madu93 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 kit mai mare sau ideea lu starstruck set malossi sau big bore de 180 respectiv 150 sau o faci pe carburatie, pui cdi de r1 99 si set mare dar daca nu ai bani, pui spirt in benzina cam 100 ml la 2l de benzina... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 pui spirt in benzina sa arda mai repede Asa faceai tu cand aveai 122 in bord si treceam pe langa tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 set malossi sau big bore de 180 respectiv 150sau o faci pe carburatie, pui cdi de r1 99 si set mare dar daca nu ai bani, pui spirt in benzina cam 100 ml la 2l de benzina... bafta baiatul zicea ca vrea sa puna ceva bujie sport si un filtru de aer (n-am intrat in detalii, de marca/model ca nu le stiu care si cum stau), dar i-am transmis si ce ai spus tu. multumesc de raspunsuri in numele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) Asa faceai tu cand aveai 122 in bord si treceam pe langa tine ? periculosulecare esti,forjatorule care esti,CURsierule am vazut o fata pe magheru cu cbr125 care mergea mai tare ca tine intre masini, nu mai aborda tu subiecte dastea ))) Editat Februarie 27, 2011 de starstruck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 E bun malasorte asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) al meu e praf si am 14000. daca esti mare racer si f u t i ambreiaju ala ca disperatu =)))) Editat Martie 1, 2011 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 periculosulecare esti,forjatorule care esti,CURsierule am vazut o fata pe magheru cu cbr125 care mergea mai tare ca tine intre masini, nu mai aborda tu subiecte dastea :)))) Ma scuzi, eu merg la regim Racing-Touring Nimeni nu e ca tine si mai ales nimeni nu ia semafoarele pe rosu ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Ma scuzi, eu merg la regim Racing-Touring Nimeni nu e ca tine si mai ales nimeni nu ia semafoarele pe rosu ca tine. Asta am observat si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Asta am observat si eu ! Si cu ce stil Greu cu iarna asta , a fost careva la arc pana acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 haideti sa iesim in costume de baie sa fortam caldura sa vina =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 eu ies si gol numai sa vina odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Si cu ce stil Greu cu iarna asta , a fost careva la arc pana acum ? Ce dreacu arc , abea a dat putin caldura 1 grad si ati innebunit toti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Cine poata sa ma lamureasca daca se poate cobora YZF R125-ul. E pentru o fata care nu prea ajunge la pamant... are undeva la 1.5 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Cine poata sa ma lamureasca daca se poate cobora YZF R125-ul. E pentru o fata care nu prea ajunge la pamant... are undeva la 1.5 metri. slabe sanse, o sa cada cu tot cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) Salut am achizitionat si eu un R125 mai am de luat carnetu si gata , sunt foarte incantat de designul motocicletei . asfalt uscat in noul sezon ! Editat Martie 12, 2011 de Sergiuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Salut am achizitionat si eu un R125 mai am de luat carnetu si gata , sunt foarte incantat de designul motocicletei . asfalt uscat in noul sezon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Salut am achizitionat si eu un R125 mai am de luat carnetu si gata , sunt foarte incantat de designul motocicletei . asfalt uscat in noul sezon ! bine te-am gasit sergiu , ai grija de ea si succes la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 ati inceput sa iesiti deja sau asteptati vremea mai buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 ati inceput sa iesiti deja sau asteptati vremea mai buna ? Pe aici pe la Bucuresti , am inceput deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Vremea e foarte bună. Azi a fost foarte miÂşto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) Prima iesire pe 2011 , foarte frumos , ziua de ieri , va urez tuturor un inceput de sezon si un sezon exceptional plin cu soare si ferit de incidente/accidente si nu in ultimu rand sanatate ca e mai importanta ca toate http://img690.imageshack.us/i/dscn1070y.jpg/ http://img858.imageshack.us/i/dscn1071.jpg/ http://img7.imageshack.us/i/dscn1063o.jpg/ Editat Martie 13, 2011 de ygrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Salut...sunt nou aici pe forum nu am mai scris pana acum...Am un yzf r125 rosu cu toba sport arrow, Rim Strip cu modelul motocicletei pe el, TankPad..suportul de numar ridicat sus (nu mai este cel original). Am luat-o acum cateva zile are in jur de 5400 km, este adusa din Italia de 1 an jumatate, si m-ar interesa cum este treaba cu schimbatul uleiului, filtrelor. ca cati km? ce fel de ulei? si date legate de intretinere. O sa revin si cu poze cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Am si eu o nelamurile si nu prea ma pricep, am 20.000 de km , invara de consumabilele obisnuite , ar mai trb schimbate ceva , la cutie de viteza in special? se lubrifica sau mai stiu eu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Salut...sunt nou aici pe forum nu am mai scris pana acum...Am un yzf r125 rosu cu toba sport arrow, Rim Strip cu modelul motocicletei pe el, TankPad..suportul de numar ridicat sus (nu mai este cel original). Am luat-o acum cateva zile are in jur de 5400 km, este adusa din Italia de 1 an jumatate, si m-ar interesa cum este treaba cu schimbatul uleiului, filtrelor. ca cati km? ce fel de ulei? si date legate de intretinere. O sa revin si cu poze cat de curand uleiul si filtrul se schimba amn2 odata din 3000 in 3000..daca ai cartea e mai bine acolo zice tot si ulei :-?? majoritatea folosesc motul 10-40w dar cel mai bine e sa intrebi pe ala de unde ai luato ce a folosit inainte ca nu e bine sa le schimbi.. incepi cu un ulei cu ala pana la capat Editat Martie 17, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 uleiul si filtrul se schimba amn2 odata din 3000 in 3000..daca ai cartea e mai bine acolo zice tot si ulei :-?? majoritatea folosesc motul 10-40w dar cel mai bine e sa intrebi pe ala de unde ai luato ce a folosit inainte ca nu e bine sa le schimbi.. incepi cu un ulei cu ala pana la capat @ yonutzz filtru e hf 141 de la hifiltro [ modelul care se potriveste ] , ulei eu bag motul 5100 10 w 40 , lantul sa-l intretii si bani de benzina daca apar probleme un service si termini problema;) @nate filtru se schimba din 6000 in 6000 verifica manualul , uleiul din 3000 in 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate