anotimpub Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 SERVICII COMPLETE DE REPART , VOPSIT SI STIKARIT CARENE REALIZAM CAREN DE FIBRA DE STICLA SI IN CURAND SI DE CARBON MODIFICAT CARENE ORIGINALE CU KITURI SPORT SISTEME DE ESAPAMENT INSTALAT STOPURI CU LEDURI MOTOARE PREPARATE DE NOI INSCRIPTIONARI AUTOCOLANT PT MOTOARE INSCRIPTIONARI REFLECTORIZANTE BUGSPOILERE PT NAKEDURI SI ARIPI LATERALE RADIATOR CB URI , , SV , ZR , Z, GSF , GSX, FZ , BANDIT , XJR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 adresa si nr de tel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 salut . m-ar interesa si pe mine un cioc de suzuki sv 650 s , daca aveti mai multe modele , daca faceti si la culoare , nu e neaparat nevoie , si un pret ? daca va dau un model puteti sa-l faceti ? ms anticipat am uitat sa zic ...modelul este din 1999 un fel de galben inspre portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 nr de tel 0723604088 eugen e mail anotimp@anotimp.ro yahoo mess anotimpub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 cioc de SV (sau pinten .. cum o fi in romana) mi-a spus ca aduce si Dan Dobrescu la magazinul de la circuitul de karting. arunca si acolo o intrebare, macar ca sa ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 multumesc mult mihai , am vazut ca ai si tu sv , eu nu il am decat de o luna poate ne vedem si noi vreodata si facem schimb de impresii ...adica sa vorbesti numai tu ca eu nu prea le am id de mess ? merci inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 multumesc mult mihai , am vazut ca ai si tu sv , eu nu il am decat de o luna poate ne vedem si noi vreodata si facem schimb de impresii ...adica sa vorbesti numai tu ca eu nu prea le am id de mess ? merci inca o data yahoo: mihai_pora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 set complet de carene pt aprilia rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 aripi fata pt cbr f2 f3 f4 , zx9r zx6r , gsxr600 , 750 etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 scuter vopsit si stikarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiTzY_ro Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 unde gasesc si io o toba pt o aprilia rs 50 sau un silenser ceva de genu http://www.50cc-motorcycles.com/pictures/a...a/l-rs50-21.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 (editat) Salut pentru suzuki bandit 6oo din 1996 cam cat ar costa un bugspoiler si aripi laterale radiator? fara vopsit. Editat Iulie 4, 2006 de mathe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Cica 200 E bug-ul si 100 aripile. Ar trebui sa-l suni sau sa-l cauti pe messenger ca sa discuti treaba asta, omului i s-a suspendat contul pe-un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Mersi pt indrumare , numai bine cam scump pt o bucata de plastic atat e aproape si originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 cat costa un stop (eventual cu semnala incorporate) pt un CBR 600 F4 din 2000 ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckystrike Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 super tare frate!!! super r1 asta al tau!Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 motoare pregatite in acelas atelier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DID Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 cbr600 convertit in rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 unde e service-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 unde e service-ul ? Brasov eugen 0723604088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark04 Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 (editat) am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine! Editat Octombrie 21, 2006 de shark04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark04 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 colante pt. gsx r600/2001 ; modelul cu telefonica ,suzukisi michelin??????cat ma costa in cat timp le puteti face? SERVICII COMPLETE DE REPART , VOPSIT SI STIKARIT CARENE REALIZAM CAREN DE FIBRA DE STICLA SI IN CURAND SI DE CARBON MODIFICAT CARENE ORIGINALE CU KITURI SPORT SISTEME DE ESAPAMENT INSTALAT STOPURI CU LEDURI MOTOARE PREPARATE DE NOI INSCRIPTIONARI AUTOCOLANT PT MOTOARE INSCRIPTIONARI REFLECTORIZANTE BUGSPOILERE PT NAKEDURI SI ARIPI LATERALE RADIATOR CB URI , , SV , ZR , Z, GSF , GSX, FZ , BANDIT , XJR am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine! smile.gif smile.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 SERVICII COMPLETE DE REPART , VOPSIT SI STIKARIT CARENE REALIZAM CAREN DE FIBRA DE STICLA SI IN CURAND SI DE CARBON MODIFICAT CARENE ORIGINALE CU KITURI SPORT SISTEME DE ESAPAMENT INSTALAT STOPURI CU LEDURI MOTOARE PREPARATE DE NOI INSCRIPTIONARI AUTOCOLANT PT MOTOARE INSCRIPTIONARI REFLECTORIZANTE BUGSPOILERE PT NAKEDURI SI ARIPI LATERALE RADIATOR CB URI , , SV , ZR , Z, GSF , GSX, FZ , BANDIT , XJR STOP PENTRU CBR600F3 98 PE ALB SAU CU LEDURI AI? DACA DA DA UN PRET. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate