22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 @criahai sa.i facem in ciuda lui @adam si sa nu plecam oricum nu are sens sa ne ascundem da ma @adam merg cu @cria la o buseala asta e ce sa fac si eu a zis fata asta ca.si face pomana cu mine si am zis ca la varsta mea nu trebuie ratat nimic ca nu stiu cat mai am de trait baietii ... sunt pt ajutor in cazul in care nu fac fata sa am galerie dar.....@adam stai linistit iti aducem poze din diferite pozitii...cu dedicatie pentru tine Mesaj completat pune macar si tu macar de o naveta de vin demidulce zgarcitule Hai mah..ia-l si pe el ! (la buseala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 Hai mah..ia-l si pe el ! (la buseala) bai iulica22 tu crezi ca eu imi stric p..la pe orice poponeata tabacit pe sa de honda ce drac ma asa ma stii tu apropo sa.ti imprumut si tie mecanismul ala care l.am facut sa dau kilometrajul in fata ca vad ca, creste invidia in astia doar ai luat si tu motocicleta nu tiribomba ps pai daca il iau pe gura sparta aalias @adam o sa ma fure peisajul la cat vorbeste si o las pe cria cu ochii in soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) Alooo...ma simt neglijata. E un threesome daca nu v-ati prins. Pe langa chopper mai bagati si o masina. Ciudata combinatie mai suntem...dar fac pariu ca ar putea sa iasa ...si daca ma suparati, las cainele acasa si vin cu chopperul Chiar mi-e dor de un hammam! Editat Ianuarie 25, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 am cateva declaratii de facut, ptr. presa: * eu nu fac in ciuda nimanui, daca as avea intentia asta, ar crapa repede cateva zeci pe aici si mi-e cam mila de tineretile lor; * nu beau vin demi-dulce (doar sec sau demi-sec); * eu n-am kilometraj la bord, deci nu stiu cati km am mers sau cati voi merge, ma iau dupa stalpii de telegraf de pe marginea soselei (ii numar); * daca merge Adam in Turcia, eu nu vin. deci, Achime, trebuie sa alegi cu cine vrei sa imparti bucata asta, cu mine sau cu el; * n-am nimic de ascuns, dar nici la nudisti nu ma duc; * pomana nu imi fac cu nimeni, totul are un scop ascons; * la accidente mortale nu ma uit, nu citesc, nu ma intereseaza. despre morti numai de bine! * eu nu beau cafea in pachet, ci in cana. * excursia in Turcia va dura 9 zile. ca asa vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Alooo...ma simt neglijata. E un threesome daca nu v-ati prins. Pe langa chopper mai bagati si o masina. Ciudata combinatie mai suntem...dar fac pariu ca ar putea sa iasa ...si daca ma suparati, las cainele acasa si vin cu chopperul Chiar mi-e dor de un hammam! Ce inaltime are cainele ?? Am mai intrebat odata dar n-am aflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 PS: poate ca ar trebui redenumit topicul in "Ianachim la agatat online si mistocareala ieftina", induce prea multa lume in eroare. topicul se poate redefini oricum vrei tu oricum e mult mai putin PENIBIL DECAT TOPICUL TAU Curentul (de aer) la români, mit sau realitate? /index.php?...=443184&hl= ZIC SA TE LASI DE MOTO CA TE TRAGE RAU...CURENTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Ciudata combinatie mai suntem...dar fac pariu ca ar putea sa iasa ...si daca ma suparati, las cainele acasa si vin cu chopperul Chiar mi-e dor de un hammam! * what a great ideea! Uff + Zburatorul = Love oricum, sa nu te prind ca nu vii! ...cine imi face mie masaj pe spate seara, dupa o zi de alergat...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 Alooo...ma simt neglijata. E un threesome daca nu v-ati prins. Pe langa chopper mai bagati si o masina. Ciudata combinatie mai suntem...dar fac pariu ca ar putea sa iasa ...si daca ma suparati, las cainele acasa si vin cu chopperul Chiar mi-e dor de un hammam! deea iubire imi cer mii de scuze ca te.am uitat da tu esti blonda din ecuatie de cand imi doream 2 una bruna si una blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ............daca merge Adam in Turcia, eu nu vin. ............. Ma..voi va iubiti ? Nu-l indeparta !...pacifisto....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Ma..voi va iubiti ? Nu-l indeparta !...pacifisto....! * bre, cu el nu ma potrivesc. cred ca are ceva cu chopperistele. l-o fi abuzat vreuna cand era mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 LUME LUME PENTRU CEI CE "FACE SPUME' TOPICUL SE VA RENUMI IN IANACHIM SI HAREMUL PENTRU INSCRIERI APELATI CU INCREDERE PM = PENTRU MAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ....IANACHIM SI HAREMUL.... da' acu' pe bune, Ce inaltime are cainele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 da' acu' pe bune, Ce inaltime are cainele ? mosule da si mie un pm ce eu cu cainele? ca sa maor daca te mai iau ai apucaturi ciudate de cand cu cainele deei Mesaj completat SENZATIONAL DIN SURSE SIGURE SI VERIFICATE PE 15 CAI SE PARE CA, CRIA ARE CEVA CU CAINELE SENZATIONAL DUPA PAUZA DE MAMALIGA CU CARNAT O SA DISCUTAM CU CAINELE INVITATA TELEFONIC MATUSA CAINELUI DIN CHITILA SENZATIONAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 mosule da si mie un pm ce eu cu cainele? ca sa maor daca te mai iau ai apucaturi ciudate de cand cu cainele deei Mesaj completat SENZATIONAL DIN SURSE SIGURE SI VERIFICATE PE 15 CAI SE PARE CA, CRIA ARE CEVA CU CAINELE SENZATIONAL DUPA PAUZA DE MAMALIGA CU CARNAT O SA DISCUTAM CU CAINELE INVITATA TELEFONIC MATUSA CAINELUI DIN CHITILA SENZATIONAL Pai....: Asa cum orice Dovada de extra-senzational Adusa aici prin mijloace Mai mult sau mai putin probate/dovedite S-a dovedit a fi luata in bataie de joc, Unde mai pui ca oamenii sunt Generosi si pacifisti... E simplu de dovedit... Pentru oricine Incercarea ta de a organiza o eXcursie minunata.... Unde mai pui ca vom avea cu noi si fete frumoase... dar eram si eu curios sa aflu profilul psihologic al cainelui functie de inaltimea Deei..adica invers...inaltimea cainelui functie de profilul deei...adica invers ...profilul deei in functie de inaltimea cainelui...asa dar : Cainele este inalt ?...cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 DIN SURSE SIGURE SI VERIFICATE PE 15 CAISE PARE CA, CRIA ARE CEVA CU CAINELE * mai verifica o data. cria are ceva cu cainele, dar nu cu ALA. cainele meu e asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ...cainele meu e asta: Ce inaltime are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Enervantilor...cainele e o ea si v-am pus poze. sa nu va prind ca va luati de ea...orice pana la caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) * mai verifica o data. cria are ceva cu cainele, dar nu cu ALA. cainele meu e asta: cum va spuneam IATA matusa cainelui din chitila SENZATIONAL Editat Ianuarie 25, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Hai ca va mai dau si eu idei de bantuiala. Ce ziceti de un tur de insula? Se pare ca e dragut acolo...mai studiati si voi. http://www.maplandia.com/turkey/canakkale/bozcaada/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 Hai ca va mai dau si eu idei de bantuiala.Ce ziceti de un tur de insula? Se pare ca e dragut acolo...mai studiati si voi. http://www.maplandia.com/turkey/canakkale/bozcaada/ deea orice iesire de pe continet cere timp orar feery dus intors vedem la locul faptei cum stam cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Ok, sefu' O sa caut destinatii pe continent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2010 care baga la jadoo un meeting cu harta in fata? pe joi seara? undeva la 19.00 Mesaj completat Ok, sefu'O sa caut destinatii pe continent ai timp pana joi sa.ti faci temele? o sa vedem traseul si in functie de el sa gasim pct de interes fara abateri mai mari de 100 dus caci dupa incepeti sa va vaitati ca e drumul lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 care baga la jadoo un meeting cu harta in fata? pe joi seara? undeva la 19.00 Mesaj completat ai timp pana joi sa.ti faci temele? o sa vedem traseul si in functie de el sa gasim pct de interes fara abateri mai mari de 100 dus caci dupa incepeti sa va vaitati ca e drumul lung eu vin joi la jadoo la 19.00. dar nu stau mult ca vineri dimineata trebuie sa plec din bucuresti. daca s.ar putea miercuri ar fi mai bine daca nu ramane joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 @ianachim vrea sa duca mai multi motociclisti in Turcia sa-i bage in hamam unde sa-i busheasca pe care-l prinde , fata sau baiat . E corect pina acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 care baga la jadoo un meeting cu harta in fata? pe joi seara? undeva la 19.00 Mesaj completat ai timp pana joi sa.ti faci temele? o sa vedem traseul si in functie de el sa gasim pct de interes fara abateri mai mari de 100 dus caci dupa incepeti sa va vaitati ca e drumul lung * eu n-am cum sa ajung, din pacate. imi trimit reprezentant ...are drept de seamnatura si tot tacamul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate