aliance-steel Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) Pentru Mihai si Costi plecarea primului grup va fi vineri ora 10 din fata Romexpo. Tre sa o luom pe linia de centura sau podul Grand [ vom vedea atunci] ptr a ajunge la autostrada buc-pitesti ! Mihai daca amicul din Cimpina nu te suna inseamna ca el va veni abia simbata sau duminica dimineata ori o va alege traseul cimpina tirgoviste,,..pitesti...in orice caz tu sa fii unde am stabilit....indiferent de conditiile meteo !.. Pentru ceilalti drum bun...va rezerv casute la Calimanesti ! Editat Iunie 21, 2006 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 and thunderstorms possible...........and justice for all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Eu voi pleca totusi sambata cu grupul principal. Gaby opreste te rog casuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Eu voi pleca totusi sambata cu grupul principal. Gaby opreste te rog casuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Da' un MP3 player....de imprumut, ai? E absolut necesar la drum lung.....pentru pasager.... Sorry nu am cumparat un mp3 player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 ...gonflabile.....poate e nevoie ?.... pentru cine, mai ? Lasand gluma: prognoza vremii pentru toata durata excursiei noastre.. Jun 24 Calimaneshti Partly sunny with a couple of showers and thunderstorms possible High: 23° C RealFeel: 27° C Saturday Night: A couple of evening showers; otherwise, partly cloudy Low: 15° C RealFeel: 17° C Sunday, Jun 25 Clouds and sun with a thundershower possible; warmer High: 29° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Mainly clear and warm Low: 19° C RealFeel: 20° C Jun 25 Cluj Times of clouds and sun with a shower or thunderstorm possible; very warm High: 30° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Partly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 18° C Jun 26 Very warm with sun and some clouds High: 30° C RealFeel®: 33° C Monday Night: Partly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 19° C Jun 26 Satu Mare Mostly sunny and very warm High: 32° C RealFeel®: 35° C Monday Night: Patchy clouds Low: 18° C RealFeel: 20° C Tuesday, Jun 27 Very warm and humid with times of sun and clouds High: 32° C RealFeel: 36° C Tuesday Night: Partly cloudy and warm. Winds will be calm Low: 18° C RealFeel: 20° C Jun 27 Borsa Warm with a blend of sun and clouds; chance of a shower in the afternoon High: 22° C RealFeel: 26° C Tuesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 11° C RealFeel: 13° C Wednesday, Jun 28 Clouds and sun High: 20° C RealFeel: 25° C Wednesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 10° C RealFeel: 11° C Jun 28 Sucevita Warm with times of clouds and sun High: 26° C RealFeel: 28° C Wednesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 17° C Thursday, Jun 29 Times of clouds and sun High: 23° C RealFeel: 26° C Thursday Night: Partly cloudy Low: 16° C RealFeel: 16° C Jun 29 Piatra Neamt Times of clouds and sun High: 25° C RealFeel: 28° C Thursday Night: Partly cloudy Low: 16° C RealFeel: 17° C Friday, Jun 30 Partly sunny High: 26° C RealFeel: 26° C Friday Night: Mainly clear Low: 14° C RealFeel: 16° C Jun 30 Galatzi Sunny High: 31° C RealFeel: 31° C Friday Night: Clear Low: 18° C RealFeel: 17° C Jul 1 Sunshine High: 31° C RealFeel®: 32° C Saturday Night: Clear Low: 20° C RealFeel: 19° C Jul 1 Mamaia Mostly sunny High: 27° C RealFeel®: 30° C Saturday Night: Mainly clear Low: 20° C RealFeel: 20° C Sunday, Jul 2 Sunny High: 28° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Clear Low: 21° C RealFeel: 20° C Monday, Jul 3 Mostly sunny High: 28° C RealFeel: 31° C Monday Night: Mainly clear Low: 20° C RealFeel: 20° C Sursa: www.AccuWeather.com Putina organizare nu strica, dar ce-i mult....... Drumul asta ar trebui sa contina si putina aventura. Ca sa citez un amic "PESTE EIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" si fie ce-o fi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) Cred ca am sa va acompaniez pina Sibiu . Nu pot sa-mi iau concediu asa ca ..... Sibiu - Brasov - Ploiesti - Bucuresti. Editat Iunie 22, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Eu ajung duminica seara in oras si o sa va fac o vizita daca locul de cazare este cel din pozele anterioare.... Va felicit pentru initiativa...eu am fost weekendul trecut la timisoara si inapoi singur cam 700 km si a fost frumos dar singur nu ma mai duc nu e acelas farmec.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) @ Road - la Satu Mare vom fi Luni 26.06.06 dupa ora 15.00 - tel. meu 0745157641, ar fi f. placut ptr. noi sa ne vedem. enduromania - E valabil si pentru tine...... [/quote Putina organizare nu strica, dar ce-i mult....... Drumul asta ar trebui sa contina si putina aventura. Ca sa citez un amic "PESTE EIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" si fie ce-o fi. Bafta Angi, nu fi carcotas.....nu-i prea multa organizare..... prognoza vremii pentru traseele dintre orase...nu am facut-o....deci......cum zicea un alt amic....PE EIIIIIIII, PE MAMA LOR !!! Editat Iunie 22, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Da' un MP3 player....de imprumut, ai? E absolut necesar la drum lung.....pentru pasager.... am io, ca de cand mi-am luat tobe racing este inutil, 0723 322 847 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 am io, ca de cand mi-am luat tobe racing este inutil, 0723 322 847 Mersi mult pentru oferta, dar....mi-am luat deja ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) Angi, nu fi carcotas.....nu-i prea multa organizare..... prognoza vremii pentru traseele dintre orase...nu am facut-o....deci......cum zicea un alt amic....PE EIIIIIIII, PE MAMA LOR !!! Bre, faceam si eu caterinca de tine Hai nu te ambala Astept cu nerabdare sa ne vedem. Bine ca ti-ai luat mp3 player, sa am la ce asculta Vorbim sambata la 10. Editat Iunie 22, 2006 de ANGIs-han Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Maine, sambata este anuntata furtuna Pitesti, Rm Valcea. Ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Maine, sambata este anuntata furtuna Pitesti, Rm Valcea. Ce facem? Mergem ... cu Dumnezeu inainte. Si eu am vazut la tv ca pana pe 4 Iulie meteorologi au emis un comunicat de avertizare pentru nordul Romaniei - ploi abundente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) Pitesti, Romania(Arges) Forecast Details for Saturday 6/24 Periods of clouds and sunshine with a couple of showers and a thunderstorm High Temperature: 27° C RealFeel®: 30° C Click here for the Hourly Forecast Winds: NE at 4 kph Wind Gusts: 9 kph Maximum UV: Moderate (5) Thunderstorm Probability: 30% Amount of Precipitation: 12.2 mm Amount of Rain: 12.2 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 4 hrs Hours of Rain: 4 hrs Ramnicu Valcea (Valcea), Romania Details for Saturday 6/24 Variable clouds, a couple of thunderstorms High Temperature: 28° C RealFeel®: 31° C Click here for the Hourly Forecast Winds: NE at 3 kph Wind Gusts: 6 kph Maximum UV: Moderate (4) Thunderstorm Probability: 30% Amount of Precipitation: 12.2 mm Amount of Rain: 12.2 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 4 hrs Hours of Rain: 4 hrs Costi, nu ne speriem noi de-o posibila furtuna...ai vazut probabilitatea este de 30 %....asha ca o pacalim.....Dumnezeu e cu noi..... Uraaaaaaaaa....gata ...maine plecam.... Editat Iunie 23, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 Acum plec de la munca ..... ne vedem maine la 10.00 - OMV Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Si eu acum plec de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Excursia a inceput bine. La Caciulata au facut toti bae "termala". Campingul confort - casute. Vizitat Cozia. Grupul omogen, deocamdata. Primele poze. Am ajuns la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Am fost si eu sa ma intalnesc cu grupul temerar, mi-a facut placere sa-i cunosc si imi pare nespus de rau ca nu ma pot alatura grupului. Daca cititi acest topic si urmatorul popas e la voi in oras nu ezitati sa va intalniti cu ei ......merita! Iata si doua poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Felicitari grupului... Imi pare rau ca nu am adus motorul in Bucuresti mai devreme ca veneam si eu cu voi... doresc sa fac si eu turul Ro vara asta... sper sa gasesc si cu cine. Multa bafta & have a safe ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Misto poze! Abia astept sa ajungeti in Galati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ne-am intors. 10 Motoare fara nici un incident neplacut. No, o fost super fain, copiii mosului. Poze avem kklau, numai eu am aproape 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Poze avem kklau, numai eu am aproape 400. sa le stapaneshti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) Veti avea ocazia sa le vedeti abia dupa ce vor fi triate ! Cantitatea de poze adunate este imensa va inchipuiti numai cite ore de film exista sa nu mai vbm de poze.. In plus speram ca veti citi intreaga aventura intr-una din revistele de profil.! Numai bine ! Editat Iulie 5, 2006 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate