catutza Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) soselele din aceasta tara sunt pline de capcane - la gropi ma refeream prima data si la conservisti tampiti a doua oara Editat Mai 29, 2006 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mama lor cu tot cu fierul lor,astia fura tot ce ii metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Mama lor cu tot cu fierul lor,astia fura tot ce ii metal ciorile astea nenorocite care fura tot ce e metal sunt poreclite "magnetzi" shi tzin sa spun ca magnetzii au incercat sa imi salte shi mie intr-o seara motoru' asha ca ce mai conteaza un capac de canal, oricum sunt inconshtientzi sau redushi mintal, ii doare undeva ca pot muri oameni de pe urma furaciunilor lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 No comment . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 NU SE POATE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Radea cineva zilele trecute de tip pe forum,pe la Mall s'a intimplat parca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Bavareze radea! Dar asta s-a intamplat cam acum o luna! L-am vazut la stiri! Baiatul nu a patit absolut nimic si nici motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 /index.php?...showtopic=46788 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Bavareze radea! Dar asta s-a intamplat cam acum o luna! L-am vazut la stiri! Baiatul nu a patit absolut nimic si nici motoreta! mai intreba un prieten daca motoru e ok. A avut fata toata distrusa. Far, carene, bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am avut si eu parte de asa ceva . Veneam de la un concurs cu bicicleta si am trecut pe langa o balta mica , Colegul de langa mine a disparut cu dintii in canal . Mai rau ca afara era vara si se uita lumea la noi ca tare ccurati eram. Orice balta astupa si un secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Eu i-as da in judecata pe nenorocitii de la District gaz ( ) si pe jegosii ignoranti de la Apanova! ( ) Se poate muri lejer intr-o asemenea imprejurare.... sari de pe motor cu capul intr-un camion, s.a.m.d. Lista cu "sansele" de a muri e lunga si reala! Pentru ASTA ar trebui responabilii marliti la maXXim! Fara mila, fara remuscari! Ochi mari, multi & bine deschisi + asfalt uscat! (fara canale deschise) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Sau pe tiganii care le ciordesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Sau pe tiganii care le ciordesc Smokey te rog arata-i si domnului 2FAST ce e cu grupul carantina. Numa aberatii a postat ....95 de posturi in 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Intru totul deacord cu ingerul albastru. Cred ca acest 2 fast are ceva la scafarlie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Accidentul asta ii vechi si chiar nu vad nimic amuzant in el. Nush dc unii l-au luat la misto pe cel in cauza, dar as vrea sa vad, daca ei ar trece prin asa ceva, ca ar mai putea sa rada. La oricine se poate intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grid927 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Ar fi amuzant daca nu ar fi trist! Bine ca au scapat pasagerii si bine ca a scapat si motoru' destul de usor. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca venea cu viteza mai mare. Bine ca distrigaz si apanova se ocupa de preturi da' de reparatii fix P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate