campers Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 in seara asta am vandut prima mea moto .. o aprilia af1 .. (cu motor RS) cand a trecut noul proprietar pe langa mine mi se rupea inima :-s as putea gasi ceva in 4 timpi de 125 care sa arate mai sport in 25 mil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) in seara asta am vandut prima mea moto .. o aprilia af1 .. (cu motor RS) cand a trecut noul proprietar pe langa mine mi se rupea inima :-s as putea gasi ceva in 4 timpi de 125 care sa arate mai sport in 25 mil ? nu prea cred ... cel putin eu cat am cautat nu am gasit nimic 125 cc 4 timpi ... in 28 de milioane Editat Octombrie 12, 2010 de ygrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 as putea gasi ceva in 4 timpi de 125 care sa arate mai sport in 25 mil ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 nu prea cred ... cel putin eu cat am cautat nu am gasit nimic 125 cc 4 timpi ... in 28 de milioane Cat ai dat pe a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 scuze ca intervin peste intrebarea ta...dar am si eu o curiozitate..e cineva p'aici care si'a modificat putin r125'ul?...vreau sa stiu daca roata spate poate fi schimbata cu una mai lata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 scuze ca intervin peste intrebarea ta...dar am si eu o curiozitate..e cineva p'aici care si'a modificat putin r125'ul?...vreau sa stiu daca roata spate poate fi schimbata cu una mai lata. da merge era un baiat care ii pusese 150 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 150 atinge in ambele parti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto 'honda cbr' a tipului seamana doar la aspect cu cbr-ul .. diferentele sunt notabile : first bike-ul lui are racire pe aer (câââh) calitate mai slaba decat cbr-ul evident ca accelerare si viteza maxima mai mica + consum mai mare .. etc (decat ala , mai bine ceva gen RS125 sau ceva in 2 timpi dar clar mult mai de calitate decat acel FB) banii ii merita oricum , ca da si echipament la ea .. merci oricum pt intentie ! Editat Octombrie 12, 2010 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Cat ai dat pe a ta? pot spune ca 28 e un sfert din ce am dat eu .. oricum nu cred ca ai vreun dubiu la ce am zis eu ... 125 cc 4 timpi nu gasesti la 28 de mil .. poate un ybr poate altceva model vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 pot spune ca 28 e un sfert din ce am dat eu .. oricum nu cred ca ai vreun dubiu la ce am zis eu ... 125 cc 4 timpi nu gasesti la 28 de mil .. poate un ybr poate altceva model vechi El credea ca ai dat in juru la 30 mil din cauza postului ala cu , am cautat si eu la banii aia da nu am gasit.Nu se gandeste ca intre timp tu ai descoperit o comoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 si ce comoara inca )) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 da merge era un baiat care ii pusese 150 . adica cu 2 cm mai lata? atunci nu stiu daca se merita investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 adica cu 2 cm mai lata? atunci nu stiu daca se merita investitia pai cat vrei 180 ? arata naspa cel mai bine ii lasi 130 Mesaj completat pot spune ca 28 e un sfert din ce am dat eu .. oricum nu cred ca ai vreun dubiu la ce am zis eu ... 125 cc 4 timpi nu gasesti la 28 de mil .. poate un ybr poate altceva model vechi Tu l-ai luat de la kitty nu ?? Foarte buna motocicleta... sa ai grija de ea incontinuare Mesaj completat APP AZI NU A FOST NIMENI LA ARC ?? LA 18 AM FOST SI EU SI 125 nimeni , nici fosti 125 si total cred ca erau maxim 20 de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 150 atinge in ambele parti . Ai pus 150 si nu a mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 da, 150/70 atinge in aman2 partile, strici lantu pana se toceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Tu l-ai luat de la kitty nu ?? Foarte buna motocicleta... sa ai grija de ea incontinuare Da, ăla e. Are grijă de ea, zi-le mă cum l-ai "preparat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 da de la kitty e mersi mult si tu ai grija de a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 da, 150/70 atinge in aman2 partile, strici lantu pana se toceste. Incearca 150/60, sigur o sa mearga.Singura diferenta este ca iti raman cei 2 cm de cauciuc, un cm intr-o parte, unul in cealalta parte unde nu ai cum sa ajungi fiindca janta strange cauciucul. Posibil sa mai fie o diferenta care eu nu o mai sesizez.Atunci cand incepi sa te lasi pe curbe te trage in jos, eu nu mai simt asta, m-am obisnuit.Cristina, Kitty a mers cu motoreta mea si mi-a zis ca se inclina singura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 coSmine, eu eram ieri la floreasca acolo in megane-ul negru in intersectie, te-am claxonat si te-am salutat ,te-ai uitat dar nu cred ca m-ai recunoscut. Pe cand un r6? >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 coSmine, eu eram ieri la floreasca acolo in megane-ul negru in intersectie, te-am claxonat si te-am salutat ,te-ai uitat dar nu cred ca m-ai recunoscut. Pe cand un r6? >< Salut, te-am vazut dar prea tarziu sa te salut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 coSmine, eu eram ieri la floreasca acolo in megane-ul negru in intersectie, te-am claxonat si te-am salutat ,te-ai uitat dar nu cred ca m-ai recunoscut. Pe cand un r6? >< De la 600rr te-ai dat la megane ma? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 plm, nu e al meu. abia m-am apucat de B ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty_DrK Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Va salut baietzi! (de pe R6-le meu) Mi s-a cam facut dor de voi, poate iesim intr-o zi cu soare la plimbareeeee Macar de data asta sa stau si eu dupa voi Va puuuup! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Salut, te-am vazut dar prea tarziu sa te salut... Cossmin , mai scoate-l si tu la plimbare pe andrei ca plange RS-u ala stand degaba , de cand cu B tot omoara peugeotu' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 vrea careva toba pt r125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate