RENEGADE Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Acest chopper este facut de catre Amen Motorcycles ( Click aici! ) Cred ca nu mai e nevoie de comentarii. Va las sa va delectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 23, 2004 Autor Share Postat Februarie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 23, 2004 Autor Share Postat Februarie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 23, 2004 Autor Share Postat Februarie 23, 2004 Si ca motzul pe tort: motorul lui Shaquille O'Neal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 ia ghici unde merge tot praful, noroiul si alte baligi aruncate de roata din spate. sau de roata din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Motorul din ultima poza e cel mai mare custom bike facut vreo data.Este creatia celor de la West Coast Choppers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 24, 2004 Share Postat Februarie 24, 2004 primul chopper este superb,ma inebunit este unul dintre cele mai radicale choppere pina la ora actuala ma inebunit imi place enorm de mult tot respectul pt topicul asta RENEGADE salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 28, 2004 Autor Share Postat Februarie 28, 2004 Cred ca forma cadrului este ceva bestial! Cita imaginatie si atentie pentru amanunte. Chiat daca nu are aripa pe spate cred ca nu aspectul practic conteaza ci frumusetea lucrului facut cu dragoste si multa imaginatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 De unde credeati ca m-am inspirat cu minunatia asta, m-ati prins mai inspiratie bine ai facut ca teai inspirat sa auzim de bine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 28, 2004 Autor Share Postat Februarie 28, 2004 @ klaus: Nu crezi ca ar fi bine sa gasesti un motor mai k lumea pentru chopperul tau? Daca tot faci o chestie frumoasa pune si un motor pe masura. Parerea mea! Nu se poate sa nu gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 @ klaus: Nu crezi ca ar fi bine sa gasesti un motor mai k lumea pentru chopperul tau? Daca tot faci o chestie frumoasa pune si un motor pe masura. Parerea mea! Nu se poate sa nu gasesti ceva. renegade ....parerea mea este ca iportant este ca se poate modifica un motor chiar daca e de 125 in sensul ca se poate demonstra ca se poate face un chopper si din un motor de 14 cai cum are simsonul sport fiecare face ceva din ce poate si in limita posibilitatilor incet incet fiecare chopperist,sau motociclist pe parcursul vietii lui ajunge la ceva mai mare sau de mai multi cai eu stii bine tot in simsonica am bagat banisi uite ce a iesit toti isi benocleaza ochii la el salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 ultima e OZN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 La prima nu vad nici o urma de comenzi, decat manerele. Sa inteleg ca pe stanga ramane doar ambreiajul, actionat prin rotire, ca acceleratzia, iar pe stanga doar acceleratia, iar frana de mana este mutata la picior... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Fratilor, sunt un fun(atic) al chopperelor, dar asa ceva nu mi-as lua niciodata. Sunt niste panarame carora chiar nu le vad sensul. Frumusetea chopperului (parerea mea, bineinteles) sta tocmai in faptul ca exprima ideea clasica de bike si de biker, asa ca modernismele astea S.F. cred ca nu au ce cauta la chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 13, 2004 Autor Share Postat Aprilie 13, 2004 Nu cred ca se pune problema daca ne-am cumpara sau nu motoarele ci e vorba de un exercitiu de imaginatie. Iti dai seama ca multi nu-si permit una de serie darami-te una facuta la comanda. Este super motorul din ultima poza. Incredibila este fixarea rotilor si a comenzilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 Asta e arta! Nu o intelege oricine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate