cria_p Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 * hai sa vedem si ceva elefanti in actiune! ...depasirile pe sosea v-au iesit, ok, ..am vazut! next! sau tu ii filmezi doar din spate sa nu li se vada burticile, ianachim? eu cred ca ai si foto facute asa, mai pe-nserat, mai cu ranjetu' pe fatza, ...mai - cum sa zic - euforice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 pozne Mesaj completat 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 pozneMesaj completat 1 salut tare varaderul tau mai ai putin si ai pui aripi dar nustiu daca zboara incearca tu sti mai bine pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2010 Autor Share Postat Mai 8, 2010 mai multe pozne pe topicul de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Am ajuns N-am reusit sa recuperam sabia lui Stefan cel Mare In schimb am luat "spices" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 bine ati revenit nici nu ma asteptam sa recuperati cutitu lu nea fane poate doar vreo furculita sterpelita din vreo carciuma ... vad ca nu l-ati usurat pe tataie de gentuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 *toata lumea sanatoasa? la casele ei?... haideti cu poze! (mai multe, ceeeee, credeti ca 2-3 asa ne-ajung...?). l.e. mama ei de ploaie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Mihai a cheltuit chiar toti banii ,de-a ramas in slapi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 frate forumul asta merge al dracului de greu cred ca de la cati "moderatori" sunt pana incarci ceva zici ca trece ziua am 600 de poze selectate de pus 200 dar nu cred ca voi face asa ceva Mesaj completat l Mesaj completat k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ] salutare bine ati revenit sanatosi omule baga pozele intrun album in picaso ca nai nici o sansa altfel frumoasa si turcia va salut pe toti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Am ajuns N-am reusit sa recuperam sabia lui Stefan cel Mare In schimb am luat "spices" ...si a fost superb: am ras, am plans, ne-am bucurat, am mancat, am baut, ne-am "batut" si la sfarsit de tot ne-am pupat (de LAREVEDERE). Si ne-am mai facut si niste prieteni motociclisti turci: un instructor moto cu GSA, un doctor cu R1, mecanici moto si POLITISTI. Cateva "pozne" pun aici si mai multe pe un link viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 h salutare nenea santem la gradinita ne pacalesti ca pe copi ne dai poze sau nu Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) * hm, cam se lasa rugat coordonatorul de grup. ce-o fi cu el? ...hai sa-i facem "terapie culinara" pun eu poze (daca n-am mai ajuns in Turcia, a venit ea la mine): Editat Mai 10, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_rocket Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Eu unu' abia astept inca 100 pagini cu impresii despre aceastra minunata si extraordinara calatorie. Geana pe topic, neamule! Editat Mai 10, 2010 de red_rocket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 * hm, cam se lasa rugat coordonatorul de grup. ce-o fi cu el? ...hai sa-i facem "terapie culinara" pun eu poze (daca n-am mai ajuns in Turcia, a venit ea la mine): sarumana cred ca cordonatorul nu sa trezit inca se lasa rugat nenea dane poze santem cuminti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 sarumana cred ca cordonatorul nu sa trezit inca se lasa rugat nenea dane poze santem cuminti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 ce numar ai sa te salutam in trafic? * B-21-XOV ...ma recunosti numai din spate. va salut! pi tatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si ei timp pana la 8 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? normal , unde mai pui ca am mai si lipsit o saptamana ne-or mai primi aia acolo ? eu vin Mesaj completat Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si ei timp pana la 8 jumate Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si eu timp pana la 8 jumate sa ajung la baita de seara bravo , taticule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi23 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 LA MULTI ANI, DEEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate