CUXI Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 ce ziceti de ASTA??? e ca 9! o vinde... e frumoasa ..dar tehnic au fost un fiasco,cele mai mari probleme:incarcarea si racirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 bine mai Adriane,,,,,,, te faci ca nu vezi cheia aia cum ma striga? abia asteapta sa ajunga in garajul meu,,,,, Cine strga,domle? Doua piesisoare de pe la caii nemtilor. Bucata mai masiva pare de pe la sistemul de frana al unor senilate WW2. Roata pusa mai ininte e de Sdkfz 250. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Cine strga,domle? Doua piesisoare de pe la caii nemtilor. Bucata mai masiva pare de pe la sistemul de frana al unor senilate WW2. Roata pusa mai ininte e de Sdkfz 250. Numai bine! Superbe ! Dar unde le gasesti domle ? Eu recent am achizitionat un K75 rusesc , si incep reconditionarea lui ! Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Le asteptam cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Salve! O piesa necunoscuta,dupa spusele proprietarului e din WW2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 poate sa fie si piesa de buldozer anii '80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 seamana cu o osie fara butuci pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Erau niste excavatoare vechi care si-au pierdut dintii prin carierele de piatra, apoi au fost schimbate cu cele hidraulice, iar astea uzate moral pe cabluri au fost trimise la tara sa sape santuri pe camp. Nu au rezistat prea mult fara intretinere, si au ramas stricate pe camp, eu m-am jucat in asa ceva ani in sir, la un moment dat ruginisera toate in el, arata ca fiarele astea. Fura lumea din ele una-alta "poate o fi bune la ceva". Erau pline din fiare dinastea. Numai un adevarat cunoscator poate spune ce este de unde, daca asculti mosii, toate sunt fiare WW2, mai ales daca s-au prins ca asa ceva cauti. Si cumperi excavatoare :-) In poza ansamblul ar putea fi unul din axele acelea suprainaltate, ar putea fi osie de tractoras senilat de viticultura cu ecartament ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Nu am zis ca e din WWII ci doar am aratat cam la ce a folosit. Sunt 100% sigur ca nu apartine nici unui tractoras senilat de viticultura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Salve! O carte si o cheisoara vechiute. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 A cam amortit topicu asta .... asa ca bag io o casca aviator din al doilea razboi , se vinde cu 150 lei neg. necesita restaurarea interiorului din pasla sau ce o fi . rel. la 0740376555 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salve! Pe langa alte piese WW2 mosul avea si patefonul asta. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 iote ce se intampla cand umbli cu magnetu'n buzunar ..te lipesti de niste piese de Lanz Bulldog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salve! Pe langa alte piese WW2 mosul avea si patefonul asta. Numai bine! Cheia,zic meseriasii,apartine unei firme suedeze,tot interbelice. O carticica simpaticuta care arata de ce e taranul roman asa prosper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) citeva vechituri... pt.amatori de fiare de calcat am multe dubluri si le dau la schimb cu ce nu am eu in arhiva..am peste 150 de fiare de calcat. alte schimburi de diferite fiare in particular. asta o ai de vanzare?am un prieten care detine "capatul" pe care se agata respectiva...spune un pret sa il transmit. Editat Iulie 5, 2012 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Salut! Pun si eu o vechitura sa fie mai diversificat,din1916 si era functional pina in ani '90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 asta o ai de vanzare?am un prieten care detine "capatul" pe care se agata respectiva...spune un pret sa il transmit. Totul este de vinzare daca are si un pret care merita so dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Totul este de vinzare daca are si un pret care merita so dau Ce zici "Batrane" ,finalizam si noi ce-am inceput ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Totul este de vinzare daca are si un pret care merita so dau corect.si care e pretul care te satisface? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salve! Componente ale ambreiajelor de blindate nemtesti WW2 si doua scule comuniste(saltate de la fier vechi). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 A cam amortit topicu asta .... asa ca bag io o casca aviator din al doilea razboi , se vinde cu 150 lei neg. necesita restaurarea interiorului din pasla sau ce o fi . rel. la 0740376555 . Este casca moto din anii '40 , '50. Una identica aici : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=613699 si aici : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=815353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 O carticica simpaticuta care arata de ce e taranul roman asa prosper. Creditul Agricol... tragica poveste. Si nu ma refer la cladirea care s-a numit asa la un moment dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 foarte mult imi place acest topic, felicitari celor care inca mai aduna fiare interesante ! Daca prin cautarile voastre gasiti piese , roti , motoare , caroserii , documentatie , sau orice este legat de marca FIAT si automobilele fabricate de aceasta in perioada 1900-1960 va rog sa ma anuntati si pe mine . pun si eu una din rablele mele : fiat_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Salve! Am mai facut niste poze vechilor obiecte de prin garajel,poate aflam mai multe despre ele. Plugul pare,dupa parerea mea,interbelic sau chiar mai vechi. Desi e facut pentru animal ,zic eu,a mai fost tractat si de Lanz-uri. Stampila(sigiliul) e WW2,clar. Turbina ,zic unii, ar fi de la un avion american WW2 cu reactie,Thunderbolt. Daca e rotita usor produce un curent de aer incredibil de puternic. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate