Kinu184 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ce material pot folosi pentru izolare fonica la o toba finala...!? In afara de vata de sticla/minerala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 da ce ii in neregula cu vata de nu iti place? se arde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 da ce ii in neregula cu vata de nu iti place? se arde? chiar nu am vazut alt material in vreo toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 ar mai fi tesatura de azbest.dar nici eu nu am vazut altceva decat vata minerala in tobe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Ce material pot folosi pentru izolare fonica la o toba finala...!? In afara de vata de sticla/minerala... Am auzit, nu am si vazut, de toba cu material izolant de la motoarele masinilor. Cica e ignifug, dar nu as putea spune ce fel de material este (vata, spuma, kevlar, habar nu am). Poti verifica macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 12, 2010 Autor Share Postat Februarie 12, 2010 Am avut vata de sticla in toba si s-a mancat intr-o parte.... Am vazut intr-o toba un material ceva gen pasla alba... Nu stiu sigur daca era pasla... As vrea sa gaesc un material care sa antifoneze dar sa fie in acelasi timp si ignifug... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Stie cineva cum se calculeaza eficienta unei evacuari. Vreau sa fac una custom , fara sa ruinez motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Am avut vata de sticla in toba si s-a mancat intr-o parte.... Am vazut intr-o toba un material ceva gen pasla alba... Nu stiu sigur daca era pasla... As vrea sa gaesc un material care sa antifoneze dar sa fie in acelasi timp si ignifug... Pasla aia alba sigur era fibra de azbest. Dar cica nu se mai foloseste nicaieri, pt ca e fff cancerigena (fibrele alea se "desfac" in firisoare minuscule, microscopice, care pot fi inhalate iar odata ajunse in plamani pot duce la aparitia cancerului - asa se zice) si a fost interzisa folosirea ei. (cel putin in UE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Poti sa folosesti Kevlar, rezista la cel putin 260 de gr Celsius, adica mai mult decat suficient. In plus are si proprietati fonoizolatoare. http://cgi.ebay.com/2-Yards-Kevlar-706-Bal...=item439d34c265 Da, acu, tre sa te mance rau sa dai banii pe asa ceva, in loc sa dai fuga la cel mai apropiat magazin de constructii si sa ti cumperi vata de sticla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 pana la urma nu e asa scump dar ai idee cum se comporta montat in evacuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 pana la urma nu e asa scump dar ai idee cum se comporta montat in evacuare? bullet proof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 bullet proof am vata minerala in 3 tobe . 2 la zzr montate de mine acum 2 ani? 1 la 636 . nu a "sarit" din nici una poate la colegu nu a fost bine indesata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 12, 2010 Autor Share Postat Februarie 12, 2010 am vata minerala in 3 tobe . 2 la zzr montate de mine acum 2 ani?1 la 636 . nu a "sarit" din nici una poate la colegu nu a fost bine indesata! Exista si posibilitatea sa nu o fi indesat bine... Daca nu o sa gasesc un inlocuitor tot vata o sa bag... Mesaj completat Poti sa folosesti Kevlar, rezista la cel putin 260 de gr Celsius, adica mai mult decat suficient. In plus are si proprietati fonoizolatoare. Da, acu, tre sa te mance rau sa dai banii pe asa ceva, in loc sa dai fuga la cel mai apropiat magazin de constructii si sa ti cumperi vata de sticla. Se gaseste asa ceva in Romania sau tre sa faci comanda pe ebay... Daca e prin comanda ma las la mana mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 am si eu o intrebare. cand se schimba jiclerele in carburi daca golesti evacuarea? cum iti dai seama ca trebuie jetate carburile? eu am un zzr cu 2 tobe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Ce material pot folosi pentru izolare fonica la o toba finala...!? In afara de vata de sticla/minerala... cu tabla , adica faci un silencer (atenuator de zgomot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 12, 2010 Autor Share Postat Februarie 12, 2010 cu tabla , adica faci un silencer (atenuator de zgomot ) Nu la asta m-am referit... Ma intereseaza un material cu proprietati fonoizolante si ignifug... Mesaj completat Pana la urma m-am hotarat sa folosesc cochilii toplan din vata minerala bazalitica... Am inteles ca ar fi cel mai bun material... Si partea expusa cel mai mult la gaze m-am gandit sa o tratez cu vopsea rezistenta la temperaturi de pana la 800 grade... Sper sa iasa bine...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 am si eu o intrebare.cand se schimba jiclerele in carburi daca golesti evacuarea? cum iti dai seama ca trebuie jetate carburile? eu am un zzr cu 2 tobe... Cand cumperi un kit dinojet vine cu 4 serii pentru 4 setari diferite, adica 1 pt toba stock si filtru stock, a 2-a pt toba stock si filtru sport, a 3-a pt toba sport si filtru stock si a 4-a pt toba sport si filtru sport ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 13, 2010 Autor Share Postat Februarie 13, 2010 Cand cumperi un kit dinojet vine cu 4 serii pentru 4 setari diferite, adica 1 pt toba stock si filtru stock, a 2-a pt toba stock si filtru sport, a 3-a pt toba sport si filtru stock si a 4-a pt toba sport si filtru sport ... Thundere e bun materialul care l-am ales...!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 (editat) Nu la asta m-am referit... Ma intereseaza un material cu proprietati fonoizolante si ignifug...Mesaj completat Pana la urma m-am hotarat sa folosesc cochilii toplan din vata minerala bazalitica... Am inteles ca ar fi cel mai bun material... Si partea expusa cel mai mult la gaze m-am gandit sa o tratez cu vopsea rezistenta la temperaturi de pana la 800 grade... Sper sa iasa bine...! Imi pare rau pt situatie, am vrut sa iti zic sa treci pe la mine ultima oara cand ne-am vazut dar ... Fiind toba scurta si mica face presiune la interior si asta sufla vata, daca vrei poti sa treci pe la mine si ma ocup eu de ea, daca nu incearca sa ii pui intre prima plasa si vata o plasa cu ochiul foarte mic ceva gen 0.3-4-5 mm, asta ar trebui mai tina vata acolo, daca nu ai, nu gasesti sa cumperi sau consideri ca nu are rost sa cumperi 1m patrat pt cativa cm zi-mi si iti dau eu o bucata ... Thundere e bun materialul care l-am ales...!? E acelasi lucru ca si ce ai avut pana acum, doar ca e mai comprimata, ar trebui sa te ajute mult asta. Editat Februarie 13, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 13, 2010 Autor Share Postat Februarie 13, 2010 Imi pare rau pt situatie, am vrut sa iti zic sa treci pe la mine ultima oara cand ne-am vazut dar ...Fiind toba scurta si mica face presiune la interior si asta sufla vata, daca vrei poti sa treci pe la mine si ma ocup eu de ea, daca nu incearca sa ii pui intre prima plasa si vata o plasa cu ochiul foarte mic ceva gen 0.3-4-5 mm, asta ar trebui mai tina vata acolo, daca nu ai, nu gasesti sa cumperi sau consideri ca nu are rost sa cumperi 1m patrat pt cativa cm zi-mi si iti dau eu o bucata ... E acelasi lucru ca si ce ai avut pana acum, doar ca e mai comprimata, ar trebui sa te ajute mult asta. Poai acum am facut toba din teava de inox mai groasa... ar trebui sa iasa marfa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate