bilutza931 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 buna ziua, desi am vazut ca topical este relative mort de mai mult timp, revin si eu cu o intrebare : mai are cineva vreo casca moto din perioada comunista de vanzare ? va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusyale Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Fiind un site de motociclism ma asteptam ca vad diferite modele de casti moto. Sint frumoase castile de pompieri, de aviatie.de razboi dar nu am vazut d-aia integrala cit un butoi (DDR),care daca nu era ancorata bine se invirtea de nu mai vedeai drumul,Incerc sa pun 2 foto cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 buna ziua, desi am vazut ca topical este relative mort de mai mult timp, revin si eu cu o intrebare : mai are cineva vreo casca moto din perioada comunista de vanzare ? va multumesc. Este marimea S (mie unul nu imi intra pe cap) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusyale Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 E criza frate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Fiind un site de motociclism ma asteptam ca vad diferite modele de casti moto. Sint frumoase castile de pompieri, de aviatie.de razboi dar nu am vazut d-aia integrala cit un butoi (DDR),care daca nu era ancorata bine se invirtea de nu mai vedeai drumul,Incerc sa pun 2 foto cu asa ceva Casca de acelasi model, inainte si dupa vopsire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusyale Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Nu te super ca te intreb a vopsit-o un vopsitor sau.....home made...Te intreb doar pentru ca stiu ca e pretentioasa la vopsit .Daca nu ii faci tot ritualul (matuire ,spritplast ,....) nu sta vopseaua pe ea . Se cojeste ! Batrina carapace la citi ne-a salvat creierii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Home made. N-am fondurile necesare unei vopsiri ca la carte. Daca i-as da un lac cred ca ar fi ok vopseaua o perioada buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Schimb casca noua din poze(59e),cu doua comuniste din anii '60. Transportul platit de mine Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Schimb casca noua din poze(59e),cu doua comuniste din anii '60. Vezi in semnatura la mine,daca te intereseaza ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Vand casca Arai (estimez marimea L) - fostul proprietar (RIP) zicea ca a intrat in posesia ei undeva in anii 60-70 de la rudele din Germania. Pret negociabil - oferte pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Schimb casca noua din poze(59e),cu doua comuniste din anii '60. Transportul platit de mine Cu stima. 017.JPG 018.JPG 020.JPG Astea ar fi bune? Le trebuie intradevar un RK, dar sunt din perioada dorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Vand casca Arai (estimez marimea L) - fostul proprietar (RIP) zicea ca a intrat in posesia ei undeva in anii 60-70 de la rudele din Germania. 20140607_125443.jpg20140607_125450.jpg20140607_125455.jpg20140607_125511.jpg20140607_125526.jpg Pret negociabil - oferte pe PM. vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) Schimb casca Bieffe, marimea L, cu o casca tot veche, dar marimea S.. Am vrut sa o refac si sa o tin de design...dar m-am gandit ca poate totusi gasesc una marimea mea.. Interiorul trebuie refacut ca era praf buretele ala..restu e ok.. Editat Iulie 9, 2014 de claude307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 am de dat si eu asa cv sunt originale una din otel alta fibra (cred) in stare extraordinar de buna.model de razboi si pompier le vand sau schimb cu scule marime mica flex si bormasina.0721656301 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 "Comunisme" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Fiind un site de motociclism ma asteptam ca vad diferite modele de casti moto. Sint frumoase castile de pompieri, de aviatie.de razboi dar nu am vazut d-aia integrala cit un butoi (DDR),care daca nu era ancorata bine se invirtea de nu mai vedeai drumul,Incerc sa pun 2 foto cu asa ceva am avut 3 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusyale Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Nu mai retin cind am cumparat carapacea asta. 1990-1993 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Foarte mishto.Toate castile.As dori sa revad,bineinteles daca mai are cineva,una din castile integrale facute acu 40 ani.Era cineva care vindea carcasa din fibra de sticla si noi le aranjam restu.Chedere s-au potrivit perfect niste chedere de Dacia.Pe interior era captusita cu fasii subtiri de polistiren lipite una langa alta.O bucata mare de burete a rezolvat interiorul.Ca parbriz am gasit un plastic fumuriu de ma oprea meletia ,indoit la aragaz.O sa caut poze din epoca sa pun aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Ar fi fain,sa ne delectam putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 salut sunt interesat Nu mai retin cind am cumparat carapacea asta. 1990-1993 ? salut sunt interesat de o casca ca cea de mai sus insa modelul fara visor caci a mea a facut picioruse la ultima vizita a unor baieti buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Cateva casti din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Cateva casti din dotare. Cea galbena integrala parca e de cosmonaut,....nu am vazut de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Casca piele si ochelari de protectie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Frumos "suportul" celor două căști:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate