Dan Cata Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Nice... ce unelte ai? Ce poti face? Doar sudura? Taiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Frumos spatiul si se vad toate noi in jur.Cat costa elevatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Binenteles reduceri substantiale pentru motociclistii romani calatori pe langa Rotterdam.Mesaj completat de doua zile(scurte) ma chinui sa montez elevatorul, nu-i cel mai usor lucru de facut singur fff frumos , scule bune ,da ce nu gasesti pe acolo un crestin sa te ajute la amenajare ? daca spui ca dai un farfurie de mincare si un pat cald poate vine vreunul din tara sa te ajute . cu debitarea te poti ajuta de un plasmacutter . spor la treaba si la cit mai multi clienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 As vrea eu plasma si cnc-ul daca le mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 o sa isi scoata banii elevatorul ala , cam banuiesc eu ce o sa faci cu el , bagi masina pe el scoti uleiul si arzi suduri la bai , dar acum intrebare au aia gropi pe acolo sa sparga baile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Servis auto/moto si sudura binenteles, ieri am preluat spatiul Ba omuleeee! M-as muta in garajul tau ! Se pune ? Editat Ianuarie 22, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Ba omuleeee! M-as muta in garajul tau ! Se pune ? :) Tare asta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 E un pic cam micut spatiul , elevatorul a fost fix 1000 de europeni, CHINA, sper sa nu se surpe pe mine chiar din prima Multumesc mult pentru raspuns si spor la treaba!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 vin si eu din urma cu o poza facuta anul trecut. TNG-ule, frumos garaj ai mestere......felicitari spor la munci in noul sezon si bafta la clienti. am schimbat locatia, am sa revin cu poze cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 lol, nu prea cred ca o sa sudez bai de ulei.. sunt cateva gropi pe aici, am vazut saptamana trecuta una in Haga , in schimb sunt infernal de multe speedbumps, ala de le-a inventat ar trebui executat.Ideea cu elevatoru.. e mai mult pentru mine si masinile mele, daca apar clienti e ok, daca nu la fel de ok si vreau sa restaurez un SL 300 tot pentru mine:) @pantera.. cum sa nu se puna , da hai ca am vazut garaje mai cochete in RO , aici nici macar n-am loc de un elevator moto felicitari!! e foarte ok spatiul. unde in Rotterdam? pana la urma cred ca vin sa te vad eu, si asa nu am fost demult in Rotterdam. pat ai? Ilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Mesaj completat Editat Februarie 22, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Ce motocicleta ati facut-o bucati ? Honda CB ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Ce motocicleta ati facut-o bucati ? Honda CB ? in 28 spre 29 august 2010 a fost furat de sub geamul camerei noastre si a fost gasit dupa o saptamana 2 cartiere mai incolo in stare destul de nasoala, dar ma bucur ca l-am recuperat pentru ca 90% din motoarele furate aici nu se mai gasesc. cred ca nu stiau ce fura. Cum Ice-Man avea nevoie de el ca sa mearga la munca, l-am reparat in 2 nopti, desfacut complet, verificat, schimbat garnituri, ulei, bujii, curatat si revopsit in 24 de ore de munca. Ziua era la servici, noaptea in garaj, in 2 zile a fost iar pe drum. Mesaj completat ca sa fie lucrurile clare, atunci locuiam intr-o zona plina de romani, dupa incident ne-am mutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Acum c alucrurile sunt clare, ce ai constatat? Ca romanii sunt hoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 . . . l-am reparat in 2 nopti, desfacut complet, verificat, schimbat garnituri, ulei, bujii, curatat si revopsit in 24 de ore de munca . . . Foarte tare ! Fara sa te superi , pe mine , a fost un Team Work foarte reusit ! Eu incep sa . . . . sa ma ascund ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 sincer? a fost naspa si foarte obositor... nu-mi vine sa mai fac asta prea repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Acum c alucrurile sunt clare, ce ai constatat? Ca romanii sunt hoti? Poi unii sunt... Dar acum ca s au mutat intr-o zona plina de tigani, pot spune - in mod clar - ca nu vor mai fi furati de romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Si asta a ajuns locul meu preferat din casa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salutare, Cam asa arata service-ul meu Sper sa va placa si daca aveti chef sunteti bineveniti. Cafeaua si sfaturile sunt gratuite, cateodata si berea. Sa auzim numai de bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 M-am pricopsit si eu cu garaj de ceva timp, si cum la moto nu (mai) am ce repara.. am facut o mica treaba la masina. Schimbat azi de dimineata cureaua de accesorii... cea veche incepuse sa chiuie si cum tot aveam una noua cumparata de ceva timp am zis ca ar fi cazul sa o schimb. Operatiune desfasurata singur fara nici cea mai mica problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 19, 2011 Autor Share Postat Martie 19, 2011 (editat) Deci cureaua de accesorii inseamna roti, una alta, nu? Editat Martie 19, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Ca sa ajungi usor la ea trebuie data jos roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 masina am vandut-o. ia uitati ce scutere are baiatul aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Cateva detalii din garajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate