lanfinal Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 daca este cineva intrs. de un schimb cu kawasaki z750 din 2006 sa imi trimita msj. pe privat asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 salut, pt honda shadow, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc protectia de caldura de pe toba? piesa nr 7? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 salut, pt honda shadow, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc protectia de caldura de pe toba? piesa nr 7? multumesc! ca prea ai ridicat multe topicuri vechi http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2053587.m570.l1313.TR10.TRC0.A0&_nkw=honda+shadow+heatshield&_sacat=0&_from=R40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mersi Hardcore, da stiu, sunt disperat ca nu gasesc. cautam ceva pe original, iar pe ebay nu stiu exact care se potriveste mobra fiind un ACE de 400cc, din 1998. O sa vad, poate poate dau de cineva care are una sa se potriveasca. mersi inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Pare a fi identica cu cea de 600. Teava este mai mica in diametru decat cea din primul cilindru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Offf, nu stiu ca nu ma pricep si motorul este in alta parte. Din ce am mai citit este la fel cu cea de 600, si par la fel tevile in diametru dar nu stiu sigur. Oricim daca protectia e putin mai mare nu e prob, prinderea o modific. Parerea mea. :-) merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Daca nu gasesti protectie,poti pune banda termorezistenta. Cam asta este rezultatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrisb Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Salut! Are cineva o șa pt. un Shadow VT600 din '92? Ar fi de preferat sa fie din zona Clujului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Am eu una dar din '98. Sunt din Timisoara.... Nu stiu daca se potriveste,este dintr-o singura bucata. Editat Iunie 20, 2013 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 ajutati-ma va rog , unde gasesc sa cumpar kit lant la vt600 si telescop spate(las lua si second in stare buna ) Uite poze cu telescopul; detalii gasesti pe PM; Stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 "Cum, nu ti-ai golit inca tobele ?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_hompot Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Salut domnilor:) in sfarsit a ajuns si negresa mea din sua. BIne v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Ai pe ea hypercharger?! Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_hompot Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Da asa am cumparato..deci nu stiu cat ajuta sau cat nu ajuta. e prima mea motocicleta deci sunt pe cale de a asimila informatii cred ca nici esapamentul nu este stock. am tot cautat vreun inscris pe tobe dar nu stiu ce marca sunt. poate stie cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Ajuta,crede-ma. S-ar putea sa ai modificata si carburatia,poate jiglere mai mari. Daca ai ocazia sa dai o tura cu o mobra identica,ai vedea diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Salut. Vreau si eu sa cumpar capac + suportul de prindere a filtrului de aer pt un shadow din '94 daca are cineva v rog putin ajutor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrisb Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Salut! Are cineva o șa pt. un Shadow VT600 din '92? Ar fi de preferat sa fie din zona Clujului... Salutare! Inca sunt in cautarea unei sei pentru Honda Shadow de 600 din '92... Momentan astept un raspuns din partea lui "satana pe mobra" sau, in cazul in care nu gasesc nimic pana la sfarsitul saptamanii, de la "Zacopilu", dar pana una alta sunt tot fara sa, asa ca va rog, daca aveti vreuna de vanzare in zona Clujului, sa imi dati un semn. O noapte buna tuturor! P.S. In cazul in care o sa trebuiasca sa le schimb, are cineva niste arcuri pentru suspensia furcii? Tot din zona Clujului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Salut. Vreau si eu sa cumpar capac + suportul de prindere a filtrului de aer pt un shadow din '94 daca are cineva v rog putin ajutor.Multumesc. nu stie nimeni unde pot gasi un capac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=121133286550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Am un telescop de Shadow VT600; este demontat de pe motorul meu; l-am schimbat crezand ca imbunatatesc suspensia, dar este la fel; urmele de la inelul de reglaj(era pe 1, acum pe 6), sunt ca urmare a reglajului, cum nu am avut cheie speciala si am folosit altceva ; Pretul este de 380 lei cu taxe de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salut. Caut si eu un capac de la filtru de aer pt un vt600 din 94 + clema de sustinere a filtrului. Stie cineva unde pot gasi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salut. Caut si eu un capac de la filtru de aer pt un vt600 din 94 + clema de sustinere a filtrului. Stie cineva unde pot gasi? Multumesc http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=121133286550. Poate acuma il observi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 L am vazut si prima data. Scuze ca nu am raspuns dar care este procedura de a comanda si care sunt taxele? In plus m ar interesa doar capacul nu tot ansamblul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salutare umbraci pic si eu cu o intrebare, poate aveti vreunu de vanzare sau stiti vreo alternativa. Din pricina unui mic incident din trafic petrecut acum un an, in care am fost tamponat "usor" in nr de inmatriculare si eu ca boul nu am cerut rca-ul individului, am constatat ca prostia asta ( cadru secundar ? bascula secundare, what ? ) s-a fisurat si a cam cedat.. acuma probabil daca nu gasesc o alternativa mai buna o sa o sudez dar ma gandeam ca ati taiat umbrele si va zace piesa prin balcon/garaj, baie ? Am gasit piesa si pe ebay dar mi se pare cam complicatiune si decat sa o comand de acolo mai bine ii sudez bratul care s-a rupt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Cum ai spus si tu,am taiat umbra,iar piesa....la gunoi . Te-as fi ajutat cu mare placere,dar era doar o bucata de fier. Ar trebuii sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate