Prototype010 Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Si eu mi-am luat un yzf asa pe sfarsit de sezon . Surpriza a fost cand am ramas fara carena laterala din stanga, pur si simplu a zburat.. De la viteza s-a crapat exact la suruburi si mi-a zgariat-o toata. Stie cineva codul de la culoarea galbena originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara si eu o toba second hand sau chiar si noua dar la bani mai putini... As vrea o toba Devil sau Akrapovic....pentru yamaha yzf r125... Astept raspunsuri,multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Stai cuminte...ia ceva Made in Romania ~80 euro toba vick. cauta pe forum/facebook "Vick exhaust" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Mersi! Chiar imi place cum se aude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Mersi! Chiar imi place cum se aude! Daca o iei imi spui si mie cat de multumit esti de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Stie cineva de unde se poate comanda Vick exhaust? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Ok,o sa te anunt! Dar nu am gasit de unde sa imi fac comanda de una noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Ne gasiti la numarul 0745-681-104 sau pe https://www.facebook.com/vick.exhaust /index.php?/topic/375004-tobe-sport-handmade/page-17?hl=+tobe%20+sport%20+handmade asta e topicul Editat Septembrie 20, 2015 de SpeciaL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ne gasiti la numarul 0745-681-104 sau pe https://www.facebook.com/vick.exhaust /index.php?/topic/375004-tobe-sport-handmade/page-17?hl=+tobe%20+sport%20+handmade asta e topicul Am vorbit cu omu da zice ca nu mai face tobe , doar tankpaduri . Oricum am si eu o intrebare.. Cata vopsea ar trebui ca sa vopsesc carenele laterale ( triunghiurile ) la yzf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Am vorbit cu omu da zice ca nu mai face tobe , doar tankpaduri . Oricum am si eu o intrebare.. Cata vopsea ar trebui ca sa vopsesc carenele laterale ( triunghiurile ) la yzf? Pff urata vestea. Chiar ma batea gandu daca luam un yzf sa pun o toba de genu se aude genial... Am vazut una asemanatoare pe olx dar nus ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Pacat... Chiar voiam si eu sa imi i-au o toba vick... Pana la urma cred ca mai astept si imi voi cumpara Devil Exhaust...se aude misto rau...dar nu am gasit pe net...presupun ca e scumpa... Daca stie cineva de unde pot cumpara o toba Devil Exhaust sa lase link! Multumesc! » Post actualizat in 23 Sep 2015 18:45Salut! Stie cineva de unde pot cumpara filtre de aer si de ulei...si ulei motul 300v 10w40 4T pentru yamaha yzf r125 Astept raspunsuri! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Pacat... Chiar voiam si eu sa imi i-au o toba vick... Pana la urma cred ca mai astept si imi voi cumpara Devil Exhaust...se aude misto rau...dar nu am gasit pe net...presupun ca e scumpa... Daca stie cineva de unde pot cumpara o toba Devil Exhaust sa lase link! Multumesc! » Post actualizat in 23 Sep 2015 18:45 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara filtre de aer si de ulei...si ulei motul 300v 10w40 4T pentru yamaha yzf r125 Astept raspunsuri! Multumesc! http://motodiscount.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Mersi! Chiar sunt preturi destul de acceptabile! » Post actualizat in 28 Sep 2015 20:28Stie cineva cum se aude YZF-ul cu gaura in toba originala? Se aude bine nu se aude.... Astept pareri! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Postez in numele unui prieten asta pentru ca nu are cont pe site.Daca cine are de vanzare o yamaha yzf r125 astept pm.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Stie cineva de unde pot cumpara carene pentru yamaha yzf r125? Astept raspunsuri! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Stie cineva de unde pot cumpara carene pentru yamaha yzf r125? Astept raspunsuri! Multumesc! https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/yzf-r125-2008/cowling-1-357794.aspx Astea sunt noi da scumpe.. Vezi la dezmembrari ce mai gasesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Ok,mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 YOUNGSTERILOR. Cine mai are pe aici R125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea2415 Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Eu » Post actualizat in 25 Jan 2016 09:37 As vrea sa organizez o iesire numai cu r125-uri in Bucuresti la inceputul sezonului. Voi crea un grup pe WhatsApp. Cine este interesat, contactati-ma la 0736071084. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvyc Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Salutare colegi! A mai patit cineva sa nu ii revina acceleratia? Daca o accelerez si nu o duc inapoi manual, ramane turata singura. Ma gandesc ca e din ceva arc, dar nu prea am idee ce si cum. Are cineva idee din ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salutare colegi! A mai patit cineva sa nu ii revina acceleratia? Daca o accelerez si nu o duc inapoi manual, ramane turata singura. Ma gandesc ca e din ceva arc, dar nu prea am idee ce si cum. Are cineva idee din ce ar putea fi? Posibil arcul de revenire sau cablurile neunse. Am patit asta cu R125, doar ca la ambreiaj, revenea foarte greu, am uns cablul si nu am mai avut probleme. Du-te la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Inca mai am R-ul! Cand iesiti? Căuta cineva toba... ati gasit? Ma bate si pe mine gandul daca gasesc la un pret bun, dar sa aiba silencer. Editat Martie 26, 2016 de StormStalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Salutare colegi! A mai patit cineva sa nu ii revina acceleratia? Daca o accelerez si nu o duc inapoi manual, ramane turata singura. Ma gandesc ca e din ceva arc, dar nu prea am idee ce si cum. Are cineva idee din ce ar putea fi? Si la mine facea intr-un timp asa... Mie unul imi placea puteam sa mai iau mana de pe acceleratie cand oboseam. Acuma a inceput sa revina singur incet incet. Inainte cum o lasam asa ramanea ceva timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate