MotĂśrizer Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 se plateste ceva la intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Normal ca se plateste (20 RON) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Normal ca se plateste (20 RON) Ce'o fi asa de normal?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 vineri dimineata sunt available, pana la ora 14.....asa ca puteti suna cu incredere....dar din timp, ca eu stau in codlea.... daca ar fi stat in codlea, pacasac nu s-ar fi plans, ca el e racing :rose: brashov, here we come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Da, nici eu nu inteleg ce se plange asta, din Codlea pana in Brasov e chiar laser drumul, dar amicul nostru Oaca se pare ca este motociclist de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Da, nici eu nu inteleg ce se plange asta, din Codlea pana in Brasov e chiar laser drumul, dar amicul nostru Oaca se pare ca este motociclist de duminica. Da mah, unii se teleporteaza, ce vrei! Poate imi uitati fetele p-acolo. Noi venim sambata dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 nu ma plang mah, tot ce spuneam e sa nu ma sune si sa se astepte ca ajung in 5 minute.Daca suna din vreme , totul e OK..si sper sa nu ajunga pe la 6 -7 dimin .... @ninja - am vazut ca-s cu pile sus-puse , nu facem asa ceva ca nu mai dam ochii cu voi de rusine dupa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 sa-l anuntze cineva pe razvan aka skywalker aka oaca ca se tzine intrunire la brashov weekendul asta, sa aiba timp sa ajunga!!! :D :D :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 jet mah am plecat deja , is pe drum ! Acu' sa te vad pe tine cand ajungi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Acu' sa te vad pe tine cand ajungi . din pacate azi s-a intamplat un lucru tragic: a cedat lantzul meu de pe shadow, comanda e facuta de vro 3 zile pentru un nou kit de lantz, da ashtept sa vina, asha ca ratez brashovu la constantza nu pot sa vin, probleme personale, asha ca ne-om "intruni" la anu shi la multzi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) Ma intereseaza daca merge cineva cu conserva din bucuresti !? Am si eu un cort si 3 toale... Nu am sisy bar sau alte cuiere de agatat si d-aia as apela , daca se poate. @ 200 rol X 2 intrarea??? Hmm... cate beri ....@ Multam , asfalt uscat! Editat Iunie 20, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 din pacate azi s-a intamplat un lucru tragic: a cedat lantzul meu de pe shadow, comanda e facuta de vro 3 zile pentru un nou kit de lantz, da ashtept sa vina, asha ca ratez brashovu la constantza nu pot sa vin, probleme personale, asha ca ne-om "intruni" la anu shi la multzi ani!!! adica arunci cu vorbe grele si apoi te fofilezi? pune o sfoara, un shtramp, ceva.....sau sui pe Ludix si treci la BV .... Hai ca e rost de ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Hai ca e rost de :beer: ! Minti cu nerusinare, io de cand te-am cunoscut nu cred ca te-am vazut vreodata cu berea in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Minti cu nerusinare, io de cand te-am cunoscut nu cred ca te-am vazut vreodata cu berea in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Minti cu nerusinare, io de cand te-am cunoscut nu cred ca te-am vazut vreodata cu berea in gura asta pt ca erai prea matol....... ia uite aici...imposibil sa nu ma fii vazut, ca eram la juma' de metru...dar te-a lasat balta neuronul si nu mai sti nimic... Ploiesti 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Aia ai imprumutat-o ca stiai ca vei fi tras in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 sa-mi bag mana`n gaz, nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 adica arunci cu vorbe grele si apoi te fofilezi? pune o sfoara, un shtramp, ceva.....sau sui pe Ludix si treci la BV .... Hai ca e rost de ! suie-te tu pe ludix shi urca serpentinele cu 30 la ora!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 suie-te tu pe ludix shi urca serpentinele cu 30 la ora!!! Te trag io cu sufa P.S. Cica vin si Timpuri Noi, sambata, inainte de Iris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 dap... o sa fie-o nebunie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 o mare nebunie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 care vii din bucuresti, sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 CAre veniti sambata pe DN1,suntem si noi 2 sau 3 motoare in Breaza,o sa plecam de acolo - 0723626701 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Eu cred ca o sa vin pe Cheia dar nu imi vine sa dau 400 de mii la intrare. Nu stiu ce sa zic... E mult. E posibil sa vin numai pana acolo sa dau noroc cu voi si sa plec.Cu banii astia imi inchiriez ceva o noapte sau beau o lada de beri sau merg vr-o 250 de km. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Eu cred ca o sa vin pe Cheia dar nu imi vine sa dau 400 de mii la intrare. Nu stiu ce sa zic... E mult.E posibil sa vin numai pana acolo sa dau noroc cu voi si sa plec.Cu banii astia imi inchiriez ceva o noapte sau beau o lada de beri sau merg vr-o 250 de km. True ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate