johnyebravo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) cine vrea un 'indian four', ala verde din poza, scara 1:18? este nou in cutie le-am luat pe amandoua: indian chief-rosu si indian four-verde dar pe four il mai am. se da la primul interesat si cu propunere de pret acceptabila...de preferat din Buc sa il dau personal. Editat Aprilie 26, 2010 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Eu eu eu... Sunt din Bucuresti, ofer 30 de lei (am gasit-o cu 5 euro pe ebay) - as da mai mult dar am alte prioritati- sau iti ofer 3 dubluri (Maisto simple -sigilate) vezi in okaziile mele (in semnatura). Editat Aprilie 26, 2010 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Eu eu eu... Sunt din Bucuresti, ofer 30 de lei (am gasit-o cu 5 euro pe ebay) - as da mai mult dar am alte prioritati- sau iti ofer 3 dubluri (Maisto simple -sigilate) vezi in okaziile mele (in semnatura). Ok Daca aveai vre-un ciopar mergea schimbul. Dar este o mica problemuta, trebuie sa astepti pana vineri cand imi vin la posta. Sau daca nu vrei sa astepti ti-l dau pe cel din vitrina ca a fost tot nou. Mesaj completat aici /index.php?...814&st=1470 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 sau eu....ofer doua Harley-uri: un nighster si un v rod la schimb . Sau la aceiasi valoare contra unui dragstar 650. Tot din Buc sunt si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) OkDaca aveai vre-un ciopar mergea schimbul. Dar este o mica problemuta, trebuie sa astepti pana vineri cand imi vin la posta. Sau daca nu vrei sa astepti ti-l dau pe cel din vitrina ca a fost tot nou. Mesaj completat aici /index.php?...814&st=1470 Deci ramane la 30 lei? Astept pana vineri nu este problema, oricum eu nu am vitrina gata si le tin ambalate si ascunse de praf Editat Aprilie 26, 2010 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Buna, Vreau si eu machete pt Yamaha R6 din 2002 si Honda Horbet din 2000 Unde gasesc si la ce pret? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Buna, Vreau si eu machete pt Yamaha R6 din 2002 si Honda Horbet din 2000 Unde gasesc si la ce pret? Multumesc http://cgi.ebay.co.uk/Blue-White-YAMAHA-YZ...=item35a7943041 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Blue-White-YAMAHA-YZ...=item35a7943041 hehe, multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 caut si eu un hd night train 1/18... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Night train http://cgi.ebay.co.uk/Maisto-Harley-Davids...=item2559ef6917 http://cgi.ebay.co.uk/2008-Harley-Davidson...=item5191cb4d9a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) ete ca eo nu le-am vazut p-alea. mersi jb ! Editat Aprilie 28, 2010 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Indian four. Indian chief. Harley davidson duo glide 1962 - dezasamblata Mesaj completat Ce american chopper??? Uitati aici constructor de motociclete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Încă două machetuțe achiziționate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) @johnyebravo - Multumesc pentru Indian ! Superb Harley-ul pozat in etapele de asamblare Am de vanzare urmatoarele machete: Kawasaki ZX12R Kawasaki KX250F Yamaha YZF R7 Yamaha FJR 1300 Kawasaki ZX14R Beneli 1130 Triumph Daytona 675 Yamaha YZ450F Suzuki SV650S Ducati 1098S Machetele sunt noi, sigilate, fara stand marca Maisto - Pret 15 lei/buc. Pun poze diseara. Editat Mai 10, 2010 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Dragii mei colectionari de machete moto, va rog sa ma ajutati!!!! Va roooog!!! Pe 20 mai e ziua prieteneului meu si caut macheta de hayabusa de mai mult de o luna de zile si n-am gasit la nici un magazin, la nici o benzinarie... am incercat si la distribuitorii de jucarii, dar nu mai au hayabusa.... Avem toate machetele de la maisto care se afla in comert, cele care se ansambleaza, dar el vrea hayabusa...ce-i drept, vrea o hayabusa la dimensiune reala...dar n-am de unde atatia bani, ca si d-aia i-as lua. asa ca, inca o data, VA ROG sa ma ajutati!!! Va multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Cauti o macheta care se asambleaza? Sau o macheta Hayabusa standard? Am una scara 1:18, gri-albastru. Daca e ceea ce te intereseaza, ridica doua degete. Ti-o trimit gratis, iti platesti doar transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 de busa vad mereu in real, argintie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Cauti o macheta care se asambleaza? Sau o macheta Hayabusa standard? Am una scara 1:18, gri-albastru. Daca e ceea ce te intereseaza, ridica doua degete. Ti-o trimit gratis, iti platesti doar transportul. noi le avem pe cele care se ansambleaza. ideea e ca mi-ar placea orice model sa-i dau acum, si cu un biletel de dragoste... ... in care sa-i spun ca daca as fi fost si eu vreo "fata lu' tata si de bani gata" ii luam ultimul model de busa, scara 1:1. Ce inseamna transportul? Mesaj completat de busa vad mereu in real, argintie. multumesc! te rog sa-mi spui in care dintre magazinele real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 noi le avem pe cele care se ansambleaza. ideea e ca mi-ar placea orice model sa-i dau acum, si cu un biletel de dragoste... ... in care sa-i spun ca daca as fi fost si eu vreo "fata lu' tata si de bani gata" ii luam ultimul model de busa, scara 1:1. Busa ti-o pot trimite eu. Biletul il rezolvi tu. Ce inseamna transportul? Aprox. 20-25 lei, cu Fan Courier-ul. Daca ti-o trimit maine, marti e la tine. Ajunge in timp util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Busa ti-o pot trimite eu. Biletul il rezolvi tu. Aprox. 20-25 lei, cu Fan Courier-ul. Daca ti-o trimit maine, marti e la tine. Ajunge in timp util. bine atunci! inca odata iti multumesc!!! iti trimit adresa mea in mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Sent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Sent. inca odata MULTUMESC!!!! i-a placut foarte mult!!!!!!!!!! acum tot mai caut o busa ansamblabila... dar micuta busa de la tine a ajuns cand trebuia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Cu placere. Ma bucur ca i-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Greeu, tare ni-i de greeu. Se zgarcesc rau la categoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Tinand cont ca lista prioritatilor s-a schimbat, sunt nevoit sa renunt cu parere de rau la toate machetele Modelele si preturile se gasesc in prima poza. Nu negociez la pret M-am chinuit prea mult sa le procur Prioritate au cei din Bucuresti Nu ma intereseaza schimburi In pret nu este inclus transportul in tara. Contact: PM Id:timmyadrian tel:0724.361.215 sau 0767.346.523 Poze cu toata colectia -> click aici Majoritatea machetelor sunt noi, neexpuse in vitrina/raft (praf). Unele mai au cutiile originale altele nu. Cele sh care nu au cutiile sau tipla originala sunt invelite in servetele sau hartie igienica si depozitate cu grija in diferite cutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate