BikerXX Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Fiind nascut in familie de bemvisti postez si eu o lista cu ce machete am: Bmw C1 Bmw F 650 ST Bmw F650 CS Bmw F 650 GS Bmw F650 GS DAKAR Bmw R 75/5 Bmw R 100 RS Bmw R 1100 RT Bmw R 1100 RT Polizei Bmw R 1100 RT Polizei Stradale Bmw R 1100 GS Bmw R 1100 RS Bmw R1150 RS Bmw R 1200 CL Bmw R 1200 C Bmw R 1100 R Bmw R 1150 R Bmw K 1200 RS Bmw R 1150 GS Bmw R 1200 GS Bmw R 1200 GSA Bmw R 1100 S Bmw K 1200 S Bmw HP2 Sport Bmw K 1300 R Bmw S 1000 RR Bmw R 1200 RT Police Bmw R 60-2 Gendarmerie (1960) Sper la cat mai multe dar din pacate nu prea mai gasesc.... F 650 ST nu ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 F 650 ST nu ai Vezi ca are, la pozitia a doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Pariem ca nu e ST? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Asa zice apropitaru'...din poza pare a fi prima...dar de pe troaca mea nu mi se alege mare lucru...iau de bun ce zice omu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Am organizat un concurs pe pagina mea de facebook pentru accesorii machete si premiul este o remorcuta moto in care se pot pune 2 machete moto cu dimensiunile 1:12. Principiul este simplu - like la pagina si share cu privacy: public. Cine este interesant gaseste mai multe info aici: https://www.facebook.com/Printed3DAccessories/ Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Decembrie 30, 2015 Share Postat Decembrie 30, 2015 (editat) Salut, @DStar Esti dispus sa dai macheta asta? 108 Yamaha FZ1 Fazer naked Aveam o lista cu toate machetele mele. O caut si o pun aici. Poate facem un schimb. Si mai caut o macheta de FZ6. Poate are cineva sau imi spune de unde sa cumpar. Multumesc ! Editat Decembrie 30, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 se pare ca stagneaza acest topic...incerc sa il reimprospatez eu.am gasit pe un site din italia urmatoarele machete moto clasic.problema e transportul,care e scump.daca mai sant persoane interesate sa facem o comanda comuna,si impartim taxele transport.alta problema e pretul machetelor.prea putini sant cei care dau pe o macheta 13 eu fara transport.majoritatea prefera rebuturile de 20-25 lei de la maisto.iar ptr pretentiosi,se gasesc 3 modele honda transalp scara 1-18.dar in argentina.cu transportul pana in ro,ajung o caruta de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstef_is Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Nu sunt foarte pretentios, dar as vrea sa vad linkul din Argentina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 nu am link-ul.cand ajung in tara iti fac foto la macheta mea de transalp 1-18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 se pare ca stagneaza acest topic...incerc sa il reimprospatez eu.am gasit pe un site din italia urmatoarele machete moto clasic.problema e transportul,care e scump.daca mai sant persoane interesate sa facem o comanda comuna,si impartim taxele transport.alta problema e pretul machetelor.prea putini sant cei care dau pe o macheta 13 eu fara transport.majoritatea prefera rebuturile de 20-25 lei de la maisto.iar ptr pretentiosi,se gasesc 3 modele honda transalp scara 1-18.dar in argentina.cu transportul pana in ro,ajung o caruta de bani Ce ai pus aici sunt 1:24 din colectia Atlas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 da,1-24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) Pariem ca nu e ST? scuze@Kevinn dar nu am vazut postul tau. Este ST dupa carenajul de sub rezervor. Eu am avut f650 funduro '95 Editat Februarie 23, 2016 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu acel carenaj face diferenta intre ST si Funduro simplu Aripa rotii fata, ghidonul, indicatoarele de pe bord, roata fata in sine (18 vs 19) etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 eu ma refeream la macheta nu la motor in sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Cumpar 2 machete moto.nu stiu daca s-au facut ,dar eu unu nu am gasit oe nicaieri. Yamaha r6 1999-2002 Honda cbr f2 1991-1994. Mesaj aici sau pe privat. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Din curiozitate : http://www.diecastmodelswholesale.com/honda-motorcycles/ » Post actualizat in 10 Aug 2016 08:47http://www.replicars.com.au/MOTORCYCLES-V-ROSSI.71.0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 (editat) Am si eu cateva machete mici dupa M1-uri, dar si ceva simpatic de tot, o macheta din lego care e marisoara. Ca asta din poza doar ca nu e poza ei e luata de pe net. Cand invarti roata spate se misca si pistoanele in motor ) Editat Ianuarie 17, 2017 de NeoZealot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Sunt foarte multe jocuri de la LEGO care acum sunt mult mai dezvoltate. Masini de spalat care chiar functioneaza, macarale, masini, motociclete, etc. Toate sunt pentru dezvoltarea copilului, se organizeaza diverse grupe pe clase de varsta si acolo fac chestiile astea. E o chestie introdusa de afara, prima data pusa in practica in Israel si in parteneriat cu LEGO. Tot de acolo face partea si motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Da, sunt din astea de la Technic http://www.noriel.ro/lego-technic-bmw-r-1200-gs-adventure-42063 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) Harley scara 1/10 de la Maisto; Suspensie fata (springer functional), spate, transmisie finala pe curea. Pacat ca e scoasa din productie de ceva vreme. Editat Iulie 11, 2017 de vali_slayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Aveti idee unde gasesc macheta de Bmw F 800 Gs...ca tot am cautat si nimic. Am gasit ceva prin UK da ff scumpa, gen 100 si ceva de euro. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haramantola Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Salut .Este la reprezentanta bmw cu 375lei impecabila cu spite disc frina din otel ..genti lant cricuri cu arc etc foarte bine lucrata ....o am acasa exact modelul tau din imagine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Am avut nevoie de un Hornet 07 rosu. Din pacate nu am gasit pe nicaieri decat galben. Asa ca ... Deci o punga mai tare cu care am ferit componentele pe care nu le-am dezasamblat si un spray acrilic. Partea buna e ca logo-ul Honda de pe rezervor a ramas vizibil, ceea ce nu ma asteptam Cam atat. Hai ca sezonul bate la usa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Asa...de ridicat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wlaad Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Salutare, Am tot cautat, ca si alti colegi, fara succes, o macheta de suzuki v-strom, nu am gasit de niciun fel, stie cineva daca exista? M-ar mai interesa de asemenea, daca are cineva de vanzare machete de Honda Varadero, Yamaha TDM, BMW f650 gs si Honda Transalp si Africa Twin. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate