PepsiMan Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 ultima mea achizitie De unde ? De unde? Ce scara? Ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 @lupalb: prima n-ar trebui sa lipseasca din cele cateva care se mai incadreaza in derogarea sotiei si daca tot m-apuc de postat, mai pun doo: CS-ul - favorita mea personala si inca o roscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 si ale mele... in sfarsit, am terminat cu renovarea, iar machetele au fost primele care si-au reluat locul pe raft. enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Mai multe aici: http://profile.imageshack.us/user/george46/ Editat Octombrie 16, 2007 de george46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Ale mele Buse si ''calutzi'' de-a lui doctoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 1 bucata Gixxer de 1000 si 1 bucata Duacati 999. --- Mesaj completat în 22 Oct 2007 18:05 -------------1 bucata Gixxer de 1000 si 1 bucata Duacati 999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Mda ma pot mandrii si cu alea mele HAMAHA ieR 1 HAPRILIA RSV WAKASAKI ZR 10 R ZUZKI jeSeX-R K7 WAKASAKI ZX9R (1998) --- Mesaj completat în 23 Oct 2007 10:57 ------------- Ale mele Buse si ''calutzi'' de-a lui doctoru' Vreaaaaaaaaauuuuuuuuu si eu ca alea taleeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Am o intreaga colectie dar acum o prezint pe ia, pentru ca este un model mai special si o am cu mine la birou. Toti colegii vin in pauza sa se joace cu ia si ma ajuta sa lucrez mai repede chiar luna trecuta am fost in frunte cu 1180 de cazuri fata de colegul meu care s-a situat pe locil doi la doar 583 de cazuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 De unde le cumparati fratilor ? Ca eu am numai chinezarii din plastic prost si motor + roti ajutatoare, dar si pentru alea tre' sa fac cerere la junior sa mi le dea... Oricum, nu sunt cine-stie-ce... Ale voiastre arata super si pun pariu ca sunt facute foarte bine... Vreau si eu. De unde cumpar... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Majoritatea de la benzinariile mai "rasarite" gen MOL sau OMV dar si prin magazinele de jucarii (ma refer iarasi la cele mari de prin marile magazine). Acum depinde de unde esti, dar nu sunt greu de gasit mai greu e sa te decizi pe care sa o alegi cand ajungi in fata standului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Merci Eliza, numai dupa jucarii nu ma uitam eu in benzinarie ! De-acum, incolo o sa iau in calcul si acest aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Am o intreaga colectie dar acum o prezint pe ia, pentru ca este un model mai special si o am cu mine la birou. Toti colegii vin in pauza sa se joace cu ia si ma ajuta sa lucrez mai repede chiar luna trecuta am fost in frunte cu 1180 de cazuri fata de colegul meu care s-a situat pe locil doi la doar 583 de cazuri . deci am tot cautat replica rossi dar nu am gasit asa ca te rog frumos sa imi spui daca nu`s camm indiscret de unde ai cumaprat`o ..sunt din buc asa ca nu ar trebui sa imi fie greu sa o gasesc .. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 daca vedeti Suzuki RF sau Honda CBR-F4i leeeeeeet me know!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 2 Machete Hayabusa identice primte cadou de aceeasi zi de nastere de la 2 persoane diferite din 2 orase diferite. Una a fost kit si am facut-o din bucati.. super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 deci am tot cautat replica rossi dar nu am gasit asa ca te rog frumos sa imi spui daca nu`s camm indiscret de unde ai cumaprat`o ..sunt din buc asa ca nu ar trebui sa imi fie greu sa o gasesc .. ! eu le-am primit din Italia.Daca primesc dublura te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 eu le-am primit din Italia.Daca primesc dublura te anunt sper sa nu ma jupoi de viu daca or sa vina ..... ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 sper sa nu ma jupoi de viu daca or sa vina ..... ms mult Crezi ca ma pot imbogati de pe urma ta? Doar nu crezi ca o sa iti iau bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Am fost mai devreme la benzinaria Petrom-V de la Costin Georgian (capatul lui 102) si nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Am fost mai devreme la benzinaria Petrom-V de la Costin Georgian (capatul lui 102) si nu am gasit nimic. incearca OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 OMV simplu ? Pai nu prea am mai vazut d-astea... Stiu ca Petrom-V sunt fostele OMV sau ma insel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 OMV simplu ? Pai nu prea am mai vazut d-astea... Stiu ca Petrom-V sunt fostele OMV sau ma insel ? PETROM _V sunt fostele PETROM transformate dupa cumpararea de catre omv a Petrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Stiu asta insa nu am mai vazut OMV-uri clasice... Ai idee, cel de la Electroaparatj din Pantelimon a ramas OMV clasic ? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) uite @smok3 calendarul 2008 al Doctorului :ok:Suze pt off topic Editat Octombrie 24, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) uite @smok3 calendarul 2008 al Doctorului :ok:Suze pt off topic Vreauuuuuuuuuuu si eu machetaaaaa cu doctorasulllllllllllllll de mult imi doresc si nu am gasit nu mi`a sarit nik in ochiiiiiiiiiiiiiii ( sa nu mai vb ca mi`as dori si un calendar Vale ...Vale Valeeeeeeee e Editat Octombrie 24, 2007 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) Uau ! Te cred pe cuvant ! M-ar interesa si pe mine de unde l-ai luat, cu ce scor si daca aveau si R 80 GS sau R 100 GS PD ? Una peste alta, sa o stapanesti cu placere ! cauta aici ca de ei e fabricat . http://www.tamiya.com/ .. nu am vrut sa zic asta asa tarziu dar acum am citit Editat Octombrie 24, 2007 de AlexaAndra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate