HondaSan Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 @clausu25.Fiule ,iti dau ocazia sa te reabilitezi.Poti face gestul de a-ti cere scuze pentru modul cum te-ai purtat.Daca nu vei face acest lucru voi prezenta si eu o "vechitura" interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 oki, am exagerat, e adevarat, scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Scuze acceptate.Incident inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Alte vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) Frumoase vechituri ai. Bravo Editat Mai 19, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Gasit in podul unei case un ceas de secol 19 din pacate ceasul nu mai este dar se poate inlocui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 din ce este confectionata, lemn sau bronz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Este confectionata din bronz care pe vremuri a fost aurit si marmura. E si de vanzare . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 La ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 La ce pret? Pretul este 150 euro negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 am si eu o vechitura si nu am gasit nimic despre ea.poate da cineva informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 E posibil sa ma insel dar pare a fi de productie ruseasca, demontata de pe vreo Mosin Nagant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 E o luneta pentru arma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) stiu ca e o luneta dar nu am gasit nici o informatie sau macar o poza ca e Google de mare,presupun ca-i de prin primul razboi mondial pt ca nu are vizor cu cruce(ce am mai vazut prin filme ) gata ,am gasitarma si luneta.multumesc Lolo_ID pentru informatie toate cele bune Editat Mai 28, 2013 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) O vechitura gasita in pamant. Editat Iunie 1, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Scuze acceptate.Incident inchis. Stiu ca este o chestie veche si rezolvata.Dar am o intrebare catre cei 3 moderatori (dupa parerea mea mult prea multi pentru aceasta sectiune).Treaba voastra ,a moderatorilor,care este?Pentru ce existati?Pentru ce sunteti atat de multi pentru un loc unde "un par este suficient la un car de oale".Si dupa ce ca sunteti prea multi, nici nu va faceti treaba.Se intampla ca un individ,total inafara subiectului comuniste-clasice-istorice ,sa vina si sa inflameze ,un subiect oarecare,sa ameninte,sa jigneasca si "domnii" moderatori sa nu se sesizeze.Trebuie sa ma rog eu frumos de persoana in cauza sa-si ceara scuze pentru ca moderatorii sunt in pauza de tzigara,cafea sau sandwich. Da ,tonul meu este caustic,agresiv dar exprima un adevar.Oameni cu care ma stiu de nicinumaistiucand ,permit oricui vrea ,sa fie in totala contrazicere cu codul enuntat de catre prprietarul acestui forum.Personal sunt nemultumit de prestatia moderatorilor.Am facut aceasta postare pentru a incerca sa trezesc somnolenta moderatorilor si a-i face sa activeze in interesul nostru,al celor ce ne mai miscam in virtutea pasiunii noastre pentru motociletele vechi,de orice fel si nu in alte interese.Nu intru in amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 HondaSan parerea mea e sa nu inflamezi arogant topicul asta interesant si cand e ceva da report precum ai dat cand te-ai certat cu dl. Rosca (si un oarecare moderator a catadicsit sa-i dea doar dansului warn, in fine am lasat treaba sa mearga mai departe).Pana sa il interpelezi pe cel de mai sus sa-si ceara iertare, acesta a primit un warn si o oarecare admonestare pe care nu se poate sa o fi ratat ca doar trebuie sa dai de wheel-ul mouse-ului spre in sus. Postarea asta mai sta pana maine cand se ascunde odata cu a ta - nu au ce cauta in topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 Cei patru moderatori sunt de fapt trei: Luca si Matei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 " sa fie lumina " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 va salut! vroiam sa va intreb daca asa ceva ar avea ceva valoare de colectie acum SAU undeva in viitor. apartine fostului proprietar din casa in care am stat in chirie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 O oarecare valoare are in mod sigur Dar nu prea mare, probabil in jur de 25-50 lei, cam asa se vand aniversarele astea. Parerea mea e sa o pastrezi, nu cred sa iei mare lucru pe ea. Dar bine, eu pastrez orice moneda/medalie, indiferent de valoarea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 mersi de raspuns! o s-o pastrez, insa sper sa nu se deterioreze in mainile mele, ca pare ca omul si-a meritat moneda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Daca vrei, poti cumpara o caseta din plastic transparent sau una de bijuterii (depinde de dimensiuni, daca intra) si e mai ferita. Sau... i-o dai domnului Poris Ernest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Am primit si eu o bicicleta veche. Proprietarul mi-a spus ca a primit-o la varsta de 8 ani (1942) si atunci nu era noua. A fost revopsita, iar ulterior in anii '70 i s-a montat un portbagaj de la o bicicleta Ucraina. Interesante sunt gumele de la pedale... CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 va salut! vroiam sa va intreb daca asa ceva ar avea ceva valoare de colectie acum SAU undeva in viitor. apartine fostului proprietar din casa in care am stat in chirie. daca avea 200 de grame , era de doua ori mai valoroasa.. daca avea 1000 de grame poate valora chiar si un euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate