DanC Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Pai din ce vad in poza ai un Rallye Pro... cat de corespunzator sa te mai echipezi? Banuiesc ca si cizmele si masnusile sunt pe masura echipamentului. Santiago si ProSummer Mesaj completat salut nenea vlade ceai ziz ca are rallye pro si zici tu ca ala face fata la 10 -12 ore de ploaie chiar torentiala acel costum e o panarama ...... ce aveti bre invidiosilor cu costumul meu Lasand gluma laoparte, Pompi are dreptate, la o ploaie sanatoasa si mai lunga te faci ciuciulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Santiago si ProSummerMesaj completat ce aveti bre invidiosilor cu costumul meu Lasand gluma laoparte, Pompi are dreptate, la o ploaie sanatoasa si mai lunga te faci ciuciulete. Si eu am Rallye Pro..dar peste o sa trag un Held Comic...cu ratusca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMC Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Eu am costum de piele si in plus daca este nevoie costumul de ploaie...nu am probleme...am mai mers cu el o zi intreaga prin ploaie (nu torentiala, dar ploaie). Referitor la traseu eu o voi lua: 1. Bucuresti - Oradea - Budapesta -Vezprem 2. Vezprem - Kormend - Graz (E66) De a Graz am doua variante frumoase prin munti: Graz - KĂśflach - Gaberl - Judenburg - Hohentauern - Trieben - Liezen - Radstadt - Kaprun sau Graz - KĂśflach - Gaberl- Judenburg - Murau - Radstädter Tauern Pass (Sehr schĂśn) - Radstadt - Kaprun (Via Route 8/E66, S36, Murtal-SchnellstraĂe/S36, B96/Probst, B99/Tauernstr., B163/Markt - 499 km) Ce spuneti de traseul asta? Si scap aproape de toate autostrazile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ruta veszprem - graz e clasica, prin trieben am fost, nimic spectaculos, pe dincolo nu stiu. odata iesit din ro nici nu conteaza pe unde o mai iei, daca ai timp poti sa bantui daca nu te urci pe autostrada si aia e. de regula din cauza timpului la limita ma duc unde am de dus in viteza pe austostrada, fac ce am planificat sa fac si ma intorc tot teleghidat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Si eu am Rallye Pro..dar peste o sa trag un Held Comic...cu ratusca.... Am si eu un soi de prelata dintr-o bucata de pe la louis, dar la rotunjimile mele, ca sa ma imbrac si cu ala peste costum e un adevarat calvar . mai bine ud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 eu l-am luat pe asta de aici, e f bine facut mult peste bmw, de alea no name nu mai vorbesc. nici nu e scump. http://www.stpaulharley.com/Mens-High-Visi.../98275-08vm.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 Si eu am Rallye Pro.. Din intamplare eram cu tine cand ai luat costumul, si il vad si in poza tu nu ai Rallye Pro, tu ai Rallye 3; "Pro" a fost varianta "facelift" a lui Rallye 2. Mesaj completat Santiago si ProSummer Lasand gluma laoparte, Pompi are dreptate, la o ploaie sanatoasa si mai lunga te faci ciuciulete. Eu citisem prin review-uri ca ar rezista f bine la ploaie... si ma gandesc ca la un costum de 1100 euro chiar ar trebui. Recunosc ca nu am mers prin ploi torentiale de 12 ore in continuu (oare de ce as fi asa masochist?) dar costumul meu nu are GoreTex (cum are Pro), are doar Venturi si nu m-a dezamagit deloc; si am mers si eu destul pe ploi serioase. Eu nu sunt deloc fan costum de ploaie ca are prea multe dezavantaje; il vad eventual util cand este si frig si ploaie, la drum chiar lung. In rest, un costum bun ar trebui sa reziste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 nu rezista nici un costum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 nu rezista nici un costum. salutare maestre in sfarsit cadem undeva de acord asa este nu este costum care sa reziste la ploaie deaia sau facut costumele de ploaie si nenea vlade sant masochist daca am babau la cap si am mers pe ploaie eu merg oricand oriunde indiferent de vreme daca se poate salutare Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 18, 2010 Admin Share Postat Mai 18, 2010 Daca mai insistati cu d'astea, cum ca echipamentele BMW nu sunt bune la ploaie luati foc rau cu KhK Astea cu sigla BMW sunt icoane pentru el. Opriti-va.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 echipamentul bmw imi pare din ce in ce mai prost. in special fermoarele, ceea ce imi da un maxim discomfort. nu mai pot inchide fermoarul la buzunarul interior, la cizma se blocheaza la jumate, la airflow plesneste de la mijloc pe burta cand ii vine. e lucrat in bataie de joc, la streetguard sau cum ii spune, fermoarul de jur imprejur nu se poate inchide din cauza ca e cusut prea aproape de dinti. materialele sunt uneori nepotrivite. streetguard are captuseala din ceva satinat, te umpli de apa, manusile allround au o captuseala care nu e prinsa de manusa propriu-zisa si daca nu esti perfect uscat si netranspirat daca scoti mana nu o mai poti baga ca se intorc degetele pe dos. lally 3 cred ca are vreo 10 kile pe putin. fel si fel de probleme care denota lipsa reala de preocupare. am descoperit echipamentul harley, e impecabil lucrat, m-am uitat la mai multe, am luat numai un costum de ploaie. diferenta e enorma fata de bmw. de asta a ramas numai sigla. treaba e ca e cam naspa cu toale harley pe bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Daca mai insistati cu d'astea, cum ca echipamentele BMW nu sunt bune la ploaie luati foc rau cu KhK Astea cu sigla BMW sunt icoane pentru el. Opriti-va.. salutare omule cei calitate e ok am cumparat personal de la ei costum de ploaie am dat 100 euro pe el era varza eu nu spun povesti ci fapte asta e te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Ca sa fie treaba brici, nemtii de la Munchen mi-au trimis o chemare in service azi (vorba vine ca mi-au trimis, ca au trimis-o ca natarii la firma de leasing ). Ca sa rezum scrisoarea: "in timpul testelor de calitate am constatat ca datorita vibratiilor intr-o anumita perioada de timp o conducta din sistemul de franare incepe sa piarda lichid de frana. Ca urmare este posibil ca frana fata sa devina nefunctionala. Va invitam la service unde inlocuim gratuit conducta". Nu e minunat? sa vezi acu 3000 de km cu ochii pe calimara de pe ghidon aaa .. treaba e la scara, sunt unul dintre cei 122.000 de norocosi: http://www.capital.ro/articol/bmw-cheama-i...tm_campaign=rss Mesaj completat si ca sa imi bag gheara in gat, fix acu sunt 3 camere single disponibile la Stefanie pentru 20 mai. Editat Mai 18, 2010 de DanC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) da e un recall global la toate motoarele cu sistemul ala de franare. cred ca nesimtitii de aia au facut vasele alea de lichid transparente, sa vezi in ele. in esenta nu e rau dar calitatea lasa mult de dorit trecand peste aspectul jalnic. la mine bataie de zici ca sar de acolo. sunt curios cate zile or avea. drum bun si distractie placuta la toata lumea! Mesaj completat cam naspa vremea din ce zic astia: http://www.weatheronline.co.uk/Austria/Kaprun.htm Editat Mai 19, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 .............Va invitam la service unde inlocuim gratuit conducta". Nu e minunat? sa vezi acu 3000 de km..... Pai n-ai putea sa te programezi la Markus chiar la Kaprun ? markus.kaufmann@kaufmann.bmw.at sau mobil 0676/84652210 cu prefix de A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Domnilor, vă rog să îmi recomandați o pereche de mănuÂşi impermeabile cu gore-tex sau similar. Pt touring Âşi textil de preferință Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 bmw prorain sau asa ceva. sunt bunicele si au o lama ca un stergator de parbriz pt viziera, f practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMC Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Noroc baieti, Nu stiu sigur daca este adevarat, dar mi-a zis cineva ca a vazut la tv ca autostrada dintre budapesta si viena a fost inchisa astazi datorita inundatilor. Mai verificati si voi. Nu m-ar mira, tinand cont de ploiele din europa. Drum bun catre Kaprun si vremea sa fie cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 Vineri am mers de-a lungul Dunarii pana aproape de Linz; apoi pe autostrada ploaie torentiala cca 1h iar cum am intrat in Germania uscat. Ieri a fost o zi excelenta, am facut cca 300km; ceva soare dar fara pic de ploaie; azi mergem pe Grossglockner si o fuga in Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Am ajuns acasa de-o juma' de ora. A fost o excursie EXTRAORDINARA ! Parca sunt plecat de-o luna de zile... Multumim Vlad ! Poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Am ajuns si eu pe la 12 jumate azi noapte, pe o luna aproape plina (mare noroc avand in vedere farul meu care doboara avioane), 16 grade si un miros de salcam inflorit de te adormea. Ca deobicei, desi eram pe motor de 15 ore, cand am ajuns in fata portii m-as fi tot dus .. Pun vreo cate poze din cele nu foarte multe pe care le-am facut eu, baza mai mare ne este (si pentru asta ) in Vlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 26, 2010 Autor Share Postat Mai 26, 2010 Am facut de ieri topic cu pozele: /index.php?...p;#entry2446410 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Am facut de ieri topic cu pozele: /index.php?...p;#entry2446410 Mersi pentru poze si pentru indrumari. Esti un ghid desavarsit. Am sa pun si eu cateva poze cand voi avea timp. Salutari la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 (editat) Merci Dane pt. aprecieri! Si eu m-am simtit excelent. S-a stabilit data pt. BMW Mountain Days 2011: 2-5 iunie. Sa ne vedem sanatosi la anu', eventual in gasca si mai mare. Editat Mai 31, 2010 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate