ianachim Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 * pai cum, bey, crezi ca renunt la deea asa usor?! ...ai vrea tu! ok doru va fi un norocos cria cu deea Mesaj completat * pai cum, bey, crezi ca renunt la deea asa usor?! ...ai vrea tu! ok doru va fi un norocos cria cu deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Tot pe langa subiect!!! Fara sa va suparati pe mine, dar trebuie sa citesc 50 de pagini ca sa aflu o informatie. Sa nu incepeti sa-mi sariti in cap, dar 90% din posturi sunt offtopic. Bine ca nu se intampla la fel si cu celalalt topic. Vroaim sa aflu exact traseul vostru, pana in ce pucnt coincide, etc. Numai bine si spor la postat. P.S. Sa nu-mi sariti in cap fiindca nu aveti de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Tot pe langa subiect!!!Fara sa va suparati pe mine, dar trebuie sa citesc 50 de pagini ca sa aflu o informatie. Sa nu incepeti sa-mi sariti in cap, dar 90% din posturi sunt offtopic. Bine ca nu se intampla la fel si cu celalalt topic. Vroaim sa aflu exact traseul vostru, pana in ce pucnt coincide, etc. Numai bine si spor la postat. P.S. Sa nu-mi sariti in cap fiindca nu aveti de ce. Ba uite ca eu iti sar. Sa vad ce-mi faci! Basti pe topicul celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 Tot pe langa subiect!!!Fara sa va suparati pe mine, dar trebuie sa citesc 50 de pagini ca sa aflu o informatie. Sa nu incepeti sa-mi sariti in cap, dar 90% din posturi sunt offtopic. Bine ca nu se intampla la fel si cu celalalt topic. Vroaim sa aflu exact traseul vostru, pana in ce pucnt coincide, etc. Numai bine si spor la postat. P.S. Sa nu-mi sariti in cap fiindca nu aveti de ce. traseul nostru NU va coincide in nici un punct cu nici un traseu deci nu e nevoie sa citestie cele 50 de pagini de off pentru persoane serioase topicul celalat este BAZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Să-ți faci puțini prieteni. Din tine nu ieÂşi. Căci prea des falsitatea credința ne-o înfrânge. Când ți se-ntinde-o mână, 'nainte de-a o strânge, GândeÂşte-te că poate te va lovi-ntr-o zi. Omar Khayyam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) BMW-ul se grabeste, rapida caravana... Opreste-te si-ncearca sa-ti faci intensa clipa. Nu m-alerga si astazi, faptura diafana, Mai toarna-mi vin! ..'Stambulul m-atinge cu aripa... Omar 22Khayyam Editat Februarie 8, 2010 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 BMW-ul se grabeste, rapida caravana...Opreste-te si-ncearca sa-ti faci intensa clipa. Nu m-alerga si astazi, faptura diafana, Mai toarna-mi vin! ..'Stambulul m-atinge cu aripa... Omar 22Khayyam * sper ca e un BMW pe doua roti, ala din poezia ta..., altel nu vin! si nici rom sau altceva eh..., mai avem timp pana in mai, deschidem un cenaclu, cu premii! numai sa vrea ianachim sa-si lase barba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 * sper ca e un BMW pe doua roti, ala din poezia ta..., altel nu vin! si nici rom sau altceva eh..., mai avem timp pana in mai, deschidem un cenaclu, cu premii! numai sa vrea ianachim sa-si lase barba... Am tot citit pe aici, ma tenta sa ma bag si eu, dar acum vad ca a-ti dat-o in cenaclu si la asta nu ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 * tot timpul ai ceva de invatat, rfd. uite, eu luna asta am invatat sa fac prajituri, chiar mi-au iesit si s-au halit pana la ultima firimitura totul e sa vrei. cenaclul nu e un scop de sine statator, subiectul si telul ramane Turcia. dar un cantec sau o poezie frumos ritmata, te pot scoate din "impas" oricand ..e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 * tot timpul ai ceva de invatat, rfd.uite, eu luna asta am invatat sa fac prajituri, chiar mi-au iesit si s-au halit pana la ultima firimitura totul e sa vrei. cenaclul nu e un scop de sine statator, subiectul si telul ramane Turcia. dar un cantec sau o poezie frumos ritmata, te pot scoate din "impas" oricand ..e nevoie Eu am "invatat" sa schiez... inca mai am vanatai pe picioare. Vrem si noi prajituri in Turcia...sau macar scrie reteta aici...nu cred ca se supara Ianachim Paunescu. .................... Bea vin! In el gasi-vei Viata-fara-moarte. Pierduta tinerete din nou ti-o va reda, Divinul timp al rozei si-al inimii curate! Traieste-ti clipa data! Caci clipa-i viata ta! ...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Eu am "invatat" sa schiez...inca mai am vanatai pe picioare. Vrem si noi prajituri in Turcia...sau macar scrie reteta aici...nu cred ca se supara Ianachim Paunescu. .................... Bea vin! In el gasi-vei Viata-fara-moarte. Pierduta tinerete din nou ti-o va reda, Divinul timp al rozei si-al inimii curate! Traieste-ti clipa data! Caci clipa-i viata ta! ...................... * bravo, tie, nenea! prajituri aduc in Turcia, de fapt o sa fac Pflaetzchen (ca alea tin si in deshert, mult timp). sunt f. hranitoare si un pic picante (datorita ghimbirului). reteta e secreta. se transmite doar in familie, pe cale orala. btw., misto semnatura ta, bey! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 * tot timpul ai ceva de invatat, rfd.uite, eu luna asta am invatat sa fac prajituri, chiar mi-au iesit si s-au halit pana la ultima firimitura totul e sa vrei. cenaclul nu e un scop de sine statator, subiectul si telul ramane Turcia. dar un cantec sau o poezie frumos ritmata, te pot scoate din "impas" oricand ..e nevoie Dulciuri stiu sa fac, cu poeziile stau mai prost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 * bravo, tie, nenea! prajituri aduc in Turcia, de fapt o sa fac Pflaetzchen (ca alea tin si in deshert, mult timp). sunt f. hranitoare si un pic picante (datorita ghimbirului). reteta e secreta. se transmite doar in familie, pe cale orala. btw., misto semnatura ta, bey! sarut mana domita sunt un culegator de datini si legende pe cale orala cam cand sa.mi fac timp sa trec pe la dvs sa depanam legendele oral cu ghimbir ca mie asa imi place mai iuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mesaj completat Dulciuri stiu sa fac, cu poeziile stau mai prost..... crai ...deea care/l luati si pe asta micu ca cica stie sa faca bezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 (editat) Dulciuri stiu sa fac, cu poeziile stau mai prost..... * bun, atunci fa-i o bezea lui ianachim, ca vad ca-i in deficit. eu sunt mai la distanta, nu pot sa ma ocup de el acuma. nici nu vreau la poezii te compenseaza deea, ...ea si cu Minulescu al ei eu raman la Kayaam, ca-mi plac astia mai bruneti si trecuti in nefiinta. Tu vezi doar aparențe. Un văl ascunde firea. Tu Âştii de mult aceasta. Dar inima, firava, Tot vrea să mai iubească. Căci ni s-a dat iubirea AÂşa cum unor plante le-a dat Alah otrava. Editat Februarie 9, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 pana la urma va mai intalniti la jadoo pentru tura/excursie/cenaclu literar/whatever ? daca da , ziceti cand daca nu , asta e , mai ma uit pe aici , pe la prajituri poate mai imi trece foamea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 * cenaclul literar - doar on-line! la Jadoo - cu hartile pe masa, eu cel mai devreme pot in aprilie. azi fac salata de cartofi (cu hering), vrea cineva? (prajituri am primit, de la cofetar) Nu am cerut sa fiu. Ma straduiesc Sa trec fara uimire sau manie. Plecand, nu-intreb pe nimeni daca stie Ce-a fost popasul straniu pamantesc. Omar Khayyam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 * cenaclul literar - doar on-line! la Jadoo - cu hartile pe masa, eu cel mai devreme pot in aprilie. azi fac salata de cartofi (cu hering), vrea cineva? (prajituri am primit, de la cofetar) Nu am cerut sa fiu. Ma straduiesc Sa trec fara uimire sau manie. Plecand, nu-intreb pe nimeni daca stie Ce-a fost popasul straniu pamantesc. Omar Khayyam "Sa nu-ti dezvalui taina din suflet celor rai. Nadejdile, - ascunse sa-ti stea de lumea toata, în zâmbet sa te ferici de toti semenii tai, Nebunilor nu spune durerea niciodata." Omar Khayyam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 With or without you With or without you I can ride With or without you With or without you u2feetje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 With or without you With or without you I can ride With or without you With or without you u2feetje * da-mi voie sa te corectez, fara suparare! Bono zice "I can't" (ride). in fond, ai fost de atatea ori singur, nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 ...nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? Cine , Narcis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) Cine , Narcis ? * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? Editat Februarie 11, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? Eee, la ping-pong , ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 * da-mi voie sa te corectez, fara suparare! Bono zice "I can't" (ride). in fond, ai fost de atatea ori singur, nu te-ai plictisit sa vezi tot aceeasi moaca zi-de-zi? asta e treaba lui EU POT CU SI FARA MOACA...CARE SORO SINGURUL LUCRU LA CARE MA UIT LA MINE ESTE P...A CAND MA PIS SA NU DAU PE LANGA CLOSET TATUAJEEEEE PE GAT DE ESTI IN URMA Mesaj completat * cum, ti-ai dat seama si tu de ce si-a pus tatuaj pe gat?! l.e.: bey, unde-i toata lumea? ...hiberneaza or what?! ce pana mea fac eu saptamana asta, joc ping-pong la perete? abia astept sa.ti arat cele 3 miscari de baza din ping pong tzi.o bag - tzi.o imping - tzi.o indes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 asta e treaba lui EU POT CU SI FARA MOACA...CARE SORO SINGURUL LUCRU LA CARE MA UIT LA MINE ESTE P...A CAND MA PIS SA NU DAU PE LANGA CLOSET TATUAJEEEEE PE GAT DE ESTI IN URMA Mesaj completat abia astept sa.ti arat cele 3 miscari de baza din ping pong tzi.o bag - tzi.o imping - tzi.o indes Ianachime, iar nu ti-ai luat pastilele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ianachime, iar nu ti-ai luat pastilele! * cred ca a uitat sa-si puna ceasul sa sune! tzzzzzzzzaaar! Mesaj completat Nu poti aprinde marea. Nici omul sa-l convingi Ca fericirea multa adeseori insala. Caci cupa care-i plina, usor chiar de-o atingi, Se varsa. Dar intacta ramane cupa goala. Omar Khayyam P.S. UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate