bachus_21 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Credeam ca le-am pierdut in cursul numeroaselor mutari, dar m-am inselat. Editat Decembrie 20, 2012 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Ieri am facut proba la ambele aragaze de campanie pe benzina si merg super .....la cel rusesc chiar am facut si o cafea in garaj asa de antrenament . Cine-mi poate spune si mie din ce an ar fi aragazul PRIMUS ...... uni spun ca ar fi din perioada interbelica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Salve! Un motoras de sub 125 c.c. Dupa lucratura ambreiajului pare cehoslovac(seamana cu cel de CZ 175). La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Salve! Un motoras de sub 125 c.c. Dupa lucratura ambreiajului pare cehoslovac(seamana cu cel de CZ 175). La multi ani! Posibil Manet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Da este de manet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Motorul e de Manet de 100 cmc , daca nu ma insel Editat Decembrie 24, 2012 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Cine-mi poate spune si mie din ce an ar fi aragazul PRIMUS ...... uni spun ca ar fi din perioada interbelica . Tot ce e posibil. Pe-al meu l-am primit in 1970 de la instructorul meu de aeromodelism, care l-a adus din Germania in 1940. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) Interesanta scula. Mam uitat dupa model,,greu gasesti ceva informatii. Primul model a aparut de prima data in 1892 ........ Seria AE inceputul aniilor '40 Seria AM (stantata ) 1948 ........ mai multe aici: http://www.starklicht.com/sammlung-kocher-collection-cookers/primus/ http://blog-imgs-48.fc2.com/g/e/r/gerhard03/primus.jpg Editat Decembrie 25, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Foarte interesant siteul , multumesc , o gramada de modele si chiar acest model l-am vazut si copiat sub mai multe denumiri facut de diferite tari . Am ratat o data sa cumpar unul militar austriac dinacela in cutie Optimus parca se numea ..... dar poate voi mai gasi . Am facut si o poza dupa o mica polisare manuala cu pasta de polisat arata altfel acu ....... caut acum daca stie cineva un gratar ce vine deasupra la acest model .....cine stie poate cineva se va impiedica de vre-unul prin targurile de vechituri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Nu imi amintesc de a fi postat aceste tuburi aici la sectiunea vechituri , daca da... gresala mea http://www.99poze.ro/tuburi/]tuburi[ Editat Decembrie 31, 2012 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 mai,mai,da' nici de san vasilea nu l-ai lasat pe nea spirica.sau ati petrecut la cumpana dintre ani zusamen,tughedar,insieme?ti-o fi cantat si ceva din armata.la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) mai,mai,da' nici de san vasilea nu l-ai lasat pe nea spirica.sau ati petrecut la cumpana dintre ani zusamen,tughedar,insieme?ti-o fi cantat si ceva din armata.la multi ani Asa e, nea spirica s-a asezat pe lavita si a bagat ceva din armata. 'De ti-au fugit copii de-acasa,de ti-au intrat centrala pe avarie si IJ-ul in voblaj nu fi trist ,ca mai e o scapare:baga,domle,ceva din armata.' Mari vorbe utilizeaza nea spirica. Tre sa-l calc, are un morman de fiare neexplorate,vreo 30 de tone de otel. Va doresc tuturor un an regal. Cu sinceritate, Adrian Rosca,Barlad. Editat Ianuarie 1, 2013 de simson simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Salut Ovidiu! In coltul din stanga jos se vede un PCL 84, asta e una dintre lampile de imagine din fostele TV-uri pe lampi de odinioara... La celelalte nu disting ce scrie pe ele. Banuiesc ca toate celelalte lampi sunt tot de TV. Daca poti, scrie ce tipuri de lampi sunt. Eu incerc sa restaurez un aparat de radio cu lampi, modelul care a echipat bordurile de masini VOLGA si POBEDA. Am gasit o parte din lampi, insa nu toate de care am nevoie. Numai bine! Si ECC 84 ,astea echipau TV opera prin anii 75-80. Da este de manet. Scuter Manet,echipat cu demaror electric dar si dinam in acelasi timp.98cc daca bine tin minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Topicul e doar pentru prezentare fiecare ce are acasa sau se pot pune lucruri si pentru vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Vanzarea la bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 aici doar ne " dam mari " cu ce avem sau gasim fiecare cred ca ai inteles acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Data jos ieri de pe o roata de Danuvia. Nu ma prea pricep dar pare a fi o anvelopa din 1958 (dupa dot). Interesant e ca are pretul imprimat din fabricatie, 243 forinti. Culmea e ca inca mai are profil. Pe ceasul de bord al motocicletei sunt 35000km. Cred ca se poate incadra la vechituri :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Ma prezint si eu cu niste bancnote vechi. Fata: Verso: Editat Ianuarie 5, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salve! Chiar daca sunt prafuite utilajele stau la dos. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Salve! Chiar daca sunt prafuite utilajele stau la dos. Numai bine! Aro este de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Salve! Cristi. 461 nu e momentan de vanzare. Aseara am adus doua trotinete. Una din '61,cealalta din 91. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Salut. Felicitari pentru noua achizitie. Am un prieten care este interesat de 421 daca se vinde da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 @ simson simson : Daca cumva vinzi de pe RT-u toba , sa imi dai un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Salve! Omul a gasit si cutiuta MZ-ului,azi am trecut si am saltat-o. Inca nu se stie de la ce provine filtrul de pe motor. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate