mihaio07 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (lovit bordura in cadere de pe motor) Deci vrei sa le porti si prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Deci vrei sa le porti si prin oras? Asta voiam eu sa intreb.. Mai mult pentru ca m-au interesat de ceva vreme, dar am zis ca e cam overkill prin oras (ma refer doar la raportul uz/pret). merita astfel de protectii in oras, considerand ca NU am probleme (inca) cu genunchii? As vrea ceva protectii mai serioase decat madhead-urile pe care le am, avand in vedere ca intotdeauna m-am intrebat ce se intampla daca dai cu genunchiul de asfalt din laterala cu kezdiile alea, dar nici n-as da 5-600e pe o pereche de knee braces mid-level.. Mai exact: EVS Vision (entry-level, atat calitativ, cat si ca pret), merita investitia? (aprox 275$) Daca mi-as permite, as investi in cele mai bune echipamente de protectie, chiar daca as circula cu 10km/h de doua ori pe saptamana (tin la integritatea mea fizica la nivel paranoic).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) Deci vrei sa le porti si prin oras? Eu in oras era sa raman fara genunchi, nu pe coclauri. Pana acu n-am avut nici o problema pe acolo indiferent cat de obosit sau idiot am fost. Ce-am patit eu se poate intampla oricui, cu destul ghinion. Nu impactul, ci fierataniile anti-parcare (tzava goala cu perete de vreo 6-8mm, diametru de vreo 10 cm) mi-au facut mie terci picioru. Experienta altora (de care nu prea am tinut cont) spune ca si daca pica motoru peste genunchi se lasa cu leziuni similare, chiar si cu MadHeaduri. EVSurile alea semana cu genuncherele mele de acuma, care nu m-au ajutat absolut deloc Editat Ianuarie 25, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 ar mai fi http://www.donjoy.com/ pe str. batiste intre praporgescu si arghezi si cti ... http://www.ossur.com/?PageID=13561 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 le are cineva? http://www.ktm.com/index.php?id=248&po...&isotype=19 ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Alea's genunchiere ordinare nu orteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Am vorbit cu Cristi, importatorul EVS si Asterisk din Brasov - are multe "piese de schimb" pentru orteze. Eu o sa ma duc pe la el ca sa iau ce-mi trebuie sa le fac pe ale mele ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Cristi are un numar de telefon? o adresa web? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Cristi are un numar de telefon? o adresa web? ai pm cu nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Promotie 50% EVS WEB, iese cam 340 EURO perechea + transportul UK-RO: http://www.dirtbikexpress.co.uk/motocross_..._web_knee_brace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Promotie 50% EVS WEB, iese cam 340 EURO perechea + transportul UK-RO: http://www.dirtbikexpress.co.uk/motocross_..._web_knee_brace Asta da oferta, cine are bani si marimea S sau XL sa le cumpere fara nici o grija. Eu la pret de dealer ies cam cu 20% mai mult decat e acolo pe site. Cred ca ma bag si eu la o pereche, daca mai vrea cineva le comandam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Foarte profesionisti... Hi Unfortunately our courier does not offer us a delivery service to Romania. Sorry we haven't been able to help. Regards Sales Team Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Imi pare rau dar eu stiu ca userul /index.php?showuser=33898 a cumparat fara probleme de acolo. Marfa venea direct la oificiul poștal. Probabil e o mica neintelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Am si eu o intrebare mai ignoranta. De ce as da atata banet pe chestiile astea? Am vazut laudele, ca-s mai bune ca niste genunchiere ordinare, dar de ce? Care-i, tehnic vorbind, diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Am si eu o intrebare mai ignoranta. De ce as da atata banet pe chestiile astea? Am vazut laudele, ca-s mai bune ca niste genunchiere ordinare, dar de ce? Care-i, tehnic vorbind, diferenta? sper sa nu-ti raspunda nimeni.mai cititi si singuri mai colega. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Ti se pare ca am dat click pe topic si am dat pe butonul de "Reply" din ultimul post (pardon, asta fac doar incepatorii in ale forumurilor) fara sa fi citit tot? Pur si simplu vreau sa aflu de la detinatori de ce sunt de 10 ori mai bune (asta reflectat in pret) decat o pereche de genunchiere normale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Ti se pare ca am dat click pe topic si am dat pe butonul de "Reply" din ultimul post (pardon, asta fac doar incepatorii in ale forumurilor) fara sa fi citit tot?Pur si simplu vreau sa aflu de la detinatori de ce sunt de 10 ori mai bune (asta reflectat in pret) decat o pereche de genunchiere normale... da,asa cred,ca esti dintre aceia care vor mu ra in gura.foloseste functia search.pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 3, 2010 Autor Share Postat Februarie 3, 2010 Ti se pare ca am dat click pe topic si am dat pe butonul de "Reply" din ultimul post (pardon, asta fac doar incepatorii in ale forumurilor) fara sa fi citit tot?Pur si simplu vreau sa aflu de la detinatori de ce sunt de 10 ori mai bune (asta reflectat in pret) decat o pereche de genunchiere normale... Omule, nu iti doresc sa aflii pe pielea ta cat de proaste sunt niste bucati de plastic prinse cu elastic pe dupa picior. Pentru impact usor, e ok si cu mini-genunchere, dar la orice mai zdravan o orteza din asta te poate scuti de 1 luna imobilizare si 3 luni recupere a articulatiei. Si asta ar fi un caz fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Ti se pare ca am dat click pe topic si am dat pe butonul de "Reply" din ultimul post (pardon, asta fac doar incepatorii in ale forumurilor) fara sa fi citit tot?Pur si simplu vreau sa aflu de la detinatori de ce sunt de 10 ori mai bune (asta reflectat in pret) decat o pereche de genunchiere normale... Genuncherele te apara de lovituri..bete, pietre etc (in principiu inutile pe strada). Brace-urile avand un schelet scad riscul ca tu sa-ti sucesti piciorul, respectiv hiperextensie si indoire laterala (nu stiu cum se numeste mai stiintific). Mai este miscarea de rotatie, dar acolo nu cred ca te mai ajuta nici brace-ul. Intre noi fie vorba, strict dpdvd al constructiei nici mie nu mi se pare justificata diferenta de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Mai este miscarea de rotatie, dar acolo nu cred ca te mai ajuta nici brace-ul. La Asterisk daca montezi si capsa aceea ce se prinde pe cizma rezolvi si miscarea de rotatie. Mie mii se pare justificat pretul fiindca numai dupa ce treci prin chinurile unei rupturi de menisc sau a unui ligament si prin costurile unei operatie de refacere sau reparatie ,plus banii ce ii pierzi in lunile alea de dupa operatie in care stai intins pe un pat..dupa toate astea realizezi ca ai fii dat oricat sa nu se fii intamplat. Better safe than sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 La Asterisk daca montezi si capsa aceea ce se prinde pe cizma rezolvi si miscarea de rotatie. Mie mii se pare justificat pretul fiindca numai dupa ce treci prin chinurile unei rupturi de menisc sau a unui ligament si prin costurile unei operatie de refacere sau reparatie ,plus banii ce ii pierzi in lunile alea de dupa operatie in care stai intins pe un pat..dupa toate astea realizezi ca ai fii dat oricat sa nu se fii intamplat. Better safe than sorry! Confirm. Cu capsa pe cizma sunt ok si la miscarea de rotatie. Ortezele m-au scutit de o operatie, iar daca le luam mai din timp ma scuteau si de un ligament incrucisat rupt. P.S. sunt f. "ieftine" . Bafta si noroc in continuare norocosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Nu m-ati inteles. Ziceam ca mi se par scumpe dpdvd al constructiei, nu dpdvd al avantajelor pe care le ofera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Nu m-ati inteles. Ziceam ca mi se par scumpe dpdvd al constructiei tot cu teorii de-astea de garaj esti mah ... gen "stiu eu pe unul care le facea mai ieftin". De unde stii cat costa sa fabrici o pereche de genunchiere, sa le distribui, sa tii stocuri, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Sa stii ca asterisk&co nu sunt singurii care fac genunchere. Si daca altii pot sa distribuie si sa tina stocuri si sa le vanda cu 60 euro inseamna ca nu aici e problema. Ce am spus eu ca nu inteleg de ce cateva elemente in plus ridica pretul de 10 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Ce am spus eu ca nu inteleg de ce cateva elemente in plus ridica pretul de 10 ori. pai compari mere cu pere. Adica genunchiere de 60 euro din 2 plastice turnate si un surub si niste orteze in care se vede ca oamenii au bagat gandire, materiale, manopera; si care sunt niste produse de nisa, nu au volum sa vanda cate un tir pe saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate