XTY69 Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Mergi la politie si da-le pozele si numarul, vor gasi proprietarul. Poate cineva plange prin tara dupa ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Mai este un post pe aceasta tema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Era pe facebook ceva ca se stie a cui ii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 mobra asta am vazut o eu in mall ul respectiv acum 2 ani ! cand am fost in cj...... pacat, ca si acum e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vidoqc Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Dacă e cineva din Sibiu, poate face un bine și anunță printre prieteni. Dacă Poliția află, o ridică și nu o mai găsește nimeni, în veci. Eu nu sunt din Sibiu, iar post-ul e de la o cunoștință de pe FB, nu știu ce capacitate are cu adevărat, dar cine a făcut pozele are una de 250, probabil din exces de zel a scris că e de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Nu zău. Poliţia dacă află o ridică şi nu mai află nimeni nimic de ea? Şi ce face mă rog Poliţia cu ea?! Mare e Grădina Domnului... Te-ai gândit că poliţia are acces la bazele de date privind proprietarii autovehiculelor, precum şi la bazele de date cu vehicule sustrase şi poate identifica proprietarul de drept imediat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaimutaGalbena Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Exista cineva prin Cisnadie cu loc de iernat dispus sa imparta? Garaj, in curte in sopron, unde isi tine omu mobra. Nu prea as vrea sa il tin in Sibiu, desi am unde gratis, prefer sa il am aproape, in caz ca mi se nazare sa ies la plimbare sau sa ii mai dau o cheie. » Post actualizat in 29 Oct 2014 18:04cineva cu spatiu de impartit la iernat mobra prin Cisnadie sau Sibiu? » Post actualizat in 11 Nov 2014 18:12Mama ei de treaba, pana la urma o urc in apartament. Acusi da zapada si saraca zace in fata blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu82 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 SIBIU 7.11.2014, la ora 18:00, PIATA MARE.Mii de romani din afara granitelor nu si-au putut exprima dreptul constitutional de a vota. Vorbim de un protest la scara nationala impotriva premierului, impotriva lui Titus Corlatean, impotriva unei clase politice corupta pana in maduva oaselor. Pt cei interesati sa vina cu moto , se face o intrunire in jurul orei 17:30 la bisericuta din gara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Sa le ridice dreptul de vot odata plecati din tara! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Sa le ridice dreptul de vot odata plecati din tara! ) da sa il ridice sus de tot, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Ei n-au mancat salam cu soia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Sa se aprobe prin lege ca votul sa fie facut de persoane intre 18 ai 75 ani cit este media de viata in Romania pentru a exclude votul prin cumpararea a diferite promisiuni cum ar fi marire de pensii, ajutoare sociale, facilitati la impozite, etc. Includerea votului obligatoriu. Nu este posibil ca un muribund sa voteze prin urna mobila viitorul unor tineri . » Post actualizat in 07 Nov 2014 17:33Cei plecati in alte state nu au plecat de bine iar locul lor va fi tot in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Eu trebuia sa merg 318 km (conform Gps) pe o vreme de ca... . am renuntat . Vroiam sa ii ofer votul lui Klaus, insa pentru dezorganizare , a pierdut votul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Eu trebuia sa merg 318 km (conform Gps) pe o vreme de ca... . am renuntat . Vroiam sa ii ofer votul lui Klaus, insa pentru dezorganizare , a pierdut votul meu. insa din cauza dezorganizarii... ca nu el / ai lui organizara alegerile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 E o mentalitate buna pt. cazul in care vrei sa patesti asa ceva si la alegerile urmatoare "dezorganizarea" de care vorbesti tu este arma rosiaticilor/comunistilor, stare care ne-a caracterizat ori de cate ori au fost ei 'la putere'. Daca mai vrei sa te intorci vreodata la ceva in tara, faci un efort, cum fac multi, sperand ca vei ajunge la vot, ca ai vazut ce fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 E o mentalitate buna pt. cazul in care vrei sa patesti asa ceva si la alegerile urmatoare "dezorganizarea" de care vorbesti tu este arma rosiaticilor/comunistilor, stare care ne-a caracterizat ori de cate ori au fost ei 'la putere'. Daca mai vrei sa te intorci vreodata la ceva in tara, faci un efort, cum fac multi, sperand ca vei ajunge la vot, ca ai vazut ce fac... Oricum v-a iesi Ponta, din ce sondaje vad pe facebook. Asta e , ne-o mai luam inca 4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyCat Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) Romania unita! By Ponta » Post actualizat in 08 Nov 2014 21:08 Eu trebuia sa merg 318 km (conform Gps) pe o vreme de ca... . am renuntat . Vroiam sa ii ofer votul lui Klaus, insa pentru dezorganizare , a pierdut votul meu. Pai ce treaba are Johannis cu dezorganizarea? Editat Noiembrie 8, 2014 de CrazyCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Mai am un loc disponibil in garaj...caut coleg ., zona Vasile Aaron. detalii pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Vreun garaj zona Ciresica - Rahovei - Mihai Viteazu - Dumbravii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Vreun garaj, loc pentru o motocicleta, preferabil zona strand? » Post actualizat in 20 Sep 2018 06:58nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbnz0r Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 si eu caut garaj pentru motocicleta, zona Str.Rahovei. am zis sa nu fac topic nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianadr Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Salut, si eu as fi interesat de garaj/curte in Turnisor unde sa tin motocicleta, stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate