din ce srie acolo .E vorba de acea brosura format A 5 , avand cam 54 pagini? La fel, un manual de reparatii ar fi grozav daca am gasi. Revenind la Manual, daca e in engleza ma intereseaza, i-ti achit copiile , poti sa i-mi scrii pe vpluso@yahoo.com Multumesc de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 spuneti-mi si mie care e secretul prin care reusiti voi sa va dati pe o roata cu xt-u'. am incercat azi sa il ridic pe o roata de m-au luat dracii si n-am reusit. doar din gaz se ridica dar foarte putin. din ambreaj nu merge neam. mi se pare ciudat ambreajul, fata de nsr are o cursa de cuplare mult mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 spuneti-mi si mie care e secretul prin care reusiti voi sa va dati pe o roata cu xt-u'.am incercat azi sa il ridic pe o roata de m-au luat dracii si n-am reusit. doar din gaz se ridica dar foarte putin. din ambreaj nu merge neam. mi se pare ciudat ambreajul, fata de nsr are o cursa de cuplare mult mai mare. Salut. Folosesti treapta 1 si dai gas serios. O sa te inveti repede, dar nu cred ca ti-ai ales motorul potrivit pentru aceasta ,,distractie''. Succes Este cineva care are pinion pe spate peste 54 dinti la xt 125 r ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Salut.Folosesti treapta 1 si dai gas serios. O sa te inveti repede, dar nu cred ca ti-ai ales motorul potrivit pentru aceasta ,,distractie''. Succes Este cineva care are pinion pe spate peste 54 dinti la xt 125 r ? Multumesc nu e luat pentru dat pe o roata. nu e nici macar al meu. la voi cand cumpleaza de tot ambreajul se aude un harjait ciudat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 da, si la mine face harjaitul ala ciudat si la un coleg care are Ru (dar nu ii merge bordu...si nu poate vedea viteza cu care merge) si apropo de viteza si eu tot 110 am viteza maxima:D am auzit deferite pareri pana la urma pinioanele originale la X/R cati dinti au? 45 sau 48? poate ne vedem intr-o zi astia cu xturile;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salutare, am si eu cateva intrebari legate de xt-uri... Sunt curios daca se poate face ceva cu farul sa lumineze mai tare, am vazut ca pe ziua nu se vede mai deloc si daca se poate pune crashbar sau ceva de genu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salutare, am si eu cateva intrebari legate de xt-uri... Sunt curios daca se poate face ceva cu farul sa lumineze mai tare, am vazut ca pe ziua nu se vede mai deloc si daca se poate pune crashbar sau ceva de genu?? crash baruri se pot face sigur. stiu un baiat care face asa ceva . cat despre faruri... nu se vad nici ziua nici noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 da, farul e un jeg. DAR cica se poate pune bec cu halogen, din pacate tot de 30 sau 35 w duminica ma duc sa imi cumpar...cica e doar 10 lei, si-a pus un prieten pe un varadero 125 dar ala are 2 becuri acum pe halogen a cate 30 sau 35w. cea mai buna solutie pe care o vad(dar asta inseamna bani) o vad instalarea unui xenon a si app de crashpaduri nu prea merita...eu am cazut la 90 km/h si s-a spart doar plasticu din fata, lateralele nimic, fostu proprietar a cazut si atunci nu patise nimic si l-am scapat o data de pe cric si la fel nu a patit nimic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Aham, nu stiam sau nu stiam sigur daca se poate monta xenon, cam la pret gasesc??? Si bec cu halogen unde gasesc? Crash bar ma gandeam pentru protectia picioarelor mai mult in cazul unei cazaturi... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Aham, nu stiam sau nu stiam sigur daca se poate monta xenon, cam la pret gasesc??? Vorbeste cu Luigi Vicol, este foarte de treaba, da click pe scrisu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 da, si la mine face harjaitul ala ciudat si la un coleg care are Ru (dar nu ii merge bordu...si nu poate vedea viteza cu care merge) si apropo de viteza si eu tot 110 am viteza maxima:D am auzit deferite pareri pana la urma pinioanele originale la X/R cati dinti au? 45 sau 48? poate ne vedem intr-o zi astia cu xturile;)) Salut. Spune-i colegului la care nu ii afiseaza viteza pe bord sa i-mi scrie sau sa ma sune pe 0744651200. Trebuie doar curatat ceva si se rezolva. Eu am pinion original cu 50 dinti .Pentru viteza poti pune de 48, pentru urcat rampe mari off-road 52 sau 54 (sau chiar mai multi dinti, dar trebuie sa maresti nr de zale la lant). Viteza max la Supermoto si Enduro e aprox aceeasi 100-105 km/h (max 110) Stiu cateva trucuri sa o maresti : pinion de cutie mai mare si de roata mai mic (mai putini dinti) , roata spate mai mica in diametru, reglajul amestecului in carburator ,etc. <motorul are totusi destinatia de enduro , iar daca vreti mai multa viteza , luati-va un DT sau ceva de 250 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut, inca o intrebare pt xt-isti! Cum se comporta cu pasager, afecteaza consumul, la drumuri lungi cum e si daca e comod pt pasager?? Stiu ca e micutz, cu suspensiile moi si saua ingusta, de asta intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Pentru NICOLE Nu reusesc sa te contactez telefonic. Tipul cu jentile vrea sa stie daca mai faceti schimbul.Da-mi macar un SMs sa nu il las pe om sa astepte. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate