a_deea Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Eu am afirmat intotdeauna ca nu-ti poti pune baza in femei...acum poate v-ati convins si voi Daca va plimbati frumos si ne aduceti baclava, poate va facem o surpriza la intoarcere Drum bun sa aveti! Asfalt uscat si soare cat poftiti! Editat Aprilie 27, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) deci CRIA cand dai de baut? inainte sau dupa? sa ne pregatim si noi!! oricum felicitari pentru postul 1000! sa stapanesti sanatoasa noua achizitie! Editat Aprilie 27, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 drumuri bune si uscate, elefantilor! FELICITARI , DOAMNA PT POSTU CASTIGATOR Elefantii nu mai sunt in turma , sunt in haita , ( ca ) la vanatoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) * bautura si femei servite la rece la urmatoarea locatie secreta: Vila Hermes - Obzor, Bulgaria - 8 mai, orele 22:00 coordonatele ptr. GPS: 42° 49' 0" North, 27° 53' 0" East cofirmarile pe PM va rog. l.e. aici puteti vedea detalii cu locatia (doar ptr. cititorii in bulgara!): http://www.hermes-obzor.com/ Editat Aprilie 27, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 1.ianachim - BMW2. manuel ktm 3. 22Iulian -BMW 4. Mihai Varadero 5. DeltaX -BMW 6. Dans -BMW Fiind la birou si avand ce face (adica sa ma gandesc la Tucia) am studiat Via Michelin si cu ce mai stiu si eu din traseu (5 drumuri facute prin acele locuri cu masina) a rezultat: Bucuresti - Kucukkuyu (golf Edremit) cu traversare la Gelibolu (e mai rapid drumul) - 700km/11h Kucukkuyu este imediat cum se coboara din munte la malul marii, am dormit acolo in drum spre Bodrum, iar pana acolo s-a mers chiar lejer. Kucukkuyu - Kusadasi - 300km/5h si se poate vizita dupamasa EFES Kusadasi - Fethiye - 300km/5h Fehiye - Antalya - 300km/6h Antalya - Afyon - 300km/6h Afyon - Istanbul - 300km/7h Istanbul Istanbul - Bucuresti - 700km/9h Rezulta 7 nopti de cazare si intoarcere sambata si pentru cei interesati pot prinde maratonul MTB Bucuresti-Snagov 55km/4-5h Sau prelungit statul in Istanbul si intoarcere duminiaca Orele atasate nr de km sunt orele de mers efectiv date de Michelin Cu speranta ca nu l-am inoportunat pe marele sef de trib Sa aveti o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Maine nu mai plec in delegatie asa ca, daca vreti, ne intalnim la Alter Ego sa bem un spritz iar cei care pleaca in Turcia sa mai schimbe pareri. Deci maine seara pe la 7 la Alter Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Maine nu mai plec in delegatie asa ca, daca vreti, ne intalnim la Alter Ego sa bem un spritz iar cei care pleaca in Turcia sa mai schimbe pareri.Deci maine seara pe la 7 la Alter Ego Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Fiind la birou si avand ce face (adica sa ma gandesc la Tucia) am studiat Via Michelin si cu ce mai stiu si eu din traseu (5 drumuri facute prin acele locuri cu masina) a rezultat: Bucuresti - Kucukkuyu (golf Edremit) cu traversare la Gelibolu (e mai rapid drumul) - 700km/11h Kucukkuyu este imediat cum se coboara din munte la malul marii, am dormit acolo in drum spre Bodrum, iar pana acolo s-a mers chiar lejer. Kucukkuyu - Kusadasi - 300km/5h si se poate vizita dupamasa EFES Kusadasi - Fethiye - 300km/5h Facand prima oprire la Kucukkuyu si nu la Canakkale avem timp ca in drum spre Kusadasi sa vizitam si Effes care nu trebuie ratat, iar de la Kusadasi la Fethiye se poate face ocol la Pamukkale cca 430km/7h. P.S. Prezent la Alter Ego la spritz. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Udna$ Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutare, am deschis si eu un topic mai mic, pentru o excursie mai mica doar in Istanbul: /index.php?showtopic=515767 Ii astept pe cei dornici, dar cu mai putin timp, la o plimbarica mai scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Maine nu mai plec in delegatie asa ca, daca vreti, ne intalnim la Alter Ego sa bem un spritz iar cei care pleaca in Turcia sa mai schimbe pareri.Deci maine seara pe la 7 la Alter Ego * Nici eu nu mai plec, in Turcia zic, dar daca e riesling, semnez si eu condica. mai pe seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Prezent si eu! Traseul facut de DeltaX suna bine si cred ca, corespunde cu alu' Ianachim, diferenta fiind la Edremit, dar castigam timp pentru Efessus si carciuma-n copac de la Selciuk! Se cunoaste ca-i frate'miu si a invatat de la mine tot ce stie (hi,hi,hi)!!! DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Multzumim Florine si iti doresc si eu o vacanta frumoasa in Alpi! DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Curbe rimeaza cu ce o sa-si ia unii pe acolo @Manuel, o sa ajung si eu p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) Cineva o sa dea de baut...de 3 ori... postul 1000, chestia aia care seamana a mobra si... La multi ani, frumoasa doamna! ps: am fost prima, am fost prima, sac! Editat Aprilie 28, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 LA MULTI ANI, CRIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Acum am vazut / aflat si eu . La multi ani Cria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La multi ani, Cria!!! Iar bem pe gratis...uite asa mai trece criza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 * multam, bey, motociclistilor! acum, ca am intrat si eu in randul lumii, dau de baut. primul rand e din partea mea, diseara - Alter Ego. sa fiti iubiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La multi ani, CRIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) * multumesc! si o dedictie, pentru toti fanii mei: Editat Aprilie 29, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 "La Multi Ani " Cria si multi km . Sper ca nu ma cearta iar Ianachim ca ma bag in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 "La Multi Ani " Cria si multi km .Sper ca nu ma cearta iar Ianachim ca ma bag in seama la multi ani CRIA , sa cresti mare sa faci km multi cu jucaria noua sa ne dai de baut bine sa fii iubita ps : nu te cearta , nu vezi ca e imun la toate ... nu-i mai pasa de nimic , e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Drum bun, boschetari!...aaa....ciresari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 * mergeti cu bine, elefantilor! si sa va intoarceti cu bine pe la casele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate