JustDoIt Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Si cu tine vezi ca esti pe forum de motociclism )) ...cu toate ca is de acord cu tine on: Incearca si la un dealer yamaha sa vezi care e pretul...poate nu e diferenta asa mare si o iei direct de la ei, originala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 e peste 300 de euro, minim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Vad ca toti care aveti R125 sunteti baieti, si eu sunt posesoarea unui R 125, cred ca prima fata de pe topicul asta! eu i-am cam indoit furca la al meu, nu stiti de unde as putea sa cumpar alta? welcome asteptam poze cu motoreta si prorprietara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
endurocenter Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Sal,ma intereseaza carena dreapta(cea pe care se prinde semnalizarea),masca fata,si telescoapele de la furca +janta fata. Ma poate ajuta careva cu niste preturi?Mentionez piesele sunt pt un YZF R125.Tel 0768591046 Stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 ti-am dat PM Ti-ai pus la profil :moto- Yamaha '09" sa zica lumea ca ai vreun R1 2009 how lame is that ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Ti-ai pus la profil :moto- Yamaha '09" sa zica lumea ca ai vreun R1 2009 how lame is that ? Da asta ii problema ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex69tuning Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Cat costa placute brembo pt fata? ps: da , si filtru de ulei, am uitat sa precizez. aici in roma cu 20€ ti le pui red...deci racing..care le am montate..dupa ce se incalzesc putin..franeaza ca o bestie orcum am mult de povetit.. pe curand Mesaj completat Sal,ma intereseaza carena dreapta(cea pe care se prinde semnalizarea),masca fata,si telescoapele de la furca +janta fata.Ma poate ajuta careva cu niste preturi?Mentionez piesele sunt pt un YZF R125.Tel 0768591046 Stima, eu te pot ajuta cu preturile din ita..in romania nu stiu ce sati zic..difera extrem de mult..ne putem pune de acord si ti le trimit de aici deci..mai intai vreu sa stiu iti trebue noi? sau second? rasupdemi si daca e second se gasesc greu..mai ales furca..dar ...nu e imposibil...chair o luna in urma am dat una la 200€ completa.. janta ajunge pe la 70€ masca fata..pe la 40€ so carena drapta e so ieftina.. vreo 30€ Mesaj completat Yzf-ul mi s-a pârut ciudat tare. E înalt Âşi asta dă o senzație instabilitate pe curbe. Nu se compară cu rs-ul nou ca exemplu. Proaste tare yzf-urile astea, numai două pagini are topicul destinat modelului instabilitate : da..dar cu cauciucurile standard de cacao..michelin.... dupa ce pui un set de pirelli supercorsa sc 110/70 sc1 si 150/60 sc2 vezi cum o sati palca..eu leam motnat o luna in urma..dupa 10 km parcursi cauciucul devine ca o huba buba.. nu se deslipesde de asfalt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 N-ai prea înțeles idea. Nu mă refeream la aderență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 N-ai prea înțeles idea. Nu mă refeream la aderență. Aceiasi chestie mi s-a parut si mie , in afara ca forma rezervorului e ciudata la prima urcare , in mers aveam impresia ca stau in varful unei scari , cel putin la curba.... Pe rs e alfel pozitia ... iti da senzatia de stabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex69tuning Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Aceiasi chestie mi s-a parut si mie , in afara ca forma rezervorului e ciudata la prima urcare , in mers aveam impresia ca stau in varful unei scari , cel putin la curba.... Pe rs e alfel pozitia ... iti da senzatia de stabilitate. eu va inteleg baieti ,,..rs este cu totul un alt..motor..dupa parearea mea nu se pot compara motoare in 2t cu alea in 4. da na.. ciclistica de la rs este deja fuarte evolauta perntru motorusl standart..ar fi ok pt un sp..pe la 40 de cai la ruata..la a mea...dupa niste setari..ca schimbatul uleiului de la furca..deja e mai bine nu ma e asa moale..si dupa un amortizator bitubo pe spate e tutoul ok..pt tuterea care o are..de 24cv momentan :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Credeam că e din cauza orei, da' am mai citit odată Âşi am reuÂşit să înțeleg ideile. Scrie Âşi tu mai în română. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 eu va inteleg baieti ,,..rs este cu totul un alt..motor..dupa parearea mea nu se pot compara motoare in 2t cu alea in 4. da na.. ciclistica de la rs este deja fuarte evolauta perntru motorusl standart..ar fi ok pt un sp..pe la 40 de cai la ruata..la a mea...dupa niste setari..ca schimbatul uleiului de la furca..deja e mai bine nu ma e asa moale..si dupa un amortizator bitubo pe spate e tutoul ok..pt tuterea care o are..de 24cv momentan :X De acord nu se compara 2T cu 4T dar , ziceam de pozitia in sa. R 125 da senzatia de instabilitate parerea mea. Tu ai 24 d cai acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 De acord nu se compara 2T cu 4T dar , ziceam de pozitia in sa. R 125 da senzatia de instabilitate parerea mea. Tu ai 24 d cai acum ? tiam dat r o data in parcare...nici nu stiai sa stai pe el si vorbesti ca e instabil ? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 tiam dat r o data in parcare...nici nu stiai sa stai pe el si vorbesti ca e instabil ? )))) Da , prima data cand am vazut suportul de numar , am crezut ca e ghidonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Vand Toba Sport pt YAMAHA YZF R125. Giannelli GX-One folosita 3 mii de km. Am luat-o de noua, o dau cu tot ce am primit la ea. Pret magazin: 330 EURO Se potriveste modelelor 2008-2010. PRET 250 EURO. 0766707819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Vand Toba Sport pt YAMAHA YZF R125.Giannelli GX-One folosita 3 mii de km. Am luat-o de noua, o dau cu tot ce am primit la ea. Pret magazin: 330 EURO Se potriveste modelelor 2008-2010. PRET 250 EURO. 0766707819 te-ai saturat sa tot iei amenzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ce amenda ma? mi-a luat talonu cand nu am avut db killer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ce amenda ma? mi-a luat talonu cand nu am avut db killer decat 1 data ? eu stiu cand eram in baneasa si treceai tu eu eram la pasaj acolo si te auzeam de la biotera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 mai ai de reparat la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
endurocenter Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Cumpar carena partea dreapta pt Yamaha R125 cea pe care vine semnalizarea si cea mijlocie.Pt. oferta 0768591046. Va multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
londonezul Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Problema asta o are un prieten la o cagiva planet. Posibil să fie joc Âşi din cauza bucÂşilor din furcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salutari tuturor in primul rand . Sunt nou pe aici . Numele meu este Adi , detin o Yamaha yzf r125 model 2008 cam de 1 luna si 2 saptamani ... 3500 de kilometri momentan ... nu a fost luata de noua ci la mana a 2-a ... are mici defecte dar nesesizabile .. cum ar fi : - maneta de ambreiaj rupta - carena stanga chituita In rest sunt foarte multumit de ea . Consum foarte mic circa 2.8 , 2.6 in afara .. oras 3.1 . pozitie relativ ok , auzisem tot pe aici pe forum ca e prea inalta ca nu stiu ce ca nu stiu cum .. la drum lung nu am avut probleme si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Salutari tuturor in primul rand . Sunt nou pe aici . Numele meu este Adi , detin o Yamaha yzf r125 model 2008 cam de 1 luna si 2 saptamani ... 3500 de kilometri momentan ... nu a fost luata de noua ci la mana a 2-a ... are mici defecte dar nesesizabile .. cum ar fi : - maneta de ambreiaj rupta - carena stanga chituita In rest sunt foarte multumit de ea . Consum foarte mic circa 2.8 , 2.6 in afara .. oras 3.1 . pozitie relativ ok , auzisem tot pe aici pe forum ca e prea inalta ca nu stiu ce ca nu stiu cum .. la drum lung nu am avut probleme si cateva poze E foarte buna motocicleta Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob3rto Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Buna ,stie cineva de unde imi pot comanda semnalizatorul din spate (cel care e prins sub locul pasagerului din spate,nu cel de serie)? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate