claude307 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 50 lei amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Castile le vreau eu ,am trims pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Nu mai retin cind am cumparat carapacea asta. 1990-1993 ? Se vinde as fi interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimz Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Doua casti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Doua casti Casca din primele poze e de vanzare, daca da la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimz Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Casca din primele poze e de vanzare, daca da la ce pret? Imi pare rau, nu e de vanzare niciuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Asta am pescuit-o astăzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 (editat) Ma intereseaza un cozoroc ca cel din fotografie, incercuit. Are cineva de vanzare? Editat August 24, 2016 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 A venit și soru'sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Nu e comunista, dar e "vintage". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Inainte! Dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Era fain daca pastrai dunga alba si emblema din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Mai bine o lasai asa. Restaurata arata ca o casca de 2 bani de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Era fain daca pastrai dunga alba si emblema din fata ...da , si toate urmele de mîţe care au fătat in ea , în ultimii 30 de ani ...ca sa fie vintigi. Să ne lăicuim. Mie imi place cum a resuscitat-o , si exorcizat-o de orgiile care s-au intîmplat in ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 O casca veche este tot o casca veche orice i-ai face. Eu doar am curatat-o am slefuit-o si i-am schimbat interiorul. Merci de apreciere » Post actualizat in 15 Apr 2018 14:34 Am mai gasit o "casca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 ...da , si toate urmele de mîţe care au fătat in ea , în ultimii 30 de ani ...ca sa fie vintigi. Să ne lăicuim. Mie imi place cum a resuscitat-o , si exorcizat-o de orgiile care s-au intîmplat in ea.... Vroiam sa spun ca era fain daca reproducea dunga alba si emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Salut. Am incercat totusi sa ii trag o dunga. » Post actualizat in 04 Jun 2018 18:34 Salut. Am incercat totusi sa ii trag o dunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Salut. Am incercat totusi sa ii trag o dunga. » Post actualizat in 04 Jun 2018 18:34 Salut. Am incercat totusi sa ii trag o dunga. Ce frumos a iesit bravo! Si eu sunt fanul acelor patratele trasate peste castile comuniste~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate