suzuki_pill Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 poze cizmele s-au vandut ,anuntul nu mai e valabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) Vand set motor Wossner pentru KTM EXC 300(piston,segmenti,bolt si sigurante),nou evident, la 450 lei(sau schimb pe o roata de spate tot ptr un EXC) Editat Noiembrie 30, 2010 de Str33TwuSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Sunt curios cum arata? Pune un link sau o poza. asa arata. Pret 175 euro cu tva. In loc de rosul ala din spate e tot gri Pe stoc marimea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 asa arata. Pret 175 euro cu tva. In loc de rosul ala din spate e tot gri Pe stoc marimea ta. Doar botosei aveți? Dacă da, cât costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragossss Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 asa arata. Pret 175 euro cu tva. In loc de rosul ala din spate e tot gri Pe stoc marimea ta. multumesc de raspuns, mai astept sa vad ce oferte mai apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoolivan Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 vand tech8 negre noi, in cutie, marimea 10, pret 270 euro fix(1160 lei) probate 15 minute in casa, simi sunt fixe port 43 jumate,44 normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bo_D Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Cumpar janta spate 2.15 r18 id: bogdan_bo_d 0755.02.03.34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Vand CDI Yamaha 600XT model 3TB. 90 euro. 0722675842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragossss Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Cumpar cizme enduro cu soseta din gel. Port 44 la pantofi sport. Contact mess Dragos_8_6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 vand KTM LC4 640 Enduro,fabricatie 2004 sau schimb cu 525EXC /index.php?...=0#entry2643833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 200 exc, fabricatie 2008.Stare excelenta, 3299 euro. Se poate vedea in bucuresti. 0722190813 Mark mark.kvcs@yahoo.com Vandut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Vandut!!! Imi facea cu ochiul motorul tau.Ma gandeam sa vin cu anul ceva mai aproape si sa trec la 2 timpi.Din pacate nu am avut timp sa ma ocup de vanzarea actualei motociclete, si pretul bun la care aveai motorul a facut sa se vanda repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 vand/schimb honda dominator din 93 1600euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Vand KTM 450 exc 2007 ! Impecabila, fara competitii. Vand si echipamentul complet si multe piese !!! Cumparata la 120 de ore, tot ce se poate la ea. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76456-...225#entry395225 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76455-...222#entry395222 numar de contact : 0727342926 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Lamuriti-ma si pe mine ce minunatii se petrec la competitiile astea? E ca in reclama cu snickers de se transforma orice martalog intr-un turbat in momentul cand plateste taxa la o "prieteneasca"? Sau poate o fii CNE-ul nostru mai mult decat stim Editat Decembrie 5, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Cumpar disc spate de frana,pt ktm 640 lc4,an fab 2004. Daca are cineva,pm sau aici.Multumesc Editat Decembrie 6, 2010 de Bog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Lamuriti-ma si pe mine ce minunatii se petrec la competitiile astea? E ca in reclama cu snickers de se transforma orice martalog intr-un turbat in momentul cand plateste taxa la o "prieteneasca"? Sau poate o fii CNE-ul nostru mai mult decat stim Ideea e ca la competitii (nu neaparat CNE) alergi contratimp. Te grabesti. Nu faci enduro "peisagistic". Mergi pe principiul "ori la bal, ori la spital". Stii ca vine o "gondola" si culege pe cei defectati de pe traseu. In concluzie, daca participi la competitii nu devii neaparat "mai superman" da' sigur dai buf cu mobra mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Sincer eu as lua mai degraba un motor plimbat in campionat, daca tot cheltui banii pe taxe, nu-ti permiti sa-ti bati joc de motor si sa te lase in timpul unei etape. Ca sa nu mai zic ca la EX sau pe speciale la enduro, ai cazut=ai pierdut, asa ca nu mi-as face prea multe griji pe tema asta. M-as feri mai degraba de incepatori care le fierb si le trantesc de le iau dracii la fiecare 500m. Mesaj completat Sincer eu as lua mai degraba un motor plimbat in campionat, daca tot cheltui banii pe taxe, nu-ti permiti sa-ti bati joc de motor si sa te lase in timpul unei etape. Ca sa nu mai zic ca la EX sau pe speciale la enduro, ai cazut=ai pierdut, asa ca nu mi-as face prea multe griji pe tema asta. M-as feri mai degraba de incepatori care le fierb si le trantesc de le iau dracii la fiecare 500m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Sincer eu as lua mai degraba un motor plimbat in campionat, daca tot cheltui banii pe taxe, nu-ti permiti sa-ti bati joc de motor si sa te lase in timpul unei etape. Ca sa nu mai zic ca la EX sau pe speciale la enduro, ai cazut=ai pierdut, asa ca nu mi-as face prea multe griji pe tema asta.M-as feri mai degraba de incepatori care le fierb si le trantesc de le iau dracii la fiecare 500m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Sincer eu as lua mai degraba un motor plimbat in campionat, daca tot cheltui banii pe taxe, nu-ti permiti sa-ti bati joc de motor si sa te lase in timpul unei etape. Ca sa nu mai zic ca la EX sau pe speciale la enduro, ai cazut=ai pierdut, asa ca nu mi-as face prea multe griji pe tema asta.M-as feri mai degraba de incepatori care le fierb si le trantesc de le iau dracii la fiecare 500m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Cei care vand sunt tocmai incepatorii care dau cu ele de pamant si le fierb. Nu campionii EX sau CNE. Asa ca mentiunea "nu a fost folosita in competitii" are justificare. Asta nu inseamna sa-i si crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Cei care vand sunt tocmai incepatorii care dau cu ele de pamant si le fierb. Nu campionii EX sau CNE. Asa ca mentiunea "nu a fost folosita in competitii" are justificare. Asta nu inseamna sa-i si crezi. nu it baga nimeni mina in buzunar,iar fiecare apreciaza uzura dupa standardele lui,eu unu daca e rugina multa si depuneri mizerie pe motor cadru cable belite e varza neingrijita poate sa aibe 50h,eu am dat un ktm la 500h jurai cai ca nou de 30h max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Vand casca IXS de Cross/ Enduro. Detalii in semnatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 nu it baga nimeni mina in buzunar,iar fiecare apreciaza uzura dupa standardele lui,eu unu daca e rugina multa si depuneri mizerie pe motor cadru cable belite e varza neingrijita poate sa aibe 50h,eu am dat un ktm la 500h jurai cai ca nou de 30h max. asa e si cu mecanicii, umbla ei peste tot, schimba rulmenti, cuzineti si alte d-astea, ba mai mult, sunt atenti cu uleiul si antigelul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Yamaha SuperTenere, '90, shimbate placute frana, ulei, bujii, etc. Inlocuit saua din poze cu una originala, schimbat esapament cu unul Arrow Paris Dakar,inlocuit releu incarcare cu unul cu aripioare de racire, cauciuc aproape nou pentru spate nemontat. Necesita putina atentie la partea vizuala, de aici si pretul de 1000 de euro, valabil cumva doar anul acesta. Sau schimb cu auto, inmatriculata sau nu, dar in stare buna de functionare. Y!Id- me_zx6r ; 0745 679360. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate