Ravenitza Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 stiu ca asta nu e macheta, dar mie imi place...am primit-o cand am facut 20 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 /index.php?...st&p=577944 cu completarile de rigoare ... 61 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) I BOXER BMW : R1150 R1200 a 3-a nu stiu ce model e ca am cutat pe net si n-am gasit-o asa ca mai pun si o poza fata poate o stiti voi AAAA VA ROG DIN SUFLET, DACA STITI DE UNDE POT LUA CEVA SIDECAR MODEL BMW SAU ZUNDAPP DATI PM!!! Editat Aprilie 12, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 a 3-a nu stiu ce model e ca am cutat pe net si n-am gasit-o asa ca mai pun si o poza fata poate o stiti voi Este un BMW 1200 LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 DEOCAMDATA ATIT DAR MAI COLECTIONEZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Ce colectie misto.. Eu mai am pe acasa un tractoras cu remorcuta,nu vrei sa ti-l dau la schimb pe tir?Hai te rog eu... Si acum vorbind serios,am o honda cbr 900rr fireblade de la welly,si vreau sa o dau la schimb pe un chooper sau ceva clasic?Este cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Eu am 3 machete, da trebuie sa m-ai "largesc" colectia, de fapt sa o fac sa devina o mica colectie.Am: Hayabusa, ZX10R si R1.(hehehe de ar fi adevarate ) Sper ca n-am postat mai demult aici Editat Aprilie 26, 2007 de BlackCrown Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Colectia mea ...deh sunt la inceput: yamaha r1, honda cbr f4i, suzuki hayabusa, ducati 999s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 aste-as ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LIVIU17 Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 HONDA CBR 600RR ---------------- ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) Astazi mi-am imbogatit colectia cu o Honda GoldWing de care sunt tare mandru...mai este si rosie pe deasupra In curand si poze Editat Mai 4, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olaf The Viking Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Eu am profitat de promotia acordata de importator si m-am aruncat in choppere. E adevarat ca ma chinui sa-mi aduc din Germania un BMW 650 dar chopperele sunt visul meu de cand eram mic. Pacat ca nu merg si pe drumuri forestiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 azi am achizitionat F-ul dupa o ravasire pe rafturile OMV de la stanga la dreapta CBR XX, VFR, RR 6oo, CBR F, si CBR-ul telefonica honda only Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) eu am un Porsche gt3 ,scara 1:18.Daca vedeti undeva,candva un SL55 AMG,spunetimi si mie a,motociclete n am.inca. Editat Iunie 10, 2007 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Colectia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 ultima mea achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 am si eu vreo 30 de machete maisto, dar acum sunt in zugraveli s toate sunt parcate frumos intr-o cutie. revin cu poze dupa ce termin cu zapaceala din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 am mai adaugat la colectie: honda cbr 600 rr (neagra), honda cbr xx blackbird, benelli tornado, aprilia rsv mille, honda rcv211 repsol (hayden) si va urma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Colectia mea--numa cruisere, clar. Inca fo 3,4 si cam gata, ca deja mi-am disperat nevasta cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 As incerca sa pun si eu colectia pe net, da sunt multe poze.... Sunt in jur de vreo 90 de machete moto. --- Mesaj completat în 08 Oct 2007 16:10 -------------As incerca sa pun si eu colectia pe net, da sunt multe poze.... Sunt in jur de vreo 90 de machete moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Fa upload la imageshack.us E permisiv si poti urca multiple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 - Asta mi-am luat-o pe cand cautam ce motor sa imi iau si ii innebuneam pe toti cu cereri de sfaturi - Asta am luat-o acu' cateva zile, ca deh, imi trbuia si miniatura ei Asa o fi fost si motorul cand a fost mic?!?! - Si astea sunt prima mea dragoste in materie de machete. La fiecare cumparatura din Carrefour, mai bagam cate o d'asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Motopârțâitoarea mea la scară mai mică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate