Geo_ZGA Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Nu inteleg ce anume ar costa... e vorba de niste informatii inutile pt multi. Am intrebat si aici in ideea in care cineva poate are pe acasa si nu e atat de secretos incat sa nu impartaseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Oamenii împărtășesc ce au cumpărat ( "pe bani" )... la fel cum, cei ce le-au avut, le-au pus la vânzare... Editat Ianuarie 12, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Oamenii impartasesc, punct. Cei care vor sa se imbogateasca din orice, cer bani pe orice. Eu am cerut informatii, atat, nu sa-mi dea cadou harti vechi. O poza sau un scan nu costa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Oamenii impartasesc, punct. Cei care vor sa se imbogateasca din orice, cer bani pe orice. Eu am cerut informatii, atat, nu sa-mi dea cadou harti vechi. O poza sau un scan nu costa nimic. Când plătești mai bine de o mie de "epuri" pe o hartă care te ajută doar 50% pentru ce ai nevoie.....crede-mă că la fel abordezi omul care vrea "pe de-a moaca" o hartă scan-ată. Să nu-mi fie cu supărare dar informațiile costă, mai ales când vine vorba de WWII, în special hărțile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Gândire de grădiniță!Fără supărare,dar nu e în regulă,nu ți-a cerut nimeni harta aia de mulți epuroi ci doar o poză/scan simplă.....mai de preț mi se pare să ajuți pe cineva pasionat(cum e Geo)!Păcat,mare păcat! P.S-De exemplu,ce-ar fii fost să cer și eu bani pe pozele schemelor de la aparatele din colecție,oricărui pasionat care mi-a cerut ajutorul?Că până la urmă tot cu bani le-am cumpărat și eu(unele destul de scumpe)?!Păi mai mi se întorcea și mie favoarea când aveam nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Multumesc Adrian Cine vrea sa ma ajute, bine. Cine nu... nu. Am o vaga idee despre pozitiile si luptele ww1, din zona Valea Prahovei si culoarul Rucar-Bran, probabil o sa incep de acolo... desi sunt sigur ca au mai fost detectate si de altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 ...motociclistii astia rai ! Nu vrea sa-mi dea , nu vrea sa-mi spuna , nu vrea sa-mi faca... Cata drama! Ce luari de atitudine! De ce nu mergi la cercurile de veterani care inca mai exista si au activitati, sau la cercurile militare , sau la biblioteca universitara/nationala/militara din bucuresti? Faci un efort , cauti , citesti . faci un scan sau un desen in acuarela si pix , si nu te mai complici pe forumuri moto de doi lei... http://www.cmn.ro/Accesul-la-Biblioteca-Militara-Nationala-.html apoi te duci , sapi , scoti ferul valoros si il dai pe bilete! Ca deh , e valoros , e munca ta, e vintigi, etc....nu poate fi impartasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 Nu stiu de ce multi au impresia ca m-am apucat de detectat ca sa fac bani... Pt cercuri de veterani si biblioteci e nevoie de timp... timp de care nu prea dispun, tinand cont ca muncesc pana seara, iar in weekend mai am si altele de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Zilele trecute copiii au scos batranul bob la zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 (editat) He! He! Și io! Editat Ianuarie 18, 2017 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 Pt cine are nevoie, am adunat cateva harti generale de pe net, pt ww1 si ww2, mai mult pt zone apropiate de Bucuresti. Pt Moldova si Ardeal se gasesc mai usor, acolo existau mai multe linii de fortificatii. Fara bani, desigur ) » Post actualizat in 04 Feb 2017 18:19Am mai adaugat cateve vechituri in colectie astazi. Plus inca cateva fragmente pe care le voi curata maine. Daca colegii care se imbogatesc din fiarele astea sunt interesati, am lasat in padure o pila mare si o foaie de arc rupta. Nu stiu daca-s tot ww2, dar sunt vechi... cel putin 0,5 lei/kg la reciclare ) » Post actualizat in 05 Feb 2017 13:59Si cateva bucati de focos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 (editat) Una bucata ruleta de 20 m, <1940, inca mai sap sa vad cine a produs-o si unde. Editat Februarie 15, 2017 de greenhorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Producator - Beste Leder Kapse, Germania. Anul parca e marcat pe clema, nu? E imbracata in piele sau e doar alama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Pare piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Asa pare, dar n-am fost sigur din poza si au fost si modele doar din alama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Beste leder kapsel pare a fi protectia din piele. Pe panglica de masurare scrie S&Co. La fel si pe manivela de bobinat pe care mai scrie si No 60. Am sapat tot netul si nimic... » Post actualizat in 15 Feb 2017 19:09 Inca una edificatoare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 tot vechituri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Ceva vechi de prin 74' mi s-a spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Nu o vinzi?Tare mult aș avea nevoie pentru mobră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Momentan nu, ieri am primit-o cadou. Dar vezi ca exista pe olx, nu in starea asta dar se pot reconditiona. https://www.olx.ro/i2/oferta/casca-moto-ID5oPHv.html Si mai are cineva 3 dar le vindea impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 De vanzare . Pret: 180 Euro avion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Pretul asta de unde e scos? ) De vanzare piesa necunoscuta, de pe avion (poate) necunoscut... pret la intamplare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Ural..lagar .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Vand 4 bucati de cutii elvetiene + cosul de transport. Interior frumos curat . Lungime aprox 60 cm ( am uitat sa masor in graba ) Pret: 350 lei + taxe de transport . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Vand 4 bucati de cutii elvetiene + cosul de transport. Interior frumos curat . Lungime aprox 60 cm ( am uitat sa masor in graba ) Pret: 350 lei + taxe de transport . Pretul este pe bucata sau pentru tot lotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate