Arthur E Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Artur... ai aceasi ghinoin ca si mine. Degeaba sunt modele super cunoscute nici dracu nu face machete despre ele. Asa eram cu Diva si asa sunt cu CBF-u ... si nu gasesc nici pt Vectra ( uite pt tine totusi: http://www.ebay.de/itm/1-18-Honda-750-Africa-Twin-Barry-Bagar-1993-JOE-BAR-01929-/150984907784?pt=Standmodelle_Baus%C3%A4tze&hash=item232766dc08. E frumoasa si asa , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Va salut,am de vanzare 30 modele moto 1:18 si 1:12.Sunt pasionat de foarte mult timp. Modific machete moto 1:18,1:12(revopsit,alte jante,stickere etc). Daca cineva este interesat de vreo motocicleta,dati mi mp. Am sa pun si lista zilele astea. Editat Mai 29, 2013 de neamtu99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Salut, Vand ce se vede in imaginile de jos. 30 bucati cu bonus aia mare. Le dau pe toate impreuna! Nu vreau sa le dau pe bucati ca ma intereseaza sa ma scap de ele repede. Motivul vanzarii este mobilitatea, in fine detalii daca ajungeti la mine Pret 450 lei, adica 15 lei bucata. In functie de cat de treaba esti ai sansa de a negocia pretul. 0724929828 - Hora. Asfalt uscat! P.S. Praful de pe ele este inculs in pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danneagu90 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Cumpar macheta moto SUZUKI GSXR SRAD. De preferat Rosu - Negru. Astept PM pt cei care au...Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 e bun¿ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Am 28-29 de bucati primite cado' de ziua mea.poze in curand,cateva bucati o sa le donez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danneagu90 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 e bun¿ Nu ioana acesta este modelul dupa 2000. Eu il vreau pe cel din 96' - 00'. Multumesc oricum si mai astept poate are cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Salut am atasat o mobra modificata de mine dintr-o jucarie chinezeasca.....si o sculptura facuta de mine. Si inca una. Am mai postat inainte si alte machete....pe acare ori le fac de la zero ori le modific. Sper sa va placa. Multumesc si pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 machete scala 1/24.se vinde tot...25 lei buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Salut, o macheta pentru suzuky bandit ma intereseaza? Daca ma poate ajuta cineva sa dea un pm. Mersi Asfalt uscat! Editat August 2, 2013 de mytyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 buna.am eu 3 machete de suzuki bandit.modelul de 400cmc,culoare neagra(scala 1-18),modelul de 600cmc,culoare rosu(scala 1-18) si modelul de 1200cmc,culoare albastru(scala 1-24).pretul e 25 lei plus posta.daca te intereseaza,lasa un mesaj pe forum.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Scara...asa se numeste, nu scala! Asta conform DEX...si in cazul in care vorbim pe-un forum romanesc! Scuze de interventie, dar vad ca se ingroasa gluma datorita unora care vorbesc din basme, sau au evitat BAC-ul (da, ala de la Calarasi )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 dl meu,eu nu am evitat bacul.chiar am luat o medie mare...asta in nurma cu ceva ani,cand inca se facea scoala...apoi,am mai invatat in niste scoli ,vorba aia...inalte.nu spun asta sa ma laud,o spun asa ca sa va dati seama ca nu vorbesc din basme.intamplator,marea majoritate dintre machetele de moto si masini au fost achizitionate din strainezia...iar pe ambalaj scrie SCALA,NU SCARA.recunosc,e si greseala mea ca am scris scala,dar asa sant obisnuit.multe multumiri pentru atentionare,iar de acum inainte voi rectifica anuntul...dau o bere cand ne vedem.e de mult promisa...inca de la intrunirea de anul trecut de la nandru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Atentionarea era pentru toti, nu neaparat pentru tine...fiindca daca citesti posturile anterioare o sa vezi ca si altii foloseau aceeasi exprimare gresita. Iar despre scoli si inaltimea lor...las-o balta! Discutam anul asta, peste doua saptamini, la Deva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Caut de cateva luni macheta Honda Hornet, dar prin magazine n-am gasit. Are cineva de vanzare? De preferat modelul 2003-2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Are cineva macheta Hayabusa rosie - <2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 se mai adauga una.pret 6o lei. am o macheta honda transalp 650,1-18,model 2000,culoare argintie.pret 35 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Salut! Are cineva de vanzare o macheta Yamaha FZ6 ? Tot caut prin magazine si nu gasesc deloc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 am eu FZ 1 daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ioana, ai avea așa ceva? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 am eu FZ 1 daca te intereseaza. Multumesc mult, dar vreau FZ 6. Valabil in continuare, are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ioana, ai avea așa ceva? Mulțumesc! asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Ioana, ai avea așa ceva? Mulțumesc! asta e... Mulțumesc, cred că ai răspuns altcuiva, ăla nu-i MZ nici să-l... faci! Editat Septembrie 21, 2013 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 asta e... Este foarte frumoasa macheta , dar eu vreau FZ6. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Mulțumesc, cred că ai răspuns altcuiva, ăla nu-i MZ nici să-l... faci! nu era vorba de mz,noi discutam aici de fz.dar daca te intereseaza,am si mz...acum depinde de modelul cautat de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate