ionut73 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 A , si era sa uit, la multi ani pt azi, Ioane ! la cat mai multe curse fara accidentari! merci Bogdane! Sa te auda Dumnezeu. Ma tot codesc sa merg sa-mi scot fiarele si sper ca dupa aia sa nu mai bag altele. Revenind la Dakar - motorul Apriliei de 450 sigur tine. Pana acum, din 4 au ramas 2, dar abandonurile nu au fost cauzate de motoare - unul a rupt cadrul si unul nu mai stiu de ce a abandonat. Ca sa termini Dakar in ritm de top 10 iti trebuie o echipa intreaga cu multa experienta, nu doar un motor bun si un rider curajos. Lopez anul trecut nu avea echipa asta - daca tii minte, a "cumparat" asistenta de la Vectra. Acuma nu stiu cu ce mesteri experimentati in Dakaruri o fi venit Aprilia. Hai sa vedem Cat despre COma ... cum spuneam ... eu cred ca inca mai are sanse la podium. Fretigne se pare ca si-a gasit si el ritmul ... mai e mult pana la capat Mesaj completat ___________________________________________________________ ce tare faza asta 13:14 - Bike 9 - Hard times in navigation... After starting first of today’s special stage this morning, Chile’s Lopez Contardo (Aprilia) has gone the wrong way at km 23 of the stage bringing along several contenders for more than 5 km; amongst those who followed him are Frenchmen David FrĂŠtignĂŠ (Yamaha) and Alain Duclos (KTM), Portuguese riders Paulo Goncalves (BMW) and Ruben Faria (KTM), and Norwegian rider Pal Anders Ullevalseter (KTM). The only biker in the top group not to get trapped following "Chaleco’s" lead was Frenchman Cyril Despres (KTM) who used this opportunity to get a good headstart on the pack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 ce tare faza asta 13:14 - Bike 9 - Hard times in navigation... After starting first of today’s special stage this morning, Chile’s Lopez Contardo (Aprilia) has gone the wrong way at km 23 of the stage bringing along several contenders for more than 5 km; amongst those who followed him are Frenchmen David FrĂŠtignĂŠ (Yamaha) and Alain Duclos (KTM), Portuguese riders Paulo Goncalves (BMW) and Ruben Faria (KTM), and Norwegian rider Pal Anders Ullevalseter (KTM). The only biker in the top group not to get trapped following "Chaleco’s" lead was Frenchman Cyril Despres (KTM) who used this opportunity to get a good headstart on the pack. Interesant. Poate fi si asta o strategie. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Sf Ion pleaca acum de langa calculator rugaminte - care stati on-line pana la sfarsitul etapei de azi, dati-mi si mie un mail cu clasamentul etapei dupa ce termina primii 10 la ionut@totalbranding.ro (il citesc pe telefon). Primii sunt acum la km 252 Merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 coma de la km 252 nu mai apare in primi 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 coma de la km 252 nu mai apare in primi 5... e o eraore de tracking. are cel mai bun timp in cp3 - 4'34'' in fata lui Despres Luca Manca e accidentat foarte rau la cap. Sa speram ca scapa cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 trage tare coma..doar dca va fi constant va ajunge langa depres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 trage tare coma..doar dca va fi constant va ajunge langa depres e primu in CP 4 omu e on sau off. nu exista "mijloc". Plec. nu ma uitati cu mailul ala la final :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Asta zice la BreakingNews: "13:00 - Bike 1 - Coma back in the lead at CP6 As the three first bikes have now reached CP6 located at km 448 of today?s special stage, Spaniard Marc Coma (KTM) was timed with the best provisional clock. The title holder was 44" ahead of Chile?s Francisco Lopez Contardo (Aprilia) and 3?38 ahead of the leader in the overall standings Frenchman Cyril Despres (KTM)." Si la tabelu de tracking: 1 Fretigne; 2 Coma; 3 Chaleco; 4 Ullevalseter; 5 Despres Astea de pe Dakar.com, de ce diferenta asta de informatii??? aaaaaaaa...............au bagat o noua stire: "13:20 - Bike 12 - FrĂŠtignĂŠ in the lead at CP6 As the first 5 bikes have cleared CP6(km448), French rider David FrĂŠtignĂŠ (Yamaha) is now best provisional time 38" ahead of Spaniard Marc Coma (KTM) and - hence - 1?22 ahead of "Chaleco" (Aprilia)." Gooooooooo!!!!!!! FRETIGNE!!!!!!! Editat Ianuarie 8, 2010 de Glad1ator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 incepe sa se faca ordine Despres a terminat primul urmat la 29 sec de Coma. 600 km si 29 sec diferenta!!!! La general Coma a ajung pe 2 Lopez cu Aprilica lui a patit ceva azi. O sa aflam deseara ce anume. Fretigne si-a gasit ritmul. Ulevalseter exact ca intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) 60 149 SEGARRA ALMAGRO (ESP) pkl 44:18:33 16:08:20 Cine stie ce motor e asta!?! : pkl Editat Ianuarie 8, 2010 de Glad1ator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Marc Coma, pneu "ilegal"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Dar cand avea Coma timp sa-si schimbe cauciucul? Au avut vreo neutralizare ceva? Oricum n-are cum galiganul asla cu stilul lui agresiv de riding sa apara la sosire cu un cauciuc asa de bun. vrea sa razbune pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) welcome back univetule! a fost neutralizare intr km 177 si 227 - s-a mers in regim de "stop rally". Despres si Fretigne au zis ca Marc Coma avea cauciuc nou cand a aparut la 227; acolo a fost realimentare cu stop timp si s-au prins din urma. Intre km 144 si 227 Coma pierde 7 min ... In interviul eurosport Coma spune ca a mers mai incet la inceput ca sa-si menajeze cauciucul si de=-aia arata ca nou. Ce-i drept, la km 227 coma avea al 17-lea timp. apoi a inceput sa alerge ca nebunul. Eu nu cred ca a riscat atat de mult. sunt prea multi ochi. Prea multe aparate foto si camere video. Maine o sa aflam ce-a fost Editat Ianuarie 8, 2010 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 are careva rezumatul de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 nu stiu ce spune fiecare de Coma sau Cyril , dar cel putin am vazut cine e Cyril Despres: un om extraordinar care a rugat mecanicii sa faca poza cu un fan!!! eu eram acela care a cerut lui sa fac poza cu el si asa a zis: ''take a pic' please with a enduro fan''! omul asta m-a impresionat cu modestia si simplitatea lui, cu respectul sau pentru fanii sai!!! atunci am spus: Cyril you are the best!!! si a zis: '' We will see, I'am a rider in top but we''se if I will the best of this!!! Thank you my friend!!!! RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 hai cu un link catre rezumatu de aseara va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 nu stiu ce spune fiecare de Coma sau Cyril , dar cel putin am vazut cine e Cyril Despres: un om extraordinar care a rugat mecanicii sa faca poza cu un fan!!! eu eram acela care a cerut lui sa fac poza cu el si asa a zis: ''take a pic' please with a enduro fan''! omul asta m-a impresionat cu modestia si simplitatea lui, cu respectul sau pentru fanii sai!!!atunci am spus: Cyril you are the best!!! si a zis: '' We will see, I'am a rider in top but we''se if I will the best of this!!! Thank you my friend!!!! RESPECT!!! L-a cam umplut de respect pe Coma, dandu-l in primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Coma speriat de pene si de ridingul sau agresiv, in conditiile nevoii de recuperare de timp a pus botu la o schimbare ilegala de cauciuc. Despres l-a dat elegant in gat, la comisarii de traseu. La Tv a zis ca i s-a cam parut lui dar ca nu crede, Coma e un om prea serios....Ha. ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 la km 48 coma conduce, depres este la 59 de sec....ultimi km vor fi interesanti se alerga pe nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Eu tineam tare cu Coma. Acu doar atat pot sa zic - e un (cuvant urat)! (cuvant urat) incepe cu cre si se termina cu tin Editat Ianuarie 10, 2010 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 E si iei uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Dakar 2010 - Etapele 4-7 Etapa 4: http://dl.transfer.ro/Dakar.2010.Stage04.H...0Jan-29aa5f.avi Etapa 5: http://dl.transfer.ro/Dakar.2010.Stage05.H...0Jan-1c2b49.mp4 Etapa 6: http://dl.transfer.ro/Dakar.2010.Stage06.H...0Jan-66dddc.mp4 Etapa 7: http://dl.transfer.ro/Dakar.2010.Stage07.H...0Jan-2feb11.avi hai cu un link catre rezumatu de aseara va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 nu stiu ce spune fiecare de Coma sau Cyril , dar cel putin am vazut cine e Cyril Despres: un om extraordinar care a rugat mecanicii sa faca poza cu un fan!!! eu eram acela care a cerut lui sa fac poza cu el si asa a zis: ''take a pic' please with a enduro fan''! omul asta m-a impresionat cu modestia si simplitatea lui, cu respectul sau pentru fanii sai!!!atunci am spus: Cyril you are the best!!! si a zis: '' We will see, I'am a rider in top but we''se if I will the best of this!!! Thank you my friend!!!! Mda, frumos. Modestia e mare lucru. Personal apreciez modestia mai mult decat multe alte asa zise calitati. Sincer, eu tin cumva pumnii stransi pentru Fretigne si Coma dar furaciunea in sport e incalificabila! Sportul TREBUIE sa fie fairplay!!! Daca Coma a schimbat cauciucul si asta era interzis, chiar daca tin cu el, eu il descalificam si nu doar il penalizam! In fine, mai vedem ce-o mai fi..... Oricum, pacat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Eu tineam tare cu Coma. Acu doar atat pot sa zic - e un (cuvant urat)! (cuvant urat) incepe cu cre si se termina cu tin pacat pt ce sa intamplat 6 ore nu pot fi recuperate...go cyril sper ca anul asta da avem la red bull un proaspat castigator de dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 martin la mestereala Mesaj completat ____________________________________________________ ia fiti atenti la baiatul asta 14:32 - Bike 104 - A round trip for Noone! After already making a navigational mistake at the 80 km point of the day’s special, Irish rider Philip Noone (KTM) finally rejoined the stage route at the 93-km mark, but made another mistake and set off in the opposite direction to the one he should have… As a result, the Irish rider managed to find the correct route, but at the 12-km marker! This means Noone is currently making a second journey along the 90-km loop that makes up the first part of the stage... Mesaj completat ________________________________________________________ iata ce spune Pisano, ultimul pilot Sherco ramas in cursa “I absolutely must reach the finish, but since I’ve got a competitive personality, I’m already disappointed with my ranking. I know that the bike is well designed, but each day I lose time due to minor problems and it’s annoying. On the stage at Copiapo I spent almost two hours on repairs due to a petrol intake problem. So, every day I revise my goals downwards, and I now hope I can finish in the top 30. I know that the best way is to remain concentrated and continue attacking, otherwise you suffer. I think I’ve still got much to prove on the remaining specials, if I’m able to express myself” Casteau a aratat ca e o motocicleta care poate mult, insa e clar ca le va lua mult timp sa faca o motocicleta de Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate