dead_man_walking Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 articol despre Emanuel Gyenes: http://www.autof1.ro/index/Inca_un_rom226n...rtul_Raliu.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Prezenta lui Emanuel Gyenes la Dakar a fost confirmata intr-un cadru oficial Trei din concurentii romani s-au antrenat in Tunisia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 succes si mult noroc ca au nevoie de asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Luni dimineata il aveti pe Mani la antena 3 (in jur de ora 11.00) si la pe la 18.00 la tvr1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Luni dimineata il aveti pe Mani la antena 3 (in jur de ora 11.00) si la pe la 18.00 la tvr1 inregistreaza si tu si pune pe youtube. Unii muncesc la orele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Poze din stagiul de pregatire din Tunisia. Editat Octombrie 30, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Nitescule, tu esti un tip fain, si ne zici la toti cand sa ne uitam la teveu. Ar trebui sa fii mai putin de treaba si sa ne tragi si cate o scatoalca peste cap (cel putin mie) ca sa nu uitam de la mana pan'la gura (mai ales eu). Noroc cu nevasta, asa ca am prins ultimele 3-4 minute, da' incerc sa vad la noapte in reluare "Dis de seara". Sasa25, rogu-te baga si niste "titraje", ca nu toti ii stim pe cei din poze, dar vrem sa invatam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Nitescule, tu esti un tip fain, si ne zici la toti cand sa ne uitam la teveu. Ar trebui sa fii mai putin de treaba si sa ne tragi si cate o scatoalca peste cap (cel putin mie) ca sa nu uitam de la mana pan'la gura (mai ales eu). Noroc cu nevasta, asa ca am prins ultimele 3-4 minute, da' incerc sa vad la noapte in reluare "Dis de seara". Sasa25, rogu-te baga si niste "titraje", ca nu toti ii stim pe cei din poze, dar vrem sa invatam. Ok asta este.Daca nu ati prins emisiunea de la antena 3 (asta se rezolva ca primesc inregistrarea) si tvr1 are reluare marti la 12.00. Va informez ca filmul prezentat la antena si la tvr poarta semnatura 2Roti,Acest film poate fi descarcat de pe www.dakar.ro in cateva zile.La fel si inregistrarile de astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Emanuel Gyenes concurent in versiunea romaneasca a “Race of Champions” www.dakar.ro Sambata 25 noiembrie la Sibiu, pilotii din Campionatul National de Raliuri si-au dat intalnire pentru a participa la evenimentul cunoscut drept versiunea romaneasca a celebrei “Race of Champions”. Desi este campion national de enduro cross si concurent in editia 2007 a Dakar-ului, Emanuel Gyenes a acceptat invitatia de a participa ca si concrent la evenimentul din Sibiu. Mani va trece din pozitia de pilot in cea de copilot si se va afla pentru prima data in viata intr-o masina de raliu. Castigatorul Red Bull Romaniacs va fi copilotul lui Vlad Terzi, cei doi urmand sa concureze pe un Mitsubishi Lancer Evo VII. Pentru ca se vrea a fi un important eveniment de motorsport, competitia de pe circuitul de autocross din Sibiu il are ca invitat special pe Manfred Sthol – ocupantul locului cinci in clasamentul general al Campionatului Mondial de Raliuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 legat de participarea romaneasca la Dakar ... Marcel Butuza a terminat luna asta raliul UAE Desert Challenge pe locul 19 - http://www.uaedesertchallenge.com/uaedeser...esults2006.html Eu o consider o performanta f mare. Dupa 6 zile de raliu in desert a avut doar 4 ore in urma castigatorului Marc Coma. FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Bafta multa celor 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 Mani Gyenes a trecut de la 2 la 4 roti Invitat la versiunea romaneasca a celebrei " Race of Champions ", pilotul KTM Romania a trecut de la 2 la 4 roti, devenind pentru cateva tururi navigatorul lui Vlad Terzi. Mani Gyenes, satmareanul care va concura in editia 2007 a Dakar-ului a abandonat pentru o zi KTM-ul 660 Rally pentru a fi copilot intr-un Mitsubishi Lancer Evo VII. Dupa ce a primit indicatiile lui Laurentiu Mandu, navigatorul lui Vlad Terzi din Campionatul de Raliuri al Romaniei, Mani a stat in masina pentru cateva tururi si a vazut ca nu este de loc simplu sa fi copilot. " Din afara masinii totul pare mult mai simplu, insa cand mergi si vezi cat de tarziu se franeaza ti se schimba complet imaginea pe care o ai asupra raliurilor. Ii multumesc lui Vlad pentru experienta asta si sper ca intr-o zi voi avea ocazia sa ii arat ce inseamna un KTM 660 Rally. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyenescr Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Lui Mani nu este o noutate sa concureze pe 4 roti.De la varsta de 5 ani a participat la mai multe concursuri nationale de karting.Si bineinteles ca nu a avut adversar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laci KTM Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Hai mah zi-ne ... nu mai fii asa secretos. PE 2 ii stiu si eu - Many si Butuza. Ceilalti 2? Francois Vuillet? ...si Martin Freinademetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ...si Martin Freinademetz merci de raspuns. intre timp s-au mai aflat lucruri. tu esti Laci Olah?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Sambata, la festivitatea de premiere a FRM de la Poaiana BV, am vazut motocicleta lui Marcel Butuza - un 660 nou - noutz vopsit albastru. Superb!!! Am vazut intr-o remorca si motocicleta lui Martin - un 525 EXC model 2007. Ca modificari avea: ax fata de rally replica, rezervor de 18l (mi s-a parut ca e rezervorul de lc4), carena fibra pentru cockpit, scut de rally cu rezervor de apa. Parea modificata destul de artizanal ... ce sa zic .. sper sa-l tina! Pt moderatori: cred ca ar trebui sa faceti acest topic sticky. E cel mai important eveniment din aceasta perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Pt moderatori: cred ca ar trebui sa faceti acest topic sticky. E cel mai important eveniment din aceasta perioada. Absolut de acord! M-am uitat un pic pe lista participantilor (http://www.dakar.com/2007/DAK/presentation...s_moto_0512.pdf) si iata ce am gasit: VULLIET ETIENNE VULLIET FRANCOIS VULLIET REGIS toti reprezentand aceeasi echipa din care fac parte si Martin si Marcel. Intrebarea mea este: Cine e REGIS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 afara de marcel, ceilalti participanti cu flag romanesc sunt romani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Absolut de acord! M-am uitat un pic pe lista participantilor (http://www.dakar.com/2007/DAK/presentation...s_moto_0512.pdf) si iata ce am gasit: VULLIET ETIENNE VULLIET FRANCOIS VULLIET REGIS toti reprezentand aceeasi echipa din care fac parte si Martin si Marcel. Intrebarea mea este: Cine e REGIS? Regis este fratele lui Etienne si a lui Francois, vezi www.vulliet-dakar.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 afara de marcel, ceilalti participanti cu flag romanesc sunt romani ? Many e roman. Francois are cetatenie dubla romana si franceza. Martin e austriac (parca?) si mi se pare ca are si cetatenie romana. Toti se dau cu licente FRM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Francois, Etienne si Regis vor concura pe Yamaha WR 450, mai multedetalii gasiti pe www.vulliet-dakar.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Many e roman. Francois are cetatenie dubla romana si franceza. Martin e austriac (parca?) si mi se pare ca are si cetatenie romana. Toti se dau cu licente FRM. si cu toate astea nu au venit nici macar la o etapa a campionatului national de rr al Romaniei. exceptie many care a venit la doar 2 etape: bucuresti si acasa la el, satu mare. cred ca la sedinta ar trebui sa propunem la vot daca frm sa le elibereze licenta romana daca nici nu au licenta de participare la CN de RR. sper sa nu fiti copii sa sariti cu gura ca nivelul la noi e prea slab, ca tare ma indoiesc ca-i tine pe toti kurul macar la o competitie ca si Transcarpaticul, facut cap coada. Cu unul din ei, un baiat maruntel dar super simpatic, am vorbit la poiana brasov si mi-a confirmat ca a avut ambele glezne bulite rau, si abia merge.....pe picioare.....si cu motorul cu greu.... Tin sa subliniez ca numerul de participanti din fiecare tara este limitat, si sper ca in momentul in care vor dori sa participe mai multi romani, bunii nostrii prieteni sa aiba bunavointa sa le faca loc. Noroc cu butuza care ne mai scoate la lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 si cu toate astea nu au venit nici macar la o etapa a campionatului national de rr al Romaniei. exceptie many care a venit la doar 2 etape: bucuresti si acasa la el, satu mare. cred ca la sedinta ar trebui sa propunem la vot daca frm sa le elibereze licenta romana daca nici nu au licenta de participare la CN de RR. sper sa nu fiti copii sa sariti cu gura ca nivelul la noi e prea slab, ca tare ma indoiesc ca-i tine pe toti kurul macar la o competitie ca si Transcarpaticul, facut cap coada. Cu unul din ei, un baiat maruntel dar super simpatic, am vorbit la poiana brasov si mi-a confirmat ca a avut ambele glezne bulite rau, si abia merge.....pe picioare.....si cu motorul cu greu.... Tin sa subliniez ca numerul de participanti din fiecare tara este limitat, si sper ca in momentul in care vor dori sa participe mai multi romani, bunii nostrii prieteni sa aiba bunavointa sa le faca loc. Noroc cu butuza care ne mai scoate la lumina. Poate lumea nu-i asa interesata de CN de RR, in schimb la enduro si enduro-cross merge mai multa lume, FRM-ul nu inteleg de ce n-ar trebui sa le elibereze licenta romana, totusi sunt oameni care traiesc de ani buni in Romania si s-au implicat in motorsportul romaesc. Martin a reusit sa faca din RedBull RoManiacs unul dintre cele mai tari raliuri hard enduro din Europa iar Francois de asemenea s-a implicat in moto, este membru in comisia de enduro a FRM din cate stiu eu. Romeo Dunca a fost pe banii lui la Dakar, anul trecut Zsolt a fost cu Mol Dakar Team, asa k nu e suficent sa vrei sa mergi la Dakar mai trebuie sa ai si fondurile necesare. In Romania deocamdata asa este, cine are posibilitatea participa, pentru restul ramane un vis Dakar-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Noroc cu butuza care ne mai scoate la lumina. Dom' Popescu, eu unul n-am prea inteles asta... Cum ne scoate Marcel la lumina? Si de ce numai el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate